Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

blood bending

hehe benim de aklıma adı gelmemişti kızın ema abla
işte tam ty lee için blood bending,resmen köpek etmek lazım o kızı blood bending ile=)
gerçi çok şirin kız ben olsam kıyamam=P

Mesaj tarihi:
dün sabah ilk kez bir bölümünü izledim . Bu dizi için şunu diyebilirim. Yeni bir Dragonball serisi yaratmaya çalışmışlar. Espiriler,Usta-çırak ilişkisi,sevimli yaratıklar dragonball'ı anımsattı.
Mesaj tarihi:
bende şu an bir siteden takip etmeye başladım.Çok güzel ilerliyor.Bilhassa espriler bazen kopartıcak cinsten:)Şu an son bölüm Book 3 Episode 9'mu bide onu sorayım.
Mesaj tarihi:
Marveloth said:
Ohoo eğer olaya öyle yaklaşırsan... Ash'in pikachu ya olan sevgisi - Aang'in Abba ya olanınki deriz ve Avatar = pokemon olur.

oha! geyik meyik olsa bile, pikachu ile abba'yi da benzettin ya, yipyip diyorum sana baska birsey demiyorum. uc git..
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
Marveloth said:
Ohoo eğer olaya öyle yaklaşırsan... Ash'in pikachu ya olan sevgisi - Aang'in Abba ya olanınki deriz ve Avatar = pokemon olur.

oha! geyik meyik olsa bile, pikachu ile abba'yi da benzettin ya, yipyip diyorum sana baska birsey demiyorum. uc git..

Manyakmısın arkadaşım. Ben yapılan benzetmeye karşılık veriyorum. Hay allahım böyle ezik insanlar neden hep beni buluyo... Seni momo ya benzetsem tamam hani gerçekleri ortaya döktüğüm için böyle tepki vermen doğal olurdu.
  • Yeni Oluştur...