Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Arkaaşlar hayret felaket ve kimse topik açmamış :) neyse telekomu aradık, yurt çapında genel bir sorun varmış dışarıya olan bağlantı zayıf. ama hemencecük halletceklermiş.. haberiniz olsun.. heycan yapmayın.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bende tam aynı sorunu yaşıyordum, sağol bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 o kadar olağan bir durum haline geldiki, insanlar artık şikayet etmiyor sadece bekliyorlar. çünkü şikayet etseler bile hiçbir gelişme olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bir girdim nete, neredeyse hiçbir siteye giremiyorum. Direk baktım yine bir konu açılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hiçbi gelişme olmaması değilde aradığında şuan sorun görünmüyo deniyo, ne desek karşı taraf sorun olduğuna inanmıyo. sinir krizi geçirmektense beklemek daha mantıklı bu memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 başlık çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sorun mu var? ben hiçbirşey hissetmiyorum emule çoşkun halde hatta şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ben oyun uploadlıyordum :).Kesintiyi de nerden çıkardınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 rapidden dl ediyorum 10 mb lik dosyayı 1 saatte indircek nerdeyse :S abi bu kadarda olmazki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 net geldi net geldi koşun huuuuu :) yapmışlar holey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 telekom aslında parayı odemedıgı ıcın boyle oluyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Burdan pek net düzelmiş gibi görünmuo yaww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 baya gelmiş 40 snye delay var wowda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya yine gitti gibi.. biri uyduylamı oynuo acaba.. seslensek oldu olmadı die, ona göre yapsalar bari.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bi hafta bi sorun olmasa su internette kafami kesicem ya biktim anasini satiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bi kaç dklık laglerle uğraşıyoruz evet net gelmiş süper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 9-11k ms le oynuyorum wow u pardon oynamaya çalışıyorum süper, adamlara bukadar ms im var dediğimde 60-100ms le oynadıklarını söylüyorlar çüş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bu internet sıkıntısı çekenler adsl mi kullanıyosunuz cablemı? bende cable var lagden geberiyorum arkadaşlarda adsl var lag yok diyolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 adsl.. alacaan olsun telekom.. (ödemiom faturayı :)) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ne lagı girer girmez kopuyorum ben wow da.. raide de gidemicez bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bu nedir ya... ne biçim internet bu...... 2-3 dakka süren lag spikelara giriyorum... [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 18:18 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Az önce Guild Wars oyniim dedim, demez olaydım. 3 adımda 1 geri atıyo. 512k bağlantı var, 53 civarı indirmem gerekirken 20-25 üstünü göremedim. Bu ne çile be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 İzmirde berbat suan internet en azından bende öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 japonca öğrenip gidicem bu ülkeden ya ne bu offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bi shadowbane oyniyim dedim dirke motoorrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar