somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 wo bist du mein sonnenlicht ? .... off beee damar be vanilya.. nasil begenmezsiniz sarkiyi ? beyaz ceketli olan (bembeyaz giymis olan) parlak cocuk aslinda , birseyler çikabilir.. :)
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 somebody, begendin ya bunu, artik nobody'sin gözümde lol ayrica muhallebi, kürtstreetboys'a koptum.. show me the meaning of being embecil
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 neden varoş gençlerine benzediklerini aha şindi çözdüm, giysileri kendilerinin önüne geçiyor. ya da giysilerinin arkalarına saklanıyorlar. burdakilerin giysileri benim günlük giydiklerimden 4-5 kat pahalı galba. zaten o yüzden flash tv ye reklam vermiş gudik tekstil firması reklamı gibi duruyo klip.
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 arz talep olayidir bunlar. vanilya almanyada dinleniyor mu simdi bu gencler ? almanlar ne diyor bu ise ? yalniz son sahnede beyazli olan finisi yapiyor ya müslüm gürses gibi. süper olmus .. sahip cik onlara vanilya sonucta seninle ayni kaderi paylasiyorlar ;)
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 tam arabesk kapanisi yapmislar :: baby wo bist du ? du bist mein sonnenlich ...ich suche dich. ich liebe dich babe ich liebe dich... :)
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yazdiydim ben en basta bunlari, millet kiciyla gülüyor. begenenler var mi bilmiyorum da pek sanmiyorum.. ayni kaderi paylasmiyoruz bi kerem , okuyorum ben burda geri dönücem bi gün.. ama onlar alman vatandasligina gecmis, ömürleri boyunca burda kalmak isteyen insanlar. cikmasinlar karsima döverim bunlari ben /= (yavaaa$)
perfi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 vanille bu kuma yazdiklari seyin tercumeyi alabilirmiyiz wobist dus sanirim [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 01:17 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ]
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: yazdiydim ben en basta bunlari, millet kiciyla gülüyor. begenenler var mi bilmiyorum da pek sanmiyorum.. ayni kaderi paylasmiyoruz bi kerem , okuyorum ben burda geri dönücem bi gün.. ama onlar alman vatandasligina gecmis, ömürleri boyunca burda kalmak isteyen insanlar. cikmasinlar karsima döverim bunlari ben /= (yavaaa$) yalanlar... [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 01:16 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bosver en azindan terör yapmiyorlar.. çikmislar bir grup kurmuslar, müzik yapmaya calisiyorlar..
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben zaten yalan olmu$um be penthingen, sonnenlichtimi kaybettim daha napiyim /= [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 01:18 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bak vanilya senin de diline pelesenk olmus sarkii. sonenlicht wo bist du ? hehe
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: perfi: vanille bu kuma yazdiklari seyin tercumeyi alabilirmiyiz wobist dus sanirim wo bist du ? nerdesiğn demek
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 wo -- nerede bist -- 2.tekil sahis icin olmak kelimesinin simdiki zaman cekimi. du -- sen demek
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 iş libe diş beybi şaka falan herhalde gerçek olamaz?
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Yazık müzik yaptıklarını sanıyorlar ben utanırdım bu klibi yayınlamaya şahsen aralarından biri olsaydım yayınlayan tvleri bombalardım :/ ŞAKA GİBİ Bide her şarkıda moda oldu R&B yada Rap havası :@ Ustalara SAYGI PLX (!) Ayrıca rap dediğin amerikan gettosuyla söylenir diğer dillerde çok komik oluyor ;p PS : 2Pac rlz! [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 06:26 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 amerikan gettosuyla soylemekte yeni bir kavram olsa gerek.
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yeni bir kavram değil cümle düşüklüğü kısaca kendi aralarında kullandıkları dil diyelim.Tamamı değilde elbet şarkıda belli göndermelerde kullanılır.Yada kendilerine hitap ederken falan... [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 06:27 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 said: hit them with a lil' ghetto gospel... said: Cuz i choose to puff a blunt and drink a beer with my homies... said: Have one on us aight? said: With the S-N double-O-P, Dogg my fuckin homey Neyse konuyu dağıtmayalım ;) [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 06:44 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 beybi wo bist du ich hayze kamikayze filanda söleselerdi madem :D
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 amerikan gettosuyla söylemek. düet falanmı bu?
Öne çıkan mesajlar