Krusty Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 iroh çay büküyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 evet ben rizeliyim mesela bizim ailedekiler de çay bükebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Yeni bölüm gelsin artık.1 ay oldu mu önceki bölüm çıkalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Nisan'da diye speküle ediliyor ama kimse bilmiyor doğrusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mayis 6'da dvdsi cikiyor ve dvd'ye konacak iki bolum (The Boiling Rock Part 1-2) daha yayinlanmadi. nisan'da gelmesi lazim ki mayis basinda dvdsi cikabilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Bölümler önce DVD'de çıkabilir. Niye derseniz, arz-talep olayı derim. DVD'nin satışını ciddi arttırır öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 oyle olabilir fakat yayin haklarini alan kurumlar o olaya kupururler. dusunsene sezon diye anlasmissin bir yapimciyla. sen yayinlamadan dvd satiyor.. olur mu? bence olmaz.. ki ondan daha once de olmamistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ben su ufak hallerinin olduklari mini bölümlere bayildim ya keske onlardan hep olsa sadece 2 yada 3 tanesini izleyebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ya avatarın tekrar döngüye oturması zo bi iş, bitmesine 10 küsür bölüm var serinin, ki 10 bölümü yapmak hiçte kolay iş değil, 1 bölümü bile apmak avatar kalitesinde bi animasyon için cok ciddi zaman demek, grev bittikten sonra yazarlar calışmaya başlayıp bitimiş olsa hikakeyi, en az 1-2 hafta desek buna bundan sonra takımların tekrar uğraşıp başlaması gerek işe. nisan iyi bi süre bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bence hikaye coktan bitmistir, fakat yazarlarin grevi nedeniyle devam etmiyorlardir. boyle zamanla sinirli, belirli sayida bolumu olan yapimlarda projenin yarisina gelmeden senaryo tamamlaniyordur. ki grevin yazarlar icin calismamak ve tum gun evde yaymak anlamina geldigini de dusunmuyorum. ozellikle de boyle onemli dizilerin yazarlari tam aksine daha yogun calisip hem yeni projeler yaratmak hem de mevcut projelerini daha rahat sonlandirmak icin bu zamani kullanmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 e grev bitmedi mi ama ? niye devam etmiyo bunlar o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Bu hafta insallah alıcaz yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 nick'de sezon3'ün yayınlanan bölümlerinin tekrarı bitti mi? geliyosa eğer yarın öğlen izlicez demektir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Bleda said: Bu hafta insallah alıcaz yeni bölüm. bence bir dahaki hafta. tabi bu hafta gelse süfer olmaz mı? olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ekşisözlükte okumuştum kalan bölümler şöyle olacak sanırım season 3, episode 14-15: the boiling rock, the boiling rock: part 2 original air date: 18 april 2008 season 3, episode 16: the southern raiders original air date: 25 april 2008 season 3, episode 17: ember isle players original air date: 2 may 2008 season 3, episode 18-19-20-21: sozin's comet: part 1,sozin's comet: part 2, sozin's comet: part 3, sozin's comet: part 4 original air date: 16 may 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 kaldı 10 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 avatarda gördüğünüz en etkileyici sahneler? benim için mesela s1 finalindeki Ocean spirit-avatar hali çok başarılıydı görsel açıdan bir diğerdi ise s2de aangin appayı çalan sandbenderlara dellenip avatar haline girdiğinde kataranın ana haşmetiyle gelip aangi halinden sudan çıkarır gibi çıkarmasıydı üçüncüsü ise s3 dobs part2deki azulanın şaka gibi akrobatları kıskandıracak kadar maharetli bir şekilde aangi sollamasıydı ty lee bile daha iyisini yapamazdı hiç bişey bükmeden aangi salak yerine koydu ya seyrederken resmen salak aang mal seni dedim en az 10 defa orda hava bükmesiyle kendini hızlandırıp azulayı bilmem kaç defa yakalar yada çelme falan takardı odun mal mal arkasından düz koştu yaa! ay hem ifrit oldum hemde hoşuma gitti bide çok mallar ya azulayı görmüşsün sen hazırda kaçmasıda zor ajanlarınıda yamulttunuz önüne bir duvar çıkartsana kaçamasın k....k neyse :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Yakalıyorlardı sonunda.Toph saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Zuko nun babasının yıldırımını geri yollayıp duvara çivilemesi Katara nın kuzey su kabilesindeki ustayla yaptığı dövüş Aang in sinir krizi geçirip avatara dönüşme sahneleri Toph un her hareketi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ShadowFury said: Zuko nun babasının yıldırımını geri yollayıp duvara çivilemesi Katara nın kuzey su kabilesindeki ustayla yaptığı dövüş Aang in sinir krizi geçirip avatara dönüşme sahneleri Toph un her hareketi=)+1905 aynen katılıyorum en etkilendiğim sahneler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Toph'un metal kafesi metalbending ile ilk yamulttuğunda "toph,you rule!" demesi kendine.Gene benzeri şekilde ateş kralına giderlerken çelik kapıyı açma hareketleri...İkisi de birbirinden hoştu.Bak şey de güzeldi,toph bizimkilere ilk katıldığında aang'i ağaca çaktıktan sonra sokka'nın fırlattığı kemerin kafasına düşmesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 toph'un oldugu her sahne direk =) toph'un katılmasıdan onceki zamanlar tamamen farklı bi seri gibi duruyo eheh... sokka'nın master'ıyla yaptıgı savas da guzeldi, bi de sahne degil ama direk sokka'nın kılıcına hasta olmustum ben =) siyah siyah ehehe... tam invasion oncesi aang'in gordugu ruyalar da superdi =)... "Zuko nun babasının yıldırımını geri yollayıp duvara çivilemesi" bunu hatırlamıyorum yaw, hangi bolumde oldu ? invasion sırasında zuko babasıyla konusurken mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Evet invasion part 2 de Ozai ile Zuko konuşuyolardı, daha doğrusu Zuko yu oyalıyodu güneş tutulması bitene kadar. Tutulma bittiği anda yıldırımı salladı Ozai, zuko kılıçlarıyla bloklayıp çat diye geri yollayıp zımbalamıştı babasını duvara=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kılıçlarıyla değil elleriyle yolladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 amcasının kendisine öğrettiği ama uygulatmadığı taktikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar