Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Bu buluşmaları gelenekselleştirme niyetindesiniz galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Muhtemel stüdyo tarihime denk geliyor. Bakalım. Kesinlik kazanırsa -geleceğim- arar haber veririm birinize =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Topic açılma tarihi ilginizi çekmiyor galiba =) Ya da buluşmanın tarihinin 2006 yılına ait olması falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Olsun biz yine de buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 aktiftabletin suçu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Ay Yapmayın Arkadaşlar Böyle Şeyler.. Sonra Bu Yazdıklarımı Okuyum Çocukluk İşte Falan Diyorum.. :D Duygusala Bağlıyorum Aman Diyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Ben mi uplamışım topiği? Hiç haberim yok =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 gelenekselleştirme fikri iyiymiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 O değil de o eski buluşma fotoraflarına bakıyorum herkes ayrı bi fasulye şimdi ki fotoraflarına bakıyorum herkes bir büyümüş şekillenmiş hatta baya baya değişmiş falan.. Kenshin Spidee falan özellikle eski resimlerini buldum çok güldüm ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 sheref geliyorsa ailelerinizi arayın gelip karakoldan alma ihtimalleri olduğunu bilsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Bende varım Yanlız ilk sayfada çok düşündüm biz 2006 yılındamıydık yoksa 2007demi diye Nerden bulup çıkardın o başlığı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 kimi düşürmüşüm karakola bugüne kadar =) ayıp ayıp bu şahsıma yapılmış bir hekerettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 O bu diilde asıl bomba zaten benim tekabül eden haftasonu Kenshin'i arıyıp "Biz geldik abi buluşmaya Taksim'e. Siz nerdesiniz?" şeklinde sormamdı =P Bilinçli yaptığım bir şeydi ilk başta. Ama Uluç telefonu açınca aklım başımdan gitti birden. Gerçekten buluşma var zannettim. Bir ara o gün gittiğimiz sinemada bile demorah'a sorasım vardı "Buluşmayı sattık ayıp oldumu acaba" şeklinde sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar