Rahan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 @Muhallebi; 100mbit denmiş yazıda ondan dediydim, espri yaptıysan da şeedemedim.. nese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Türkiyeye 2 güne gelir bu. Ama 1gig kotası olur. Hadi bakalım ne indiriceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ingilterede 8 mbit hat veriyorlarmış ama limiti 5 tb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hollywood endişeliymiş sanki şu anki internet hızlarında olmuyor da korsan dvd çekimi , vcd veyahut divx , internet hızlanınca tekrardan olsun. Şimdi bunlar gelişmeyide durdururlar ay aman dvd satamayız diye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 internette hız rekoru da bu imis http://www.ntvmsnbc.com/news/204771.asp?0m=T24C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 fiber kabloyu tekrar mı bulmuş bunlar, anlamadım.. nesi haber bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 4.7 gb yi 2 saate indirmeyede razıyım ben 6 dakika japonların olsun gmaili acıcam tarayıcı sabahtan beri yukluyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Turkiye'ye yakinda ADSL 2+ gelecek eminimki, siz her ne kadar Turk Telekom'a saydirsanizda, gelisen toplumlar arasinda baya iyi yerlerdeyiz.. Ve herseyin cok iyisi geliyo geldigi zaman.. Sadece altyapi vs. biraz kasiyor o kadar, onuda hallederlerse super olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bi yolun ucunu gösterirsen, sonu merak edilir. Teknolojinin her dalında aynı şey geçerli. Bilgisayarı hiç olmamış biri, bilgisayarı olup da daha iyisini isteyenden daha az istiyodur bilgisayarı. Aynı şekilde, interneti olup da daha hızlısını ister ve bu istek de yalnızca insanın yapısına baalıdır. İnternetimiz var, gelişmiş ülkelere göre çok daa yavaş ve pahalı. Ama internet sayesinde bu durumun farkındayız ve bize haksızlık edildiini düşünüyoruz. Öyle düşünmesek bile, daha iyisi varken kötüsüyle yetinmek istemiyoruz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya madem altyapı cart curt, niye 256 kotasızlar kalktı. niye en düşük sınırsız bağlantı 100milyon..... altyapı falan bi yere kadar... bu paralarla altyapı fabrikası kurulur(o derece yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bence olur bu ıs turkiyede kotalarda arttırılmamaz 6 dakkada 5 gb hmmzz 1 ayda 10 milyardan fazla ödeme telekom köşe rulz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 halen 256 gibi komedi bir bağlantıya 49 mılyon alıyorlar. sanmam yakın zamanda bir yenilik olsun. hayal bence tr de böyle şeyler. böyle haberler ile yaramızı deşmeyin lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ben normal şartlarda 53-57 kbs arası download yapıorum.. 512 bende.. iim ben yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sadece şunu yapabiliyorum bu habere -> :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: Turkiye'ye yakinda ADSL 2+ gelecek eminimki, siz her ne kadar Turk Telekom'a saydirsanizda, gelisen toplumlar arasinda baya iyi yerlerdeyiz.. Ve herseyin cok iyisi geliyo geldigi zaman.. Sadece altyapi vs. biraz kasiyor o kadar, onuda hallederlerse super olacak.. fiyatlarda indirip yapıp hızı arttırıcaz dediler ucuz tarifeleri kaldırıp fiyatı arttırdılar, zaten zor dolan kotaları birazcık arttırıp komik kacıyo bu dediklerin adsl 2 gelicek fiyatlar ikiye katlanıcak artık cok belli bu aptal bakanımız ne ka kofte o ka ekmek mantığıyla adsl 1 100 milyonsa adsl 2 200 milyon diyicek. gelişen toplumlarda hic te iyi bi yerde değiliz bununla kandırmıyalım kendimizi, iletişim teknolojisini ne kadar geriden takip ediyoruz daha ne olsun. fiyat perfonrmans oranında internet sunucularımız dipte yüzüyo. alt yapı yalanınıda iyi yedik toplum olarak. TT netin serverlarının dandik olamsı alt yapı sorunu değildir tt net yöneticilerinin parayı cukka yapıp yatırım yapmamısının sonucudur yapmasınlarda zaten adamlar x lik yatırım yapınca 2x zam geliyo fiyatlara. Öbür yandan hanı bizim kablolar eski (bak alt yapı sorunu dediğin budur) tamam ok 256 diyolar 56k gibi maşallah tü tü tü, yenı yapılmış süper lüks sitelerin kablolarıdamı eski gidin Allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 unutun siz bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 japonya'da optic packet switching üzerine çalışıyorlar. Böylece optik fiber kablolarla örülmüş bir network, fiber kabloların iletim hızında çalışabilecek. Böylece evlere kadar fiber çekilebiliyor. japonya'da ADSl hızı 40 mı 48 Mbit mi ne, öyle bişey. Ama insanlar artık almıyorlarmış, gereksiz pahalı diye. Fiber çektirmek daha işlerine geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar