Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu anki Gedikli SWG ciler...

maxrep

Öne çıkan mesajlar

31 Ağustos 2004, Salı - 15:19 tarihli sufi nin yazısını gördüm ve aradan bunca zaman geçti. ve swg 'de çok değişiklikler oldu. bir çok kişi oyunu bıraktı .. ya yakından yine takip edenler var veya başka oyunlara dalnlar var...

buraya kimlere oynuyor onları yazalım.. ve guildlerini bilelim..
benim bildiğim eclipse de bulunan oyuncular.;
.
ulubatli hakan,ockev,'ulubatli hakan.
bildiğim kadarıyla.
aceh killay,mesa killay,acme
.
othmobast,
.
dhamon,pars,resit,kaplan (aynı kişiler)
.
mumi,mumis

.
laverance (umarım doğru yazmışımdır,)
.
anron,
.
famiv,
.
deno,
.
aklıma ilk gelenler.
.
camoka,
.
?
Sosyal ağlarda paylaş

camoka , uslea = ben
uslee , beaura = eşim

sadece camoka frfrye üye..diğerlerini üye yapmadık daha akse ve othmobast utansın lol

mümkün olduğunca online'im ama uslee yi lvl90 yapmaya kasiom sadece hk ve dwb ye yardım edebilirim :)
pvp olayına ise hiç sıcak bakmıom..
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ulu bence sen o bh i macroyla direk dancere birak masterla entertaineri soylentilere gore 2 respec vereceklermis ustelik bu sefer enrtertainerdir traderlarin respeclerinin 80 olacağı soleniyor
ama se bu tabi bir gün depremi tahmin edebiliriz ama onların ne yapacağını asla
Sosyal ağlarda paylaş

entertainer işi kesin deil beyler..bende 9 respecli entertainer var..mesaj attım belli deil dediler..
haberiniz olsun..siz gene kascaksanız kasında..bilemem yane..

ama lvl 61 adamı kesin git mustafada kas..camoka yada uslee yi friend listine ekle oyuna girince bana tell at sana tam açıklamayı yollayım..ama sakın ne yaparsan yap questi done yapma yada bitirme...ayrıca 5-8 dk arası beklemen gerekio..acaba olmuyormu deme..kesin oluyor..100k cillop gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

olm oyunda da notların 5ti hep..hem sanalda hem gerçekte başarılı olabileceğin bi sistem kur hiçbirinden eksik kalma..ama yazın swgye dalarsan su anda acaip sıkılırsın..onuda göz önünde al..zaten soe durmadan 4-5 oyun içeren packler çıkarıyor..yavaş yavaş kırılmalar başladı glb..getir pre-cu yu doldur swgyi dicem ama milleti çok üzdüler çok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...