Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya naaptiniz allasen ya /= Grup Tekkan- Sonnenlicht

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

neden varoş gençlerine benzediklerini aha şindi çözdüm, giysileri kendilerinin önüne geçiyor. ya da giysilerinin arkalarına saklanıyorlar. burdakilerin giysileri benim günlük giydiklerimden 4-5 kat pahalı galba.

zaten o yüzden flash tv ye reklam vermiş gudik tekstil firması reklamı gibi duruyo klip.
Sosyal ağlarda paylaş

yazdiydim ben en basta bunlari, millet kiciyla gülüyor. begenenler var mi bilmiyorum da pek sanmiyorum..
ayni kaderi paylasmiyoruz bi kerem , okuyorum ben burda geri dönücem bi gün.. ama onlar alman vatandasligina gecmis, ömürleri boyunca burda kalmak isteyen insanlar. cikmasinlar karsima döverim bunlari ben /= (yavaaa$)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yazdiydim ben en basta bunlari, millet kiciyla gülüyor. begenenler var mi bilmiyorum da pek sanmiyorum..
ayni kaderi paylasmiyoruz bi kerem , okuyorum ben burda geri dönücem bi gün.. ama onlar alman vatandasligina gecmis, ömürleri boyunca burda kalmak isteyen insanlar. cikmasinlar karsima döverim bunlari ben /= (yavaaa$)

yalanlar...

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 01:16 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık müzik yaptıklarını sanıyorlar ben utanırdım bu klibi yayınlamaya şahsen aralarından biri olsaydım yayınlayan tvleri bombalardım :/

ŞAKA GİBİ

Bide her şarkıda moda oldu R&B yada Rap havası :@

Ustalara SAYGI PLX (!)

Ayrıca rap dediğin amerikan gettosuyla söylenir diğer dillerde çok komik oluyor ;p

PS : 2Pac rlz!

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 06:26 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bir kavram değil cümle düşüklüğü kısaca kendi aralarında kullandıkları dil diyelim.Tamamı değilde elbet şarkıda belli göndermelerde kullanılır.Yada kendilerine hitap ederken falan...

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 06:27 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hit them with a lil' ghetto gospel...

said:
Cuz i choose to puff a blunt and drink a beer with my homies...

said:
Have one on us aight?

said:
With the S-N double-O-P, Dogg my fuckin homey

Neyse konuyu dağıtmayalım ;)

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 06:44 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...