vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Gecenlerde kardesim bilgisayarda bir video göstermisti, sizin de birazdan izliceginiz video ayni zamanda. gördügüm zaman, önce bir bayilma moduna gectim, kendime gelince gülmeye basladim. Olay su : Almancilari bilirsiniz, burada kendi tarzlarini yarattilar, kendi caplarinda takiliyorlar iste hem genel olarak hem de müzik alaninda..gerek konusma aksanlari, gerek giyim tarzlari.. zaten burada türkler kendi aralarinda gruplasirlar genelde . türkiye'de de kisa bir süre önce cikmis olan bi kac sarkici gibi, cankan,ismail yk, cetin cetinkaya vs.vs. kisacasi bahsettigim grup(grup tekkan) almanca arabesk yapiyor.ayrica almancaya da kendi aralarinda öle bir aksan katmislar ki, konusurken bile dinlenilmez bunlar. e bi de sarki sölemeye kalkmislar, gerisini siz düsünün... ha bi de ilk basta, bir kac gencin can SIKintisindan böyle birsey yapip, kendi aralarinda eglendiklerini düsünmüstüm ancak büyük $oku bu videoyu televizyonda, ünlü alman müzik kanallarinda görünce yasadim. hatta reklamlarda bile Sonnenlicht yaz 89546'ye gönder, sarki telefonuna gelsin diye seyler cikiyor artik. görünce yerin dibine giriyorum almanyada yasayan bir türk olarak. herkes kiciyla gülüyor, nasil yayinlayabilirler böyle birseyi yahu.tipler de ayri komedi. trajikomik, rezil birsey bu..(e kisa kes yavrum) tamam kisa kesiyorum ve linki veriyorum. /= http://www.youtube.com/watch?v=pYak2F1hUYA sarki sözlerini de azcik ceviriyim.. neredesin günes isigim, seni özlüyorum.. bi tek sana saygi duyuyorum, tapiyorum falan.. sonra da bilmen icin söylüyorum seni seviyorum. bu sekilde gidiyo tüm lyric. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 23:17 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ahahauahu cok komikler be kayanın basında oturan tip "derdimi dağa daşa anlatamadım" gibi bi trip içinde mi? iş liiiğğ be diişş ooğğ hüüüüğğüü [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 23:09 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 alamanca anlasam sonuna kadar izleyecektim de giriş ekranı zaten güldürdü yeteri kadar kapadım sonra da :) lazım tabi böyleleride, eksiği dolduruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 İNANAMIYORUMMMMM.. tipleri bıraktım o ses ne oleeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 İlk sahnede "Aha denizin soğuk sularından geliyo valla" dedim, ardından üçlümüzü yanyana görünce yatmaya gidiyorum ben şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 omg hepsi birbirinden harika çocuklar bunlar nasıl aşağılarsınız emeğe saygı !!!11!1birbirbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Terazine tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 başında ole bi pozları var ki;birden şarkı hızlanacak ve elemanlar headbang yapacak sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 wo bist de mein sonneglicth mi ne diyo , güneş ışığı zımbırtısı o galiba , cok komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 vooğ bi$t tuuğ maynn zonneeenli$t i$ liğbee di$$ und famisseğ di$$$$ aslinda temiz söyleseler, böyle gelir kulağa: vo bist du mayn zonenliht, ih liibe dih unt famisse dihh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 iş li bediş beybi, iş li bediş.. * iptal * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Aman allahım!!o ses,o müzik,o tipler,o hareketler,o mekanlar,kamera açıları!!! Hasta oldum lütfen 130 kilolik bedenimle birlikte taşıdığım göbeeeme bir imza pilix.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ya o degil de isin kötüsü, almanlar ya da diger yabancilar bu tipleri görüyorlar burda ondan sonra tüm türkler böyle saniyorlar ehe- tabi kendi cahillikleri bi yerde ama yine de az biraz haklilar, cok var böle tip /= abi resmen cingene bunnar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 o kadar olmıcak şey var ki uzun bi yazı yazacaktım vazgeçtim. tarif edilemez bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben de bööle bi grup kurmak istiyom bittimmmmm.... Offff yaw sesleri de telefondaki ufak çocukların sesi gibi çıkıyo ne kadar harika yaw.ben de bunlardan biri olacam ooof allahım yaw karizmanın eli bayraklısı bunnar beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 amouhahahahaha.. sonunu seredemedim bile ahahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben seyrettim.yüz bulamadılar öyle geri dönüp yürüyolardı zavallılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 o beyazli bi arkadas var, kucuk emrah triplerinde... bence supeeeeeeer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 aynı fabrika çıkışlı gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 soldakine hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 O_o,ne diyim hayatta basarilar :D,en azindan stand-up programnlarina cok cagirirlar herhal :P Not:Beyazli harbi kopariyo :D :D [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 00:22 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 arkadaki midi galiba. burdaki varoş gençlerine benziyorlar görüntü olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Kürtstreet boys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 süper ya.. bastan sona seyrettim valla. :)))) kiskanmayin gençleri ne güzel yapmislar iste. çok biliyorsaniz daha iyisini siz yapin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar