brumeux Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Hiç kimse Boulderfistte açmasın arkadaşlar.. Veknilash kaliteli bir realm olacak. Bu kuyruk sorunu en fazla 2-3 gün sürer sonra düzelir..Haoumarush ta böyleydi düzeldi kısa bir süre içinde. Boşu boşuna ilerde low olacak serverda oynamayın , emeğinize yazık edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 boulderfist daa kaliteli olacak ruslarla oynayın da görn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ally Warrior actım nick:Tayfun all varsa bulusalım kaynaşalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brumeux Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 IRC de Rusların boulderfist e geçtiği açıklandı , ayrıca Rusların hiçbir zararı yok.Bir sürü Rus arkadaşım oldu , gayet efendi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bütün rus memleketi gelse wowu ele geçirirler valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ruslar veknilashda kalıo abicim boulderfiste geçmiolar wow forumlarını okursan görürüsn rusların çou kafalarına buyurduklarına yapan insanlar abicim söliim size orgrimmar general chat russian general chat olacak ve sallayanda olmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 puha ne kadar büyüttünüz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Gecse nolcak gecmese nolcak? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ne mi olcak? http://forum.paticik.com//view.php?id=124767 Bunun rus versiyonu olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Burda `turk guildi` `turkler toplanalim!` muhabbetleri yapilmiyor mu? Ayni seyi Ruslar yapinca tu kaka? Ki sanki butun realm mi Rus? Ben simdiden 98572 tane Ingilizce konusan insan gordum. Yeter zaten. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Türklerin bir guildde toplanması ayrı, general chatte ingilizce dışında konuşmak vs. ayrı şeyler.Neyse zaman gösterecek her şeyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu dil olayında ruslarla ispanyollar epey ünlü sanırım hehe bazen isveçliler genele yazıyorlar direk hej yazıyom haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Burning Legion PvP Low valla artık bilmiyom ruslarmı geldi türklermi :) 3 sattir 2400 kişiden kuyruğa girdim şu anda 1400 kişi kaldı ha maşallah hadi bakem :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 peh saat 6 da sıraya gırdım 1300 kişi ile ve suan son 50 kişi inanamıyorum haha gırıcem sonunda Edit: Ama 11 kişi geçmiyor hahaha [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 23:19 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bende 2435 kişiden girdim sıraya 2 saat önce falan 950 kişi falan kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 abi beklenirmi o ya:P Açtim ben charı lvl 7.. ama quest yapilmıo millon tane adam war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 sıra beklemekden direncim kırıldı 500 kısı kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 1279 gece 1 de bile off... yeni uyandım asabım bozuldu bi cornflakes hazırlayıp dota oynayayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 o kadar sırayı bekledim, şimdi de karakter oluşturma ekranına gelirken disconnect oluyor...ne deyim ben artık sana blizz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Yeni server açmış ama paiticik ve wowturk oyuncuları hep Vek'nilash.. Bu bir hafta fln sürer sonra azalır bence ben burda kasmaya kararlıyım sıra olsada abi.. Ayrıca bilizz. ın taaaa ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 galiba 2-3 gün oynayamayacaz ya da hiç mi oynayamayacaz bilmem artık, server açıldığı anda girdim orc - troll lerin başladığı yerde rahat 500+ kişi vardı. şu anda gireyim dedim gecenin 02.22 desek 850 kişi sıra var. herkes yeni serverı bekliyormuş galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Küfür etmemek için zor duruyorum. 4 saattir sıradayım 2 saattir telefonda konuşuodum disconnect olmuşum.. Allahsız blizzardd...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 2-3 güne dengelenir ama hep sıra olucak bu serverda sanırım yaz başlangıcı herkesin geri döndüğü zamana denk geldi bakalım sıra zırvalamazsa bir warrior yada rogue açıcam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 abimle ayni anda queue'ye girdik.. 1839 abim 1845 bendim. o girdi.. bende 5 queue kaldi, login server göçtü. Bildiğin göçtü.. Saat sabah 3 ve hala karakter açamadim. Kafayi yicem kircam şimdi sagi solu burda. BLIZZARD'İN!! edit: 03.23, hala login server down.. ve uyumak zorundayım. hrrr [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 03:26 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar