PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 +7/30 warsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 o zaman konu baslıgı'' ıtemsız paper mage sacmalıgı '' olsun....67 lvl dd 25 ıron necglage ıron belt olarak paper denınce ustume alınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 havada atarmş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 200fr talia => gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 fr fr dediin nedirki gülüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ares icin gecerli deil bence bu dediklerin mage lerde malice yemedigi surece zor yatıyor ama malice yediklerinde 2100 2200 2300 dmg ları gordum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ne paper mageler gördüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 said: bide sen aress deki paperleri gor adam 14 damage yiyo skill z r falan yine yatmıyo ornek ben :P yaf bırak allaanı ya. Arenada 1.4k damage i yiyince nası kendine geldin ama :)) (Şaka lem seninle 1v1 yapan adamın aklına ben fıs fıs :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ben okçuyum ve mageleri areste avlamak çok kolay 1 şartla::tuzaklarına gelmeyecek ve magic shield'ı çok sık kullanacaksın yoksa 1 meteorda betona yatarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grayback Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 paper mageler tek takılmaz ki...bi parti mage olur genelde itemsiz da olursa o daldıgın limon kafalar birini kesersin belki ama geri alanlar seni cok guzel tutturur:D.4 paper magelerin olayı toplu gezmeleri party heal+tormentor saglam priestli bi warrior grubu gelmeden yatmalari zor magelerin.ayrıca anlamadım adamlar paper olarak npleri kasmıslar siz np kastıktan sonra complete e donsunler diyorsunuz...Bırakın adamı np kasmaya dvm etsin:D.Defans acigini unque ten kapatırlarsa korkun o zaman. Aklıma gelen tek mantıklı opsiyon melee agirlikli partilerde kullanmak uzere bir full def complete mage olabilir rakip partynın healer+tormentorlarını stun etmek icin.yoksa paper mageden daha mantıklısı varsa siz acıklayın buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Stuner bi yazında paper magelere spike ile ortalama 1500 vuruyorum demişsin,evet doğrudur ve inanırımda! fakat bu dediğin damagei bana 000000 vuramıyo (ki item olarak senden daha ii olduğunu düşünerekden onu örnek verdim).ayrıca ben servarın lvl ortalarda ama ezik sayılabilecek bir mageiyim. başda demişsin edana ve olimpia hariç!! bence sen ares'i bütün servarlardan ayır ve ya sadece cyper için konuş... sadece düşüncelerim,gerginlik için değil.. topicte düşüncelerini yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ben walla uzaktan sallıom hep assaslar hiç vuramıo ::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_ups Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 cypherda lvl 70 warrior dan baskası yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 az once dagger talia ile biraz cz yaptım spike 500 ustu vuran cıkmadı 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 pckopatus u aglattım bu gün :P ona sorun paper mage nasıl olmalı diye xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ben paper mage ezik demedim. dememde. dediğim şu ya ben yazamadım ya siz anlamadınız. dd 25 helmi olmayan 1500+ dmg yiyen mage ler neden paper olur int olsun diom adamda bide 300k np olmuş 2 skile yatıyor diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 1500 dmg yiyen mage? O_O zerozero bana 1400 vuruo üzerimde dd yok.. any +9 shardıyla 1520 vurdu.. senn shardlar +? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 OkOk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bizim server'da 2 tane bp tanırım.. OrcLarda ''Sultan'' HumanLarda ''Derya_Su'' He bide Bakteri Var ama o Yanlıs hatırlamıyosam Bp deyil.. stuner sizi görüyorum bazen cz de ama nasıl party :) pahteon,sen,Derya_su, debuffer,partyhealer vs vs o sırada tam dalıcaktım Sana :) bi baktım önüme panteon ile derya_su cıktı yemin ederim dalana kadar debuf,malice,torment,vs vs dedim bunları yedikten sonra kaçmamın bi anlamı yok bende oldugum yerde durdum.. bana göre (üstüne alınan alısın Laf ortaya) eskisi gibi deyil artık cz herkes alıyo arkasına priestleri öle gidiyo :))) eskiden alalalla gidip girerdiq simdi zevki yok :( sadece cypher için konustum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 said: ben paper mage ezik demedim. dememde. dediğim şu ya ben yazamadım ya siz anlamadınız. dd 25 helmi olmayan 1500+ dmg yiyen mage ler neden paper olur int olsun diom adamda bide 300k np olmuş 2 skile yatıyor diyom int olunca azmı damage yiyor mage ler dd siz ? paper ken 1000 yiyen adam int ken 975 yiyor yani pek farkı yok kasma kendini :) hem millet stuner abim dd si olmayan paperlara keklik diyor dd siz paper olmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yaw paperken 1000 yiyosan intken 850 ye düşüyor.. denedik biz bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 zaten +9 takılarla paper mage olan adama ben paper demem o noobluk dur ne vuruyosan alır içine heralde ilk zamanların yeni 60 olmusum aress de ilk cz girdim nychirs geldi direk normal buff varken ustumde adam 1700 vurmustu noluyo dedim sonra zaman gectikce item aldım lvl atladım dun talia ile cz yaptım 500 ustu spike vuran cıkmadı.... ustumde talia ve dd yokken 00000 dan 1030 yedim .... senin dedigin +9 takılarla cz yapan takım onlara ben zaten paper demem bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bence dua etmelisin stuner,ortalıkda o kadar paper mage yerine petmage olsaydı,bırak 1500 dmg'i adam kesemezdiniz:) düşünsene 8 tane pet magelik bir parti,kimi light kimi ice,cızcuz kulaklıkdan sesler geliyo:D daha mı ii sence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Stuner aynı serverdayız.Nickim sattelite gel 2 skillde kes helal olsun :Ddediğin gibi dd defans takmadan mage aslında çok basit bi karakter ama inan ben takmıorum.Sadece defansım çok fazla.(Takılarım saolsun ama takılarımda bile dd yoh ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar