cemad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 avatar escape avatar escape chapter 4 2. sezonla 3. sezon arası bu. burada bahsediyor avatar spiritin durumundan. hiç izlemediyseniz sağdan chapter1den başlayın youtubedan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ben unbreakable'ı sevmiştim ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 52 sayfa okuyamadim varmi die.. acaba avatar'in torrent'i varmi, yada neyle indirecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ytse 58 sayfa oku ara ara torrent linkleri var yani okican 58 sayfayı bu arada ben ciddi ciddi blood bending'i tuttum hata umarım şu jimnastikçi kıza uygularlar da köpek ederler kızı=) blood bending rulz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 310 çıkmış olması lazım bayadır da mininovada göremiyorum nolyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 arkadaşlar debnge menge bütün elementler birdir falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 syamalan fan kılab olarak sizi kınıyoruz kayakçı horas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aslında avatar zukoymuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Aslında avatar Zico'ymuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Avatar'ı esprilerinize konu etmeyin, size bu hakkı tanımıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Aslında Avatar die bişey yok muş bütün dünya ölüymüş huahua South park :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Sly-One said: 310 çıkmış olması lazım bayadır da mininovada göremiyorum nolyor! 22sine kadar yok avatar falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Avatar'ın filmi çekilmemeli,cartoon olarak kalmalıdır.Film olarak bize asla bu zevki vermez,veremez.Ama haklarını çoktan Shamalayan aldı bile,o yüzden beklemeye aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 niye ayın 22 sine kadar bekliyoruz avatar istiyorum ben yahu.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ayın 22 sindedemi 4 bolum olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 cado said: ayın 22 sindedemi 4 bolum cıkcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ya hep guncelle diyecegime alıntı diyorum pardon :P edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben bi kere güncelleyeceğime sex yaptım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 1. Aang ina vatar state e geçemeycegini bi yapımcılar söyledi 2. dongbufeng onayladı 3. 309 da çoktan çıktı. Bir çay koy gel hadi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Şimdi Aang avatar State geçemeyecek mi Avatar yeniden doğdumu zincir kırıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Aang avatar state e giremior ama avatar zinciri kırılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 gereksiz msglar silindi Avatarı tartışmaya devam edelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 peki neden giremiomuş avatar state e? anlamıyorum ki açıklasınlar bunu seride nie gidip ayrı yerden açıklama yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bugunlerde cok giriyorum ben avatar statee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Avatarescape de veriyor onun yanıtnı, önceki sayfalarda izle vidyoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar