Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ya arkadaşlar, ben her daim Malubu içen ve içmeyi seven bir insanım. Bilgisayarda tasarım yaparken veya proje tez vs hazırlarken yavaş yavaş ufak ufak içerim ööle.. Yannız bu gün kafayı sıyırıyordum. izmit. malumunuz, sözüm ona şehirdir kendileri. Ve bu gün Carefour, Real, Migros, Genpa vs fahil yaklaşık 30 kadar çok sağlam alkol satan yere gittim. Ve hep aynı cevap "Bitti" "Kalmadı". hatta carefourda alkol ve tütün ürünleri tükanına girip -malibunuz varmı dediğimde kadın bana: mali ne? -ben malibu -var mı öyle bir içki? -var var (artık sinirden sağı solu yıkıcam) -valla bilmiorum nası bişi ne ki o? - beyaz şişesi var palmiyeleri var, rom olur kendileri... - bilmemki bi bakın siz baktım yoktu. sinirle çıktım gittim. Sonra da cebime 2 şişe malibu almak için koyduğum paramla sinirli siğnirli yolda yürüken bi teknosa gördüm. ben de daldım içeri, gidip 53 milyona bi mouse alıp çıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hayılrı biyere gitmiş paran :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 oo anılarımızı mi yazıyoruz süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ilginç ben carefour da real de hep görürdüm malibu hatta arkadaşlar yıllardır bana içirmeye çalışırlar senin şanssızlığına gelmiş. teknosadan bişey almakta biraz boşluğuna gelmiş heralde. iyi kazık yemişsindir ordan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 said: Yannız bu gün kafayı sıyırıyordum. (artık sinirden sağı solu yıkıcam) cebime 2 şişe malibu almak için koyduğum paramla sinirli siğnirli yolda yürüken ?????? bence sen içkiye ara ver biraz. kafayı içkiyle bozmuşsun... bir malibu uğruna bu kadar strese girmenin ne anlamı var ki? [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 01:38 tarihinde, Warhero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 zevkler ve renkler olayi. adam keyif aliyosa kafayi bozar gayet normal. ben de sigara bulamayinca (salak kampuste bi yerde satiliyor - o da aksam 5 de kapanio) delleniyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bu odamdaki acızık bir miktar şişe.. Bu da balkonum.. Attık bide büssürü... :D hobarey.. edit: az önce çektim. taze taze.. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 02:26 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hocam smirnoff archers falan guzel duruyor da, tekel votka bozmus guzel ortami hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bu da salondaki televizyonun üstü Nedir şimdi bu fotoşop mu diyecek olanlar için (hani şişeler üst üste ya ondan) --- Wandered@ Tekel Votkaya öle deme.. Paramız bitince Abburrdahman çelebi dioz biz ona :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 tatilde 1 kasa bira, 1 absolut, 1 bacardi, 1 tekila, 1 portakal likoru, 1 gordons tukettim. 1 hafta icinde. kralim. karacigerimi sevmiyorum, bunu insanlara da gostermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 alkol zararlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 + bazen böyle olaylara girer kız düşürmeye çalışırım. sizce düşürebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 nasu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 valla millet düşürüo gözümün önünde düşürürsün sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bu ne, çöp ev mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: tatilde 1 kasa bira, 1 absolut, 1 bacardi, 1 tekila, 1 portakal likoru, 1 gordons tukettim. 1 hafta icinde. kralim. karacigerimi sevmiyorum, bunu insanlara da gostermek istiyorum. omg evlen benimle! içki içmek ne kadarda kuuuuuul sdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 universite yillarinda oluyordu boyle elemanlar sigara paketlerini alkol siselerini dizip sanat yaparlardi ama gordugum kadariyla bu resimdekiler fazla sade kalmis . genede skoll la tv uzerine yapilan calisma 6/10 alabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yok be bi çalışma yapmaya çalışmadık, elimize geleni balkona atıyoruz, o şişeler de rüzgarda uçar die nerye koyalım dedik, tv ii geldi oraya koyduk hehe.. ben sigara paketi toplamıorum ama üst katımdaki komşu kankalar iki duvarlarını baştan başa malrboro ile kaplamış durumdalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 o biraları versenize bakkala, depozitosunu şeyedersiniz. ordan bi 10-15 bira daha gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ya valla arkadaşlar bizimde böle bi hastalıgımız var ne yapalım içten gelen bişey bu.. didim tatilimizde yapmıştık bunu geçen ay. 2 günlük bi tatilde 3 erkek 3 kız hoş bi ortamdı :P[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 05:10 tarihinde, Maddog35 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bide geçtiğimiz perşembeden cumartesiye kadar olan bi aksiyonumuz oldu kuşadasında. bu bi hastalık bunlar gibi çok var 2 arkadaş sevioruz böle şeyler yapmayı.[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 05:14 tarihinde, Maddog35 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 hehe gaayet iimiş.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu arada skol içene kız vermiyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 O kadar Marlboronun üstüne de L&M olmamış yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar