eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 :) problemlerin mi var? ben emre_ultraslan deilim die 35435435354 kere çeşitli konularda yazdım.. admların internet cafesine gitmiştim KO zamanında ordan biliorum.. 2 kardeş bunlar.. o zaman deli gibi dupe yapar ve uraşırlardı dupe yapmak için.. şahsen tanımam.. ama dupe un ne demek oldugunu o cafede öğrendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuşmalarınızı izliyorum da hep boş nedense ? Ya arkadaşlar elinizde SS yada Fraps türü belge yok çamur atıyorsunuz hala ? TAM___TAM , JadeRuyDiaz ve Zaptorian oyunu bıraktı bu sabah charları çıplak bi şekildeydi + charın şifresini deiştirmişler bu GM'den başkasının işi olamaz neden derseniz 2 si aynı cafeden oynuyor zaten cafe TAM___TAM'ın..Dicem şu ki diyelim 2 sinin gizli soru cevabını aldı adam deişti şifrelerini peki Zaptorian Antalya'dan oynuyo onun ki nasıl deişiyo ? Şu da var bunu yapan her kimse bu 3 charın şifresini de aynı yapmış yani deiştirmiş ve 3 kişinin şifresini de aynı yapmış (Örn : 12345 gibi)... Ben burda kimseyi de savunmuyorum yanlış anlamayın sadece elinizde belge yok ken kanıt yok ken ortaya TEZ atmayın derim ben.. Onur tamam sende onların cafesinden girdim diyorsun beraber mi düpe yapıyordunuz yoksa sonra da sana item vermediler die mi düper diyorsun onlar için şimdi ? Neyse diyecek laf yok kolay gelsin herkese... Saygılar, [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 16:04 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Cafenin tam_tamin olduguna dair belge var mi elinde ? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 iyide su anda kayıtlı oldugun e-mail ve id sini bildiğin adamın gizli sorusunu değiştrebiliosun.. nasıl oldugunu anlatmicam ama bunu yapabiliosun.. dolayısıyla şifre de değişebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 zzzzzz Pico :) Onur her ne olursa olsun gizli sorunun cevabını istiyo :) Mail adresini yazsa bile adamların yani TAM___TAM'ların kendi maillerine gelir bu şifre neden başkasına gitsin ki ? Mantıklı ol biraz siteden bi dene istersen :)) [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 15:56 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Synergenx teşekkür ederim dicem ama hala adamlar bildiğim bildik çaldığım düdük diyo başkada bişi demiyo. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 15:57 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bi topic actik nerelere geldi. Sert cocuk ayni gün lvl atladiklarini kabul etti. ee bu adamlar dupe yapiyoruz da diyolar. Daha neyi tartisiyorsunuz anlamadim ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ahhh ah :) beni bi dinleseniz anlicaksınız da... anlayan anladı.. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 16:01 tarihinde, eMrE_uLTrAsLAn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 @Picallo_Tr Kendi itiraf ettiyse sorun yok özür dilerim :) Ben bilmiyordum Sert__Cocuk'un düper olduğunu itiraf ettini herkesten özür dilerim o zaman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 işte bende onu diyorum dupe yapmıyoruz demiyolar adamlar bende onlar dupe yapmadı demedim. sadece edit değildir dedim eğer edit olsaydı itemde editletirlerdi bırakmazlardı dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Onur bence yazdiklarini editle , millet kurcalayip nasil oldugunu bulacak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 @ anarshe edit diyen kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 abi hayır bende istemem anlatmayı.. ama yalan da sölemediğimi kanıtlamak zorundayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Onur oldu olcak hackerlara davetiye çıkar :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 aöjsfaköjsefgle.. tamm düzelttim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 çoğu kişi helal olsun dupeden sonra bide buna el atmış falan demiş ben onlara hitaben yazdım. neyse ben sustum :) [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 16:06 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bin dereden su getirsem arınamazsın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bunun anlamı ne şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 cnm sıkıldı yazdım xD bir taş attım pencereye tık dedi .. anası çıktı kızım evde yok dedi vay vay xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: emre_ultraaslan demişki ; cnm sıkıldı yazdım xD bir taş attım pencereye tık dedi .. anası çıktı kızım evde yok dedi vay vay xD asdashıjsdıafjosdaşmfsdöanvklascfısdjcşfmdsaxnooıeaxfadsfban xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 kendilerini uyanık zannediyorlar charlarını kospa bırkacakları zman name scrol kullanıyorlar ve kospa bırakıyolar :) bunları nerdenmi biliyorum benim bilmedigim ne yokki :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ben Tam_tam ve sert çocuğu bilmem ama Zaptorian ve Cru3L'ün macro kullandıklarına şahit oldum. Hatta SS bile almıştım da aylar oldu. Resim duruyor mu bilmiyorum. Konu şimdi gözüme çarpınca anımsadım. Her zaman olduğu gibi Uruk Tron kesmeye gitmiştim. Blackmamba isimli bir okçuya KOsp açtırmışlar kendileri arkada oturmuşlardı. Burada macro yapmayın dedim sadece. Bana inanamayacağınız küfürler ettiler. Hiçbirine yanıt bile vermedim. Sonra onlara ks yapıp spotu aldım. Zaptorian dene şahıs çıldırmış gibi küfürler yağdırdı. daha sonra baktı olmuyor üzerime trol warior trol vs çkmeye çalıştı. Ama noob olduğu için beceremedi. Çektiklerini de kestim zaten. Sonra çekip gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 sizin eslantı bilemiycem çünkü orcum :P ama harpyde (cz) epeyce bir baskın yaptık. benim gördüklerim normal exp idi. ama daha once yapılmışmı yapılmamış mı yorum getiremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar