Arloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 5 defa scholomance, 3 defa stratholme, 2 defa lbrs ye girdim tek bir valor set parçası düşmedi arkadaşın questine yardım amaçlı brd emperor yaptık. İlk defa emperor kestim Ironfoe düştü :). Baktım drop chance'e %0,2 diyor auehaue ağlayayım mı, güleyim mi bilemiyorum sevindirik oldum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Hep öyle oluyo bana da.İtem çıkarmak için gitsem düşmüyo,zevkine takılsam milletle çat çut herşey düşüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ironfoe demeyin demirmaske bi fena oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 normal bir mobdan rare düşme şansı gibi birşey. gl hf gg gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bende kafalık için scholo yapıyordum.Kafalık çıktı heyecandan pass geçmiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bende need diyip dreamdist helm almıstım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 gz arloth hll abi amma ballı bi insansın sen ya :) cafeye gelde konuşalım bi ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 devout kafa için 28 kere scholo yapan zihniyet<<<<< Ardından mcnin greenlerle yapılaibldiğini fark eden noob<<<< :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ironfoe!!! ühühühüh edit:ironfoe'um olsun cıplak savasırım [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 20:37 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar