Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bende baslıycam ama 1-2 sorum var

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

ödeme şekillerinde game kartla ugrasmana gerek yok aslında.Garanti bankasının sanal kartından da yatırabilirsin yeter ki sanal kart hesabında para olsun.
ben oyle yapiyorum.

babamı kafalayamam dersen , garanti bankasıa git vadesiz bir hesap actır. o vadesiz hesaptan internet şubesinden sanal kart hesabın oluyor zaten , vadesiz hesaptan gerekli parayı aktarırsın sanal kartına , sanal kart ta para oldugu surece kabul ediliyor.Onunla ödemeleri yapabilirsin.

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 11:25 tarihinde, Quo-Vadis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu trialden sonra active etmek için www.eve-online.com da sol tarafta my account var oradan siteye girip activate my accountu seçip aktiv edeceksin.Aktif ettikten sonra karakterini kullanmaya devam edebilirsin.
paybycash şu an çalışmıyor.Zaten paybycash ile aktive etmek 2 kat pahalıya geliyor.Garanti sanal kart kullan ,bunnu için garanti bankasında bir vadesiz hesap açıp hesabını internet bankacılığına açıp internet sitesinden sanal kartını yaratıyorsun.Orda sana kart numarası ve ccv denen 3 haneli numarayı veriyor.Sonra hesaptan sanal karta para aktarıp kullanıyorsun(dikkat bu bir sanal kredi kartı değil sakın karıştırma)
Not:Bende Quo-Vadis gibi sanal kart kullanıyorum :)

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:25 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...