Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ben şunu sölemek istiyorum ben 56 lvl den beri onlarla kasıyorum raiba ravenlerde kasıyoruz lvl'i arada 1 pk ya çıkıyolar bahsedilen kişiler... Bu arada benim bi tane de rogue var onu kastettim 56 lvl derken :D ======================================== Nick : Nuance - Z6 LvL : 68 - 59 Clan : 1ns0mn1a - TheOthers [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 10:57 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 kosp u koxp u bilemicem ama 7/24 kastıklarını biliyorum hatta kaç kere sordum diavolo ya bunlar hiç uyumuyomu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bende şunu sölemek istiyorum az önce sölemiştim ben 56 den beri bu arkadaşlarla kasıyorum party mizdeki adamlar : TAM___TAM , :Sert__Cocuk: , Zaptorian , JadeRuyDiaz, Diavolo, bide priest Cru3L (Cru3L nadir) bazen bulursakta civciv alıyorduk... Cru3L neden yok derseniz Cru3L çok nadir geliyordu party lere... Eğer inanmayan varsa MonaLiza die bi warrior arkadaş var lvl kastıklarına o da şahit olur :) (Raiba da kasarken spotu almaya çalımıştı ama 4 assasin oldumuz için bu mümkün olmadı asdasdasdas xd ) [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 11:16 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 eheh walla biz harpy raven spotlarında bu arkadasları cok bastık. yani adam akıllı lvl kasıolardı. hatta 1-2 sefer dısında hepsini yatırdık. ben şahitim lvl kasıolardı.tamtam sertcocuk we jade mageyi hatırlıyorum. yanlarında 1 de priest oluyordu genellıkle. yazdıkların hakkında yorumum ise; clanca lvl kasıolardır we sitenin update tarihi o ana denk gelmiştir. hangi siteye baktın bilmiyorum ama diğer userlarında lvl up tarihleride buyu ıhtımalle o doneme geliodur. gittim gördüm test ettim we kestim :=) legal olarak lvl up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ayni gun ayni saatte olusu enteresan ama bu sayfanin bir hatasida olabilir. Anarshe diger baslika uzatmamak icin cvp vermemistim ama senin Eren oldugunu bilmiyordum . Ogrenince sok oldum diyecek birsey bulamiyorum. Seni su cok eskiden clanda olan Anarshist falan sanmistim ben.. Hayat tuhaf.. Woodo clanina gelince bu sahislar zaten kosp ile suclanmiyor eger sayfa dogru ise edit ile suclaniyorlar . Ama edit bile olsa ayni saatte ayni gun olmalari da bir anormal o yuzden yorum yapmadan adalete birakmak lazim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 siteye gırın bakın herkes aynı tarıhde lvl almıs görunuyo yanı 7 gunde , lvl atlayanların hepsı aynı tarıhde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Zaten edit edilen charlarin tamami edit olmak zorunda degilki kasar kasar arada 1 lvl yada biraz np ekletir Ama bu bana tuhaf geldi. Char editleyen bile bu kadar salakca ayni gun ayni saatte lvl ekletmez sitede anormallik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 03/31/2006 00:00 BraveHeart 70 03/24/2006 08:00 BraveHeart 69 03/31/2006 00:00 G0Dz 67 03/24/2006 08:00 G0Dz 66 rastgele ıkı kısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Gözüme çarpan ilginc bir nokta da , bu 4 kişiden 1 tanesi Lider , diger 3 kişi Asistan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 picallo benım ares le hıc ısım olmaz kımseyıde tanımam fakat sen kendınınkınede baktın mı ? sitede problem var.... [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 11:28 tarihinde, ange tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Baktim ^^ ben zaten o gün lvl atladim. Doğru benim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ben edit , kosp yada benzeri bişey demedim. Yorumsuz yazdim , yorumlari yapan sizlersiniz. Bana ilginc geldi sadece. Belki site o gun update olmuştur , olabilir tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ehehe aynı tarıh aynı saat ..demek onlarla aynı yerde kastınız ( şaka ) bi yana sıteden kaynaklanan bır problem bu son lvl atlayanlara baktıgın zaman herkes aynı saat aynı gunler arasında..sende dahıl.. demekkı bır problem yok ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Şimdi herkez sitede hata olduguna hem fikir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 haliyle ben ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Güzel. 1 - 2 ay kadar önce bu sitede hatalar oldugunu , dogrulari yansitmadigini söylemiştim , herkez itiraz etmişti. Şimdi herkezin hem fikir olmasina sevindim ^^ Demek ki siteye güvenilmezmiş di mi ? Herkeze iyi oyunlar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yorumsuz Diil yorumu Ben yapayim Adamlarla nekadar muhattap olmasamda Beraber okadar kastik Yani Adim Adim lvl Atladiklarini Ben biliyorum Zaptor ile Ayni Anda 69 olduk Tamtam 68 e kasiyodu Yani Bunlarda anormal bisey yok . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bencede yok. Sorun sitede. Ama ben bunu zamaninda söyledigimde , yok fistik gibi site ne güzel vb seyler söylenmişti. Herkezin hem fikir olmasini sagladi sanirim bu topic ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bence sorun war 4 charin ayni anda lvl atlamalari cok garip ve bunu gelipte burda savunan warsa saten ayni işi yapiodur kesin işbirligi war yani işin ucunda suclamak cok basit kahretsin ne güzel konuşuorum ya kimse de bişe diemio:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 O sitede her dakka sorun olmuyo. Bu fazla belirgin birsey diger charlada oyle gozukuyor. Her zaman boyle bir sorun yok belki de sitenin update olma zamaniyla alakali birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Efet lewo beraber çalışıyoruz hatta ben macro açıyorum bütün skilleri bi anda vuruyorum cz ve raiba gibi bi yerde :) Cypher'dan ilham aldım :P asdasdasdasda xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 o site yaklasık 1 haftadan fazla problemlı idi , np ler lvl ler clan rankıng.Düzletildikten sonra da 1 hafta ıcınde lvl atlayanlar bu sekılde gozuktu .son zamanda lvl atlayan herkes bakarsa aynı seyı görcek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 @PiCaLLo buyuk bir heyecanla acip basligi sonra bencede sorun yok ben zaten biliyordunm :)))) hepimiz ayni fikirdeyiz demenin alemi yok o sitede bazen oyle seyler gorunuyorki bunu sitenin hatasina vermek imkansiz mesela NP editleyen bazi sahislar gibi. Ama bu belirgin. Buyuk ihtimal site hatasi. Degilsede zaten gorulur anlasilir ortaya cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar