elazul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ya sokarım böle işe ya blizzard ne saçma işler yapıo annamadım ben pvprp serveramı geçsek ya böle oynadıımız şeden ne zewk alırızki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 valla ya BL den beter burasi rus işgali resmen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 lol sıra geldi char a tıklayınca iki kere loading ekranı geliyo loading bitince de world server is down diyo bunu 3 kere yapınca da dc oluyosunuz yalan yani :) bana böle oldu en azından bi şansınızı deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 haoumarush ı hatırlayan arkadaşlar bilir 5000 kişilik sıra beklerdik 5 dkka oynar dc olurduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 kaç güne normale döner bu server ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 1300 kişi sıra gg diğer pvp servermı gecsem acaba löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Human acan varmıııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 hocam varmı arttıran 1685 i gördüm ve bana 3 saaat bekle dio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben human pala olcaktım bole dewam ederse baska servera gitcem birde blizz bakmıs millet servera ac yeni server accakmıs ark soledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Şuan zaten diğer bir pvp server açıldı boulderfist diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 arkadaslar bence gelin pvprp ye biz pvpmizi yapalım bu serverda acayip sorun var herkese buraya gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ozaman gelin oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 burası sahane lag yok oakdar kalabalık degil tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Boulderfist'e girdim ama türk kanalı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ben ce yarın duzelir.. High serverlar offline olucada herkes rp ye giriodu ona benzio millet geyigine açmis uyuzluk olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 sanrım bu serverda kalıyoruz duzelince bende buna gelcem simdilik eve online oynıycam ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ruslar işgal etti ben ne olacını tahmin ediom bu adamlar cok iğrenç laf dinnemez insanlardır böle olacaını bilmiodum boulderfist e geçiom orasıda bgn açıldı pvp herkese bol şans beyler gelin boulderfist e güzel bi realm orasıda bgn açıldı orası çok bok olacak ilerde BL den de bok olacak hemde pvp boulderfist ohhh miss koy kahveni yak sigaranı giy boxerını oyna boulderını [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 19:06 tarihinde, elazul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 özür. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 19:10 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yok abi sadece pvp yanında yazıo adamlar bgn açıklama yaptıar oraı açtılar işte ne demek abi her insan hata yapabilir spiderman bile eski hatununun ölümüne sebep olmuş sen biişii yannış okumuşun ayıp ettin [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 19:11 tarihinde, elazul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 açtim ulen Num Ud mage okadar hasta etmeyin napalım kader iste .. hem bu server da yeni.. whoda maximum 7:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 emre boulderfistde aç nickim freya snn nick ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Abi blizz ögrendi nick sen hala.. Num Ud Female(okundugu gibi) MagE General chat te atesli tartısmalar war guild kuralım filan diolar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bakın karar verin ona gore accam 2 serverda suan fedai var pala hangisindeysek 1 ini silcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 1600unuz gordum rest diyorum 2225 boyle bir rakam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Valla bizim guild suan duruyor bu serverda bu sıra geçici şuan başlangıç yerleri dolu olduğu için sıra oluyor insanlar diğer maplara dağıldıkca bu sıra düşücek tabi blizzard cap arttırınca sırada azalıcak sabredin sadece =) eh bide hevesle yeni char açanlar, alt char açanlar da var bunlarıda eklersek normal sıra olması bu arada boulderfist fin ve rus serverı olucakmış hehe öle deniyor artık ne kadar doğrudur bilinmez herşey bir kaç güne şekillenir acele etmeye yada telaş etmeye hiç gerek yok zaten birazdan mc/bwl saati gelıyor alt char açanlar geçer ana charlarına [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 19:30 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar