senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 çocuk olduğuna hepimiz hemfikiriz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: Düşünsenize Pala gibi 1 ses tonu olduğun tweety de :P bide bu güneşe she deme olayı felan çok normal ben fransızca biliyorum herşeyin erkeği dişisi war Ahah, Çocuklar Duymasın'daki çaycıya seslendirmek lazım aslında. Tweety: (Çaycı Hüseyin'in "ÇAYLAAARRRR" sesiyle) Bi kedi göörrdüm sankiii!! Sylvester: gulp *gachayım*! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ahhaaa...Rewendor Yerlerdeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 minikkuşun cinsiyeti neyse tweety de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bence hiç birşey cizerin cinsiyeti neyse odur... bence bütün durun cizerde bitiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tweety erkektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ne Tweety' miş breh =) [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 05:31 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hatta bu tweetyi eskiden çıplak çiziyorlarmış ardından tepki gelmiş "neden bu kuş çıplak bıdı bıdı.. " diye. daha sonra giydirmişler :p bir bölümünde izlemiştim anlatıyodu çizen adam =) ayrıca tweety erkek, onuda anlatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar