Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya naaptiniz allasen ya /= Grup Tekkan- Sonnenlicht

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wo bist du mein sonnenlicht ? .... off beee damar be vanilya.. nasil begenmezsiniz sarkiyi ? beyaz ceketli olan (bembeyaz giymis olan) parlak cocuk aslinda , birseyler çikabilir.. :)
Mesaj tarihi:
neden varoş gençlerine benzediklerini aha şindi çözdüm, giysileri kendilerinin önüne geçiyor. ya da giysilerinin arkalarına saklanıyorlar. burdakilerin giysileri benim günlük giydiklerimden 4-5 kat pahalı galba.

zaten o yüzden flash tv ye reklam vermiş gudik tekstil firması reklamı gibi duruyo klip.
Mesaj tarihi:
arz talep olayidir bunlar. vanilya almanyada dinleniyor mu simdi bu gencler ? almanlar ne diyor bu ise ?
yalniz son sahnede beyazli olan finisi yapiyor ya müslüm gürses gibi. süper olmus ..
sahip cik onlara vanilya sonucta seninle ayni kaderi paylasiyorlar ;)
Mesaj tarihi:
yazdiydim ben en basta bunlari, millet kiciyla gülüyor. begenenler var mi bilmiyorum da pek sanmiyorum..
ayni kaderi paylasmiyoruz bi kerem , okuyorum ben burda geri dönücem bi gün.. ama onlar alman vatandasligina gecmis, ömürleri boyunca burda kalmak isteyen insanlar. cikmasinlar karsima döverim bunlari ben /= (yavaaa$)
Mesaj tarihi:
vanille bu kuma yazdiklari seyin tercumeyi alabilirmiyiz

wobist dus sanirim

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 01:17 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
yazdiydim ben en basta bunlari, millet kiciyla gülüyor. begenenler var mi bilmiyorum da pek sanmiyorum..
ayni kaderi paylasmiyoruz bi kerem , okuyorum ben burda geri dönücem bi gün.. ama onlar alman vatandasligina gecmis, ömürleri boyunca burda kalmak isteyen insanlar. cikmasinlar karsima döverim bunlari ben /= (yavaaa$)

yalanlar...

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 01:16 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben zaten yalan olmu$um be penthingen, sonnenlichtimi kaybettim daha napiyim /=

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 01:18 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yazık müzik yaptıklarını sanıyorlar ben utanırdım bu klibi yayınlamaya şahsen aralarından biri olsaydım yayınlayan tvleri bombalardım :/

ŞAKA GİBİ

Bide her şarkıda moda oldu R&B yada Rap havası :@

Ustalara SAYGI PLX (!)

Ayrıca rap dediğin amerikan gettosuyla söylenir diğer dillerde çok komik oluyor ;p

PS : 2Pac rlz!

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 06:26 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yeni bir kavram değil cümle düşüklüğü kısaca kendi aralarında kullandıkları dil diyelim.Tamamı değilde elbet şarkıda belli göndermelerde kullanılır.Yada kendilerine hitap ederken falan...

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 06:27 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
hit them with a lil' ghetto gospel...

said:
Cuz i choose to puff a blunt and drink a beer with my homies...

said:
Have one on us aight?

said:
With the S-N double-O-P, Dogg my fuckin homey

Neyse konuyu dağıtmayalım ;)

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 06:44 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...