BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 1)oyun trialdan sora nasıl teymin etcem 2)aldigim paketi trialın üzerine ekliyip dewam edebilirmiyim 3)aylık ödeme sekli nasıl game-card varmı(15 gün icinde babami kafaya alip kart almak isityorum) olmazsa gamecard sart :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 evet evet diyorum. 3. şık için paybycash filan var www.eve-online.com dan geniş bilgi alabilirsin. Alante Freecrest Drone summoner Alev Force magic missile expert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ödeme şekillerinde game kartla ugrasmana gerek yok aslında.Garanti bankasının sanal kartından da yatırabilirsin yeter ki sanal kart hesabında para olsun. ben oyle yapiyorum. babamı kafalayamam dersen , garanti bankasıa git vadesiz bir hesap actır. o vadesiz hesaptan internet şubesinden sanal kart hesabın oluyor zaten , vadesiz hesaptan gerekli parayı aktarırsın sanal kartına , sanal kart ta para oldugu surece kabul ediliyor.Onunla ödemeleri yapabilirsin. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 11:25 tarihinde, Quo-Vadis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Oyunu trialden sonra active etmek için www.eve-online.com da sol tarafta my account var oradan siteye girip activate my accountu seçip aktiv edeceksin.Aktif ettikten sonra karakterini kullanmaya devam edebilirsin. paybycash şu an çalışmıyor.Zaten paybycash ile aktive etmek 2 kat pahalıya geliyor.Garanti sanal kart kullan ,bunnu için garanti bankasında bir vadesiz hesap açıp hesabını internet bankacılığına açıp internet sitesinden sanal kartını yaratıyorsun.Orda sana kart numarası ve ccv denen 3 haneli numarayı veriyor.Sonra hesaptan sanal karta para aktarıp kullanıyorsun(dikkat bu bir sanal kredi kartı değil sakın karıştırma) Not:Bende Quo-Vadis gibi sanal kart kullanıyorum :) [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:25 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 18 yasından buyuk olmak mı lazım vadesiz hesap alabilmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Sanırım gerek yok vadesiz hesapta kefil mefil istemediği için rahat alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar