Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya naaptiniz allasen ya /= Grup Tekkan- Sonnenlicht

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

Gecenlerde kardesim bilgisayarda bir video göstermisti, sizin de birazdan izliceginiz video ayni zamanda.
gördügüm zaman, önce bir bayilma moduna gectim, kendime gelince gülmeye basladim.
Olay su : Almancilari bilirsiniz, burada kendi tarzlarini yarattilar, kendi caplarinda takiliyorlar iste hem genel olarak hem de müzik alaninda..gerek konusma aksanlari, gerek giyim tarzlari.. zaten burada türkler kendi aralarinda gruplasirlar genelde .
türkiye'de de kisa bir süre önce cikmis olan bi kac sarkici gibi, cankan,ismail yk, cetin cetinkaya vs.vs.
kisacasi bahsettigim grup(grup tekkan) almanca arabesk yapiyor.ayrica almancaya da kendi aralarinda öle bir aksan katmislar ki, konusurken bile dinlenilmez bunlar. e bi de sarki sölemeye kalkmislar, gerisini siz düsünün...
ha bi de ilk basta, bir kac gencin can SIKintisindan böyle birsey yapip, kendi aralarinda eglendiklerini düsünmüstüm ancak büyük $oku bu videoyu televizyonda, ünlü alman müzik kanallarinda görünce yasadim. hatta reklamlarda bile Sonnenlicht yaz 89546'ye gönder, sarki telefonuna gelsin diye seyler cikiyor artik. görünce yerin dibine giriyorum almanyada yasayan bir türk olarak. herkes kiciyla gülüyor, nasil yayinlayabilirler böyle birseyi yahu.tipler de ayri komedi.
trajikomik, rezil birsey bu..(e kisa kes yavrum)
tamam kisa kesiyorum ve linki veriyorum. /=
http://www.youtube.com/watch?v=pYak2F1hUYA
sarki sözlerini de azcik ceviriyim..
neredesin günes isigim, seni özlüyorum.. bi tek sana saygi duyuyorum, tapiyorum falan..
sonra da bilmen icin söylüyorum seni seviyorum. bu sekilde gidiyo tüm lyric.

[ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 23:17 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...