Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bende baslıycam ama 1-2 sorum var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1)oyun trialdan sora nasıl teymin etcem
2)aldigim paketi trialın üzerine ekliyip dewam edebilirmiyim
3)aylık ödeme sekli nasıl game-card varmı(15 gün icinde babami kafaya alip kart almak isityorum) olmazsa gamecard sart :(
Mesaj tarihi:
evet evet diyorum. 3. şık için paybycash filan var www.eve-online.com dan geniş bilgi alabilirsin.

Alante Freecrest Drone summoner
Alev Force magic missile expert
Mesaj tarihi:
ödeme şekillerinde game kartla ugrasmana gerek yok aslında.Garanti bankasının sanal kartından da yatırabilirsin yeter ki sanal kart hesabında para olsun.
ben oyle yapiyorum.

babamı kafalayamam dersen , garanti bankasıa git vadesiz bir hesap actır. o vadesiz hesaptan internet şubesinden sanal kart hesabın oluyor zaten , vadesiz hesaptan gerekli parayı aktarırsın sanal kartına , sanal kart ta para oldugu surece kabul ediliyor.Onunla ödemeleri yapabilirsin.

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 11:25 tarihinde, Quo-Vadis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Oyunu trialden sonra active etmek için www.eve-online.com da sol tarafta my account var oradan siteye girip activate my accountu seçip aktiv edeceksin.Aktif ettikten sonra karakterini kullanmaya devam edebilirsin.
paybycash şu an çalışmıyor.Zaten paybycash ile aktive etmek 2 kat pahalıya geliyor.Garanti sanal kart kullan ,bunnu için garanti bankasında bir vadesiz hesap açıp hesabını internet bankacılığına açıp internet sitesinden sanal kartını yaratıyorsun.Orda sana kart numarası ve ccv denen 3 haneli numarayı veriyor.Sonra hesaptan sanal karta para aktarıp kullanıyorsun(dikkat bu bir sanal kredi kartı değil sakın karıştırma)
Not:Bende Quo-Vadis gibi sanal kart kullanıyorum :)

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:25 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...