Osirix Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Bismillah... Download initiated. Şu balon da bi patlamadı ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 sezon 3 - 12 guzel bi bölümdü ama acikcasi tatmin etmedi beni onca beklemeye degmedi yani bölümün en eglenceli kismi zukonun amcasini ve azulayı taklit ettigi yerdi ahahah orda öldüm gülmekten neyse zuko da avatar takimina katildi, umarim sonradan bi yamuk yapmaz taa 2.sezonda mı ne ben demistim "bu da gelse negzel olur bizim gruba" diye lakin merak ediyorum iroh nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 western airtemple gördüğüm en ilginç fırtına sonrası bölümdü zukonun gaang katılması beklenen birşeydi taklit bölümleri cuk oturmuş combustion man bir yerden hortlarmı acaba diye düşündürüyor western air temple müthiş çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!....Katara nihayet o eli öpülesi hamma teyzeden bişeyler kapmış güzeldi o son sözler >:D< ve evet iroh nerde acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 3-12 Sokka bumerangıyla çok pis çaktı, olay Zuko ya yaradı:) Muhtemelen Combustion Man i bidaha görmeyiz, kolu filan kopmuştu çünkü, geriye kalan tek şeyde oydu heralde:) Bi de en sonunda Katara nın verdiği ayar süperdi. Zuko nun Invasion bölümlerindeki karizmasından eser yoktu, bölüm boyunca pısırık pısırık "melabaaa ben geldiim" modunda takıldı ama yine de takıma katılması filan iyi oldu (gerçi çoktaan belli olmuştu bu ama olsun:P) Iroh ta muhtemelen organizasyon filan toplamakla meşgul Fire Nation ı içten çökertmek için. Gerçi organizasyona filan gerek yok, bodoslama dalsa dayak manyağı yapar alayını ama olsun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 lan olm nie pm miyem atmıyonuz 3 hafta dediniz diye topaka girmiyorum bölüm çıkmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 pek zaman kaybetmedin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bölüm kral olmuş asdas bundan sonraki bölümlerdeki zukolu gaang çok ilginç olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 western air temple iroh amcam nerelerde?bi de bu bölüm aksiyon bakımından falan az olunca hemencecik bitti gibi geldi.. yeni bölüm ne zamana geliyor? bu arada imdb biraz daha dikkat etmeli sanırım yazılanlara; imdb bölüm özeti? said: Season 3, Episode 12: The Western Air Temple Original Air Date: ???? Aang and his team (which is now doubled in size) arrive at the Western Air Temple with Zuko on their tail. When Zuko meets up with them, they are hesitant to see him, especially Katara. But as Zuko tries to convince Aang and the others he's changed, Katara comes around and the scene cuts away, leaving the viewer to infer they are having intercourse. When the show comes back, Katara and Zuko, both half naked, are smiling, when Aang walks in on them. He decides to join in and the camera cuts away, inferring all three of them went at it. Meanwhile, The Duke, Teo and Sokka begin to fight for the heart of Toph. The Duke is revealed to be an earthbender, and traps Teo into a rock cocoon. He handily defeats Sokka, when, out of nowhere, Iroh appears and takes down The Duke and wins Toph's heart. Back with Zuko, Aang and Katara, Meng comes out of nowhere and slaps Aang and drags him away. bu arada filmi de çekilecekmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Film olayı bayadır varda çeken kişi M. Night shyamalan olacka kabilietsiz hint kılıklı tekne kazıntısı yönetmen bozutnusu oldugu için + live actio nolacagı için ümitli degilim. Episode 13 te Iroh u görmek istiyorum asdasd. Az böyle azulaya ayar versin filan istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Film olayı bayadır varda çeken kişi M. Night shyamalan olacka kabilietsiz hint kılıklı tekne kazıntısı yönetmen bozutnusu oldugu için + live actio nolacagı için ümitli degilim. Episode 13 te Iroh u görmek istiyorum asdasd. Az böyle azulaya ayar versin filan istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 oha o ne biçim özettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 özet dehşetmiş hakkaten :D bölüm de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bu arada chapter 12 yazdı ben kazandım yarışmayı huahua :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Shayamalan doğru seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Chapter 24124 "Return of the yüzsüz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Espri anlayışı da baya düştü hani. Güzel bi bölümdü. Zuko yu sevdim 3-12 sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ya ben de Zuko'yu sevmeye, Katara'dan da nefret etmeye başladım, ama ne yaparsın, haklı kızcağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 düştü düştüde hala bir shyamalan olamadık. chapter 14 gelirmi bu cuma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 sanırım 13 gelcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 saymayı öğrensem ii olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Düşmek bi sana bide zukoya yakışıyo. Combution-man öldümü acaba?.. Sahip olduğu güçlere rağmen çok az sahnede kaldı. Keşke biraz daha görebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 adamın kolu bacağı uçtu ölmese nolur ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 combustion-man asşdlfksalş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ya bunun gibi (anime olmayan anime!?! aslında uzakdoğu kültürlerine bulanmış ancak capon yapımı olmayan [PUGH!]) başka çizgi diziler var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 jackie chan adventures vardi bi ara, o iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar