Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinek

Öne çıkan mesajlar

sezon 3 - 12

guzel bi bölümdü
ama acikcasi tatmin etmedi beni onca beklemeye degmedi yani
bölümün en eglenceli kismi zukonun amcasini ve azulayı taklit ettigi yerdi ahahah orda öldüm gülmekten

neyse zuko da avatar takimina katildi, umarim sonradan bi yamuk yapmaz

taa 2.sezonda mı ne ben demistim "bu da gelse negzel olur bizim gruba" diye

lakin merak ediyorum
iroh nerde?

Sosyal ağlarda paylaş

western airtemple

gördüğüm en ilginç fırtına sonrası bölümdü zukonun gaang katılması beklenen birşeydi taklit bölümleri cuk oturmuş combustion man bir yerden hortlarmı acaba diye düşündürüyor western air temple müthiş çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!....Katara nihayet o eli öpülesi hamma teyzeden bişeyler kapmış güzeldi o son sözler >:D< ve evet iroh nerde acaba ?

Sosyal ağlarda paylaş

3-12

Sokka bumerangıyla çok pis çaktı, olay Zuko ya yaradı:)
Muhtemelen Combustion Man i bidaha görmeyiz, kolu filan kopmuştu çünkü, geriye kalan tek şeyde oydu heralde:)
Bi de en sonunda Katara nın verdiği ayar süperdi.

Zuko nun Invasion bölümlerindeki karizmasından eser yoktu, bölüm boyunca pısırık pısırık "melabaaa ben geldiim" modunda takıldı ama yine de takıma katılması filan iyi oldu (gerçi çoktaan belli olmuştu bu ama olsun:P)

Iroh ta muhtemelen organizasyon filan toplamakla meşgul Fire Nation ı içten çökertmek için. Gerçi organizasyona filan gerek yok, bodoslama dalsa dayak manyağı yapar alayını ama olsun:P

Sosyal ağlarda paylaş

western air temple

iroh amcam nerelerde?bi de bu bölüm aksiyon bakımından falan az olunca hemencecik bitti gibi geldi.. yeni bölüm ne zamana geliyor?

bu arada imdb biraz daha dikkat etmeli sanırım yazılanlara;
imdb bölüm özeti? said:
Season 3, Episode 12: The Western Air Temple
Original Air Date: ????
Aang and his team (which is now doubled in size) arrive at the Western Air Temple with Zuko on their tail. When Zuko meets up with them, they are hesitant to see him, especially Katara. But as Zuko tries to convince Aang and the others he's changed, Katara comes around and the scene cuts away, leaving the viewer to infer they are having intercourse. When the show comes back, Katara and Zuko, both half naked, are smiling, when Aang walks in on them. He decides to join in and the camera cuts away, inferring all three of them went at it. Meanwhile, The Duke, Teo and Sokka begin to fight for the heart of Toph. The Duke is revealed to be an earthbender, and traps Teo into a rock cocoon. He handily defeats Sokka, when, out of nowhere, Iroh appears and takes down The Duke and wins Toph's heart. Back with Zuko, Aang and Katara, Meng comes out of nowhere and slaps Aang and drags him away.

bu arada filmi de çekilecekmiş?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...