thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 dun gece izledim tv'de 2 tip tavla oynuyolar sonra yenen ogrende gel oglum. diyip koltuk altina sokuyo tavlayi :) lol[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 gerçekten güzel bir reklam yapmış adamlar[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 sorma manyak yaratici bi reklam :D[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bokunun çıktığını düşünenzi[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bence cok bastan savma ve ucuza kacmaya baslamislar artik. ilk reklam icin caba harcandigi belliydi. ama bunlar icin sokaklara cikip bi marketciye 100 dolar bi onluk iki uc kat ustune de bi sepet verip ya da bar onunde vs oturan iki adama bi tavla verip iki laf ogretip yaptirmaya baslamislar reklamlari cevi ceys de surekli sasiriyo bi oraya sasiriyo bi buraya sasiriyo.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 sabahtan beri bekliyorum bi kere goremedim sansima sokim !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 fena değil bence ama ilk reklamda olduğu gibi şöyle hafiften konulu bişi yapsalar gene daha hoş olacak, unity'nin dediği gibi bir eğilim olduğu doğru.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 abi bu tam reklam değil yani bunların okadar ilki gibi olmasını beklemeyin bunlar arada küçük küçük reklamlar 2. bölüme halen geçmediler farkındaysanız...[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: MrMedia, 15 September 2003 11:15 tarihinde demiş ki: abi bu tam reklam değil yani bunların okadar ilki gibi olmasını beklemeyin bunlar arada küçük küçük reklamlar 2. bölüme halen geçmediler farkındaysanız... adam cafeden cikti ev yolunda yuruyo hala :) 2. reklam evde olan sanirim ehe[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 hmmm bakalim...[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ulan harbı ne mılletız yuhu :)[hline]| Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 igrenc ... tek kelimeyle (daha keza rakam olacak ama) ... 0(sıfır) ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 katılmıyorum üstümdeki posta. Adam yürürken neler görüyo neler :) hayatının en şaşkın gününü yaşıyo herhalde :)[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar