somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 wo bist du mein sonnenlicht ? .... off beee damar be vanilya.. nasil begenmezsiniz sarkiyi ? beyaz ceketli olan (bembeyaz giymis olan) parlak cocuk aslinda , birseyler çikabilir.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 somebody, begendin ya bunu, artik nobody'sin gözümde lol ayrica muhallebi, kürtstreetboys'a koptum.. show me the meaning of being embecil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 neden varoş gençlerine benzediklerini aha şindi çözdüm, giysileri kendilerinin önüne geçiyor. ya da giysilerinin arkalarına saklanıyorlar. burdakilerin giysileri benim günlük giydiklerimden 4-5 kat pahalı galba. zaten o yüzden flash tv ye reklam vermiş gudik tekstil firması reklamı gibi duruyo klip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 arz talep olayidir bunlar. vanilya almanyada dinleniyor mu simdi bu gencler ? almanlar ne diyor bu ise ? yalniz son sahnede beyazli olan finisi yapiyor ya müslüm gürses gibi. süper olmus .. sahip cik onlara vanilya sonucta seninle ayni kaderi paylasiyorlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 tam arabesk kapanisi yapmislar :: baby wo bist du ? du bist mein sonnenlich ...ich suche dich. ich liebe dich babe ich liebe dich... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yazdiydim ben en basta bunlari, millet kiciyla gülüyor. begenenler var mi bilmiyorum da pek sanmiyorum.. ayni kaderi paylasmiyoruz bi kerem , okuyorum ben burda geri dönücem bi gün.. ama onlar alman vatandasligina gecmis, ömürleri boyunca burda kalmak isteyen insanlar. cikmasinlar karsima döverim bunlari ben /= (yavaaa$) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 vanille bu kuma yazdiklari seyin tercumeyi alabilirmiyiz wobist dus sanirim [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 01:17 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: yazdiydim ben en basta bunlari, millet kiciyla gülüyor. begenenler var mi bilmiyorum da pek sanmiyorum.. ayni kaderi paylasmiyoruz bi kerem , okuyorum ben burda geri dönücem bi gün.. ama onlar alman vatandasligina gecmis, ömürleri boyunca burda kalmak isteyen insanlar. cikmasinlar karsima döverim bunlari ben /= (yavaaa$) yalanlar... [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 01:16 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bosver en azindan terör yapmiyorlar.. çikmislar bir grup kurmuslar, müzik yapmaya calisiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben zaten yalan olmu$um be penthingen, sonnenlichtimi kaybettim daha napiyim /= [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 01:18 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bak vanilya senin de diline pelesenk olmus sarkii. sonenlicht wo bist du ? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: perfi: vanille bu kuma yazdiklari seyin tercumeyi alabilirmiyiz wobist dus sanirim wo bist du ? nerdesiğn demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 wo -- nerede bist -- 2.tekil sahis icin olmak kelimesinin simdiki zaman cekimi. du -- sen demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 sevdim ben mp3 ü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 eahahroahro ölüyorum magandalara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 iş libe diş beybi şaka falan herhalde gerçek olamaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Yazık müzik yaptıklarını sanıyorlar ben utanırdım bu klibi yayınlamaya şahsen aralarından biri olsaydım yayınlayan tvleri bombalardım :/ ŞAKA GİBİ Bide her şarkıda moda oldu R&B yada Rap havası :@ Ustalara SAYGI PLX (!) Ayrıca rap dediğin amerikan gettosuyla söylenir diğer dillerde çok komik oluyor ;p PS : 2Pac rlz! [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 06:26 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 amerikan gettosuyla soylemekte yeni bir kavram olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yeni bir kavram değil cümle düşüklüğü kısaca kendi aralarında kullandıkları dil diyelim.Tamamı değilde elbet şarkıda belli göndermelerde kullanılır.Yada kendilerine hitap ederken falan... [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 06:27 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 aight hommie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 said: hit them with a lil' ghetto gospel... said: Cuz i choose to puff a blunt and drink a beer with my homies... said: Have one on us aight? said: With the S-N double-O-P, Dogg my fuckin homey Neyse konuyu dağıtmayalım ;) [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 06:44 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 lol lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 beybi wo bist du ich hayze kamikayze filanda söleselerdi madem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hey me won yoo hey hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 amerikan gettosuyla söylemek. düet falanmı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar