Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level atlamak istememe...


Farinal

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar ben nedense bir aydır böyle bir duygu içindeyim. Level atlamak istemiyorum. O zaman sanki oyundan bayıcam ve paso item dungeon bimemle diye sadece millete artislik yapmak isteyen tipler gibi olucağımdan korkuyorum. Şu an aslında çok mutluyum. Bir iki dungeon var gidebildiğim. Bg falan var bol bol büyü yok bunlar bana yetiyor :) ne diyim yani sizede oluyormu hiç?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana bole olmadı da aynen sole oldu..gecen carsamba gecesi actıgım druid karakterim le ne oldugunu anlamadan pazar gecesi 30 oldu..gidecegim yerler belli yapacagım seyler belli istesem 2-3 gunde 40 falan olurumda su an eve zaten gec geliyorum kısıtlı zamanda da saatlerce kasıp lvl atlayacagıma oturup biseyler yiyerek tv seyretmeyi internette bosbos dolasmayı daha cok istiyorum :)

bole hurraaa diyerekten lvl kasmak cok kotu bisi..eu acıldıgından beri oynuyorum en zevk aldıgım zamanlar lvl kastıgım zamanlar 30 olunca kafamda ampul yandı :p dedim 2 haftada 60 olsan ne olacak o 2 haftada alacagın zevki diger 2-3 belki 5 ayda alabilecek misin ? :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

druidsen 30-39 wsg si kraldır :D cat form >> prowl >> caster >> bayrak kap >> cat form >> dash >> travel form arkana don bak :

- la la? lalal getti flag!!
- la kosun la!!
- huntar ok at yawrim ok
- tutun hulea!

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 08:37 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet bencede arkadaş haklı benim şimdiki aklım olsa lvl 1 de kalırdım hiç quest de yapmazdım. den deki o domuzlara vurup vurup kaçardım öldürmezdim yoqsa nası lvl 1 de kalcam dimi. öle atlar zıplar yuvarlanırdım yerlerde. dağa tırmanırdım. ya kardeşim sen o kadar parayı 2 instance bide bg için mi verion töbe töbe. walla ben blizze e sanal bi durum için o kadar para vercemde ümüünden sıka sıka almıcam o paranın karşılığını walla geçen lag var die eve blizz forumundan tesisatcı çaırdım bi baksın die para verioz kardeşim, gerçi kimse gelmedi ama ben umutluum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...