ya 10. bölümü verin nolur ya lütfen ??
bu arada 9. bölüm en komigiydi kesinlikle
en sonunda firelordun pantolonu düştü falan asfdafsd
ve benim bi tane "cok sevgili" arkadasim var, burdan isim vermek istemiyorum ama adi ayseyle basliyor, bana 9 bölümde aang ve katara opüşcek dedi, deli gibi izledim ama karsima cika cika bi HAYAL cikti!!
ya bu cocuklar evlensin, bak rukoya nasil da kizi kapmis evlenmis, zaten o rahat yasamis, yaslanmis torun tombalak, bi tane de volkana ezilmiş gitmis. oldu mu bu iş? eşek kadar avatarsin sen, orda yap bişeler işte lakin "öhö öhö ihtiyar adam" bums.
of
bizim zavalli aang, ya zaten soyle bi durum var ki toph ve katara hatta sokka bile kendini asti , ulan hangimiz avatar demesi gerek miyor mu aangin?
KARI BLOODBENDING YAPIYO ALOO!!
oburu metali büküyo falan
kim kurtaricak dunyayı
bırakalim katara ve toph firelordu parcalasin
feminist mi bu yapimclar?
bariz bi kiz ustunlugu var
zaten you "motherly-acting" olayında da zavallim "yes ma'am" diyip sustu, içim acidi yahu.
bu kadinlara biri dur desin.
kataranın bloodbending ogrendigi bölümde de gece zaten kac olmus izliyoruz, tirstik burda "nihahohohoho" yapan bi yasli cadi var resmen. water bender misin pamuk prensesin uvey annesimi misin belli değil kadin bi rahat dur!
anlamadigim bişey daha var
mantik hatasi bulduk:
simdi ilk bölümde, aang öldü ve katara onu geri getirdi dendi, "you brought me back" dedi, su sisedeki aparatla, ee o zaman avatar zincirinin bozulmasi gerek miyor mu? yani aang öldü avatar statede. burasi aciklanmasini istedigimiz bişey.
ozman simsi soyle mi
yeni avatar falan gelmicek, cunku avatar state de öldü bu durumda cycling durdu.
ama aang hala var, dolayisiyla bi avatar hala var
yani aang aslinda son avatar?
peki avatar statee gecebilicek mi
yoksa sadece bending mi kullanicak?
ki bu durumda dunya ilerde yine gg olabilir, cunku avatar olayı giderse kim dengeyi saglicak? yarın öbür gun firedan değil de ne biliyim earthden bi deli cikarda dunyayı ele gecirmeye calişirsa?
toptan izlemek iyi ce beynimi sulandirdi :P
bi de sey var,
zukoyla aang arasinda bi yakinlaşma mi olucak, ruko zukonun annesinin dedesi gibi bi akrabalikta.
zuko firelorda karsi da boyle icten ice kil oluyor, boyle adamin yaninda bi guvensizlik bi emoluk, savas gunu aangin tarafina gecerse, zaten asigim ona, cok eglenceli olur.
zukonun amcasi, adini unuttum simdi, o adam da herkul olma yolunda ilerliyor. o zindanda iman gucu ile earth bending ogrenirse iyice cesur ve guzel olucak avatar.
bahsetmek istedigim baska bişey de, zukonun hep emo olmasi ve yeni sevgilisiyle bi darkness prince-princess modunda takilmalari. yani gectikleri yere darkness getiriyorlar.
neyse ben baya dolmusum belli, simdi de eski turk filmi izlemeye gidiyorum. aklima bişeyler gelirse eklerim
Öne çıkan mesajlar