maxrep Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 31 Ağustos 2004, Salı - 15:19 tarihli sufi nin yazısını gördüm ve aradan bunca zaman geçti. ve swg 'de çok değişiklikler oldu. bir çok kişi oyunu bıraktı .. ya yakından yine takip edenler var veya başka oyunlara dalnlar var... buraya kimlere oynuyor onları yazalım.. ve guildlerini bilelim.. benim bildiğim eclipse de bulunan oyuncular.; . ulubatli hakan,ockev,'ulubatli hakan. bildiğim kadarıyla. aceh killay,mesa killay,acme . othmobast, . dhamon,pars,resit,kaplan (aynı kişiler) . mumi,mumis . laverance (umarım doğru yazmışımdır,) . anron, . famiv, . deno, . aklıma ilk gelenler. . camoka, . ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 camoka , uslea = ben uslee , beaura = eşim sadece camoka frfrye üye..diğerlerini üye yapmadık daha akse ve othmobast utansın lol mümkün olduğunca online'im ama uslee yi lvl90 yapmaya kasiom sadece hk ve dwb ye yardım edebilirim :) pvp olayına ise hiç sıcak bakmıom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 camoka vokie ve varcly questlerine nerf geldikten sonra.. exp için izlediğin yöntemleri yazarmısın? 2 karakterim var ve biri 39 BH ockev ,biri 61 Medic 'ulubatli .. işim zor ve ikisi de eğlenceli karaterler.. :) . . ulubatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 direk adamları mustafar'daki queste mi yönlendireyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 şimdi ulu bence sen o bh i macroyla direk dancere birak masterla entertaineri soylentilere gore 2 respec vereceklermis ustelik bu sefer enrtertainerdir traderlarin respeclerinin 80 olacağı soleniyor ama se bu tabi bir gün depremi tahmin edebiliriz ama onların ne yapacağını asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 entertainer işi kesin deil beyler..bende 9 respecli entertainer var..mesaj attım belli deil dediler.. haberiniz olsun..siz gene kascaksanız kasında..bilemem yane.. ama lvl 61 adamı kesin git mustafada kas..camoka yada uslee yi friend listine ekle oyuna girince bana tell at sana tam açıklamayı yollayım..ama sakın ne yaparsan yap questi done yapma yada bitirme...ayrıca 5-8 dk arası beklemen gerekio..acaba olmuyormu deme..kesin oluyor..100k cillop gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ben Belfal Feadila ve Anfa Feadila olarakdan Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ben varim ama 1-2 ay icin kapalı frf deyim mutluyum öle iste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Yaklaşık 2 haftadır giremiyorum sınavlarım yüzünden. Gerçi düşünüyorum da , artık düzgün bir publish gelmezse bırakıcam , çünkü fark ettim ki eskiden olduğu gibi oynamadığım da oyunu ' özliyemiyorum ' ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 6 zayıfım vardı swg yi bi bıraktım hepsi 5 oldu bu ara yeniden başlamak istemiyorum hepsi yine birlenir sdfsdf millet yaza görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 olm oyunda da notların 5ti hep..hem sanalda hem gerçekte başarılı olabileceğin bi sistem kur hiçbirinden eksik kalma..ama yazın swgye dalarsan su anda acaip sıkılırsın..onuda göz önünde al..zaten soe durmadan 4-5 oyun içeren packler çıkarıyor..yavaş yavaş kırılmalar başladı glb..getir pre-cu yu doldur swgyi dicem ama milleti çok üzdüler çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 günde 10 saat swg oynar 6 saat okula gider 6 saatte uyurdum ama matematik dışında hepsi 4-5 di :) Matematik 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 swg oynamasam ayni zaman icinde yorgunluktan uyucagim icin swg oynuorm (oynuodm) bnde.. ama su siralar acikcasi hic giresim yok baydim sanirm yeni publishleri bklicez artk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 relaks olmak için account cancel şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Herkeze selam. Sanırım yakında bende dönücem oyuna. Fazlasıyla özledim swg ekranımı. görüşmek üzere..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ..getir pre-cu yu doldur swgyi dicem ama milleti çok üzdüler çok Heh pre-cu gelse bile causal player mı kaldı oyunda, normal karakter lerin sayısı jediların 5 de 1 i. SoE sen daha konsol a mmo yap, pc ye tam yaptın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar