zgrw Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bu hafta niye 3 bölüm birden çıktı hakkaten yaw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 4:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 çirkin spoiler tag aaaa vallahi yahu, tam ty lee için blood bending. yaşa cavanagh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 arkadaşlar ben bulamıyorum bir türlü 9. bölümü lütfen birisi koysun şuraya ben hep burdaki linklerden indiriyorum lütfeen!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben upload edeyim istersen ama bendekinin sesi bi acaip, içten ve kısık geliyor böyle. ama yine de izlerim diyosan upload edeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 blood bending hehe benim de aklıma adı gelmemişti kızın ema abla işte tam ty lee için blood bending,resmen köpek etmek lazım o kızı blood bending ile=) gerçi çok şirin kız ben olsam kıyamam=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 harbiden çok şirin o kız eheh Avatar the Last Airbender S03E09 - Nightmares and Daydreams: Part 1 Part 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 dün sabah ilk kez bir bölümünü izledim . Bu dizi için şunu diyebilirim. Yeni bir Dragonball serisi yaratmaya çalışmışlar. Espiriler,Usta-çırak ilişkisi,sevimli yaratıklar dragonball'ı anımsattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ohoo eğer olaya öyle yaklaşırsan... Ash'in pikachu ya olan sevgisi - Aang'in Abba ya olanınki deriz ve Avatar = pokemon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bende şu an bir siteden takip etmeye başladım.Çok güzel ilerliyor.Bilhassa espriler bazen kopartıcak cinsten:)Şu an son bölüm Book 3 Episode 9'mu bide onu sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 En son 9 çıktı evet. Bugünde 10. bölüm çıkacakmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Marveloth said: Ohoo eğer olaya öyle yaklaşırsan... Ash'in pikachu ya olan sevgisi - Aang'in Abba ya olanınki deriz ve Avatar = pokemon olur. oha! geyik meyik olsa bile, pikachu ile abba'yi da benzettin ya, yipyip diyorum sana baska birsey demiyorum. uc git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 niye ikisi de hayvanına gayet bağlı, ash de pikaçuyu çok seviyodu aang de abbayı çok seviyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 abba değil appa Abba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ne yani Aang, Abba yı sevemezmi? Dinliyodur belki ne biliyosun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 orası ayrı :P abbayı herkes sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mum_Chamber said: Marveloth said: Ohoo eğer olaya öyle yaklaşırsan... Ash'in pikachu ya olan sevgisi - Aang'in Abba ya olanınki deriz ve Avatar = pokemon olur. oha! geyik meyik olsa bile, pikachu ile abba'yi da benzettin ya, yipyip diyorum sana baska birsey demiyorum. uc git.. Manyakmısın arkadaşım. Ben yapılan benzetmeye karşılık veriyorum. Hay allahım böyle ezik insanlar neden hep beni buluyo... Seni momo ya benzetsem tamam hani gerçekleri ortaya döktüğüm için böyle tepki vermen doğal olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hepimiz eziğiz , avatar izlioruz şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 haftaya yeni bölüm var mı? yoksa 4 hafta ara mı olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 valla ingiltirede bu hafta çıkacak 10 ve 11. bölüm galiba o yüzden direk nete düşecek =) sonra şubatta 2. dönem başlıcak 12 ve sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mortis said: abba değil appa biliyodum onu ama öyle yazasım gelmiş heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 6. ve 7. bölümü izledim spospospospo 6. bölüm özellikle cok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 vay be çok spoiler verdin aman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Oha hayatımda öle spo okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar