Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yabanci baslik icin kusura bakmayin, yazinin basligini tasisin diye böyle yazdim. Gayet uzun bir yazi, ama okuyabilirseniz okuyun. Her seyin tadinda birakilmasi gerektiginin cok güzel bir örnegi, özellikle online oyunlarda. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-dungeons-en&t=53911&p=1&tmp=1#post53911 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 gece gece... =pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 abov.... 2k saat nasıl oynamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barrac Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 eskidi be bu penth :P Eleman kitap yazar gibi yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 102 days 2448 hours 146880 minutes 8812800 seconds vay anasını be yazık adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barrac Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Off kardeşimin ac.caçık kalıyo hep makinede /Malibu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Quitting WoW in 10 easy steps: 1) Ninja Nefarion. Now you don't have a guild, nor will you have a guild if you break down and try to come back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Zevk almaya başlamadığınız zaman bırakın ki bir süre sonra kesinlikle almamaya başlıorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 süper bi yazıymış. felsefeye kadar getirmiş olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 benim main charda 29 day played time var, oyun ciktigindan beri oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bağımlılık yapan oyunlarda kendimizi fazla kaptırmamazı hatırlatan bir yazı ama işte iradesi zayıf olan insanların hayatlarını mahvediyor... Penth'inde dediği gibi her şeyin tadında bırakılması gerek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yalnız yazıyı ya kaldırmıslar yada link hatalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bu 102 oyun saati bu kadar oyun oynamamış sadece zaman öldürmüş böle salak salak kasarlar sonra forumlarda felsefe yaparlar bak biz kastık siz kasmayın fılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bu arada konu başlığında ingilizce hatası var :P how to quit "an" olmaz "a" olur çünkü arkasından sessiz harf gelmiş bunuda sıkıştıriim dedim :P can sıkıntısı naparsın :P "Hello everybody. My name is Tim, and I’m a WoW addict." burda olay bitiyo zaten :D [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 11:13 tarihinde, Devilmanta tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 sen WOW u bırak ta biraz ingilizce çalış istersen, a memeorepege diye okunmuyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 salaklıkla ne alakası var saygınız olsun biraz ya. tamam, insanın kendi olan sorumluluğuna aykırı ama kalkıp da salak demek ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 o büyük bi usta olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 o bir süpromen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 said: bu arada konu başlığında ingilizce hatası var :P how to quit "an" olmaz "a" olur çünkü arkasından sessiz harf gelmiş bunuda sıkıştıriim dedim :P can sıkıntısı naparsın :Pa/an secimi, önüne gelecegi kelimenin ilk harfinin yazilisina göre degil, okunusuna göre yapilir. Eger ulama yapma sansin varsa an olur, yoksa a olur. MMORPG kisaltma oldugundan harf harf okunur ve M (em) okunusu sebebiyle basina AN alir. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 13:20 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 helal olsun walla size böle bi iki tane daha ingilizce tartısması olsa sular seller gibi ingilizce örenirim. walla bak bunu bilmiodum ben cidden dalga geçmek için deil. :o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 VARAN 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Penthesilea said: bu arada konu başlığında ingilizce hatası var :P how to quit "an" olmaz "a" olur çünkü arkasından sessiz harf gelmiş bunuda sıkıştıriim dedim :P can sıkıntısı naparsın :P a/an secimi, önüne gelecegi kelimenin ilk harfinin yazilisina göre degil, okunusuna göre yapilir. Eger ulama yapma sansin varsa an olur, yoksa a olur. MMORPG kisaltma oldugundan harf harf okunur ve M (em) okunusu sebebiyle basina AN alir. tamamen dikkatsizliğime veriyorum pent doğru söylüyor arkadaşlar doğrusunuz öğrenin ben MMORPG yi memorpg diye okuduğumdan kelli yanlış yapmışım özürlerimi sunarım <=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Topiğin başığı yanlış WoW artık bir MMORPG değilki.. PvP ve RP öğelerinin artık nerdeyse hiç olmaması, oyunu chat yapabildiğin single game modda yapay zekadan kesip aldığın itemlarla hava atma ritüeline girmiş bir devasa para tuzağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 puheahea para verilmeyen beleş emeğe saygı olmayan mmorpg ler istiyoruz [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:44 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 evet biz 5 milyon kişi o senin dediin zekadan yoksun oyunu oynuoz sende takıl kafana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar