Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malibu

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar, ben her daim Malubu içen ve içmeyi seven bir insanım. Bilgisayarda tasarım yaparken veya proje tez vs hazırlarken yavaş yavaş ufak ufak içerim ööle.. Yannız bu gün kafayı sıyırıyordum. izmit. malumunuz, sözüm ona şehirdir kendileri. Ve bu gün Carefour, Real, Migros, Genpa vs fahil yaklaşık 30 kadar çok sağlam alkol satan yere gittim. Ve hep aynı cevap "Bitti" "Kalmadı". hatta carefourda alkol ve tütün ürünleri tükanına girip
-malibunuz varmı dediğimde
kadın bana: mali ne?
-ben malibu
-var mı öyle bir içki?
-var var (artık sinirden sağı solu yıkıcam)
-valla bilmiorum nası bişi ne ki o?
- beyaz şişesi var palmiyeleri var, rom olur kendileri...
- bilmemki bi bakın siz
baktım yoktu. sinirle çıktım gittim. Sonra da cebime 2 şişe malibu almak için koyduğum paramla sinirli siğnirli yolda yürüken bi teknosa gördüm. ben de daldım içeri, gidip 53 milyona bi mouse alıp çıktım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yannız bu gün kafayı sıyırıyordum.
(artık sinirden sağı solu yıkıcam)
cebime 2 şişe malibu almak için koyduğum paramla sinirli siğnirli yolda yürüken

??????

bence sen içkiye ara ver biraz. kafayı içkiyle bozmuşsun...

bir malibu uğruna bu kadar strese girmenin ne anlamı var ki?

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 01:38 tarihinde, Warhero tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok be bi çalışma yapmaya çalışmadık, elimize geleni balkona atıyoruz, o şişeler de rüzgarda uçar die nerye koyalım dedik, tv ii geldi oraya koyduk hehe.. ben sigara paketi toplamıorum ama üst katımdaki komşu kankalar iki duvarlarını baştan başa malrboro ile kaplamış durumdalar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla arkadaşlar bizimde böle bi hastalıgımız var ne yapalım içten gelen bişey bu.. didim tatilimizde yapmıştık bunu geçen ay. 2 günlük bi tatilde 3 erkek 3 kız hoş bi ortamdı :P

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 05:10 tarihinde, Maddog35 tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...