reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ya bugün çizgifilmde gördüm, silwester tweety i yakalamak için böyle bi kuş yaptı maketten. maket kuş ise dişiydi. sonra bunu tweety gördü.. sarktı falan.. ya ben yıllardan beri dişi kuş bilirdim onu.. yoksa???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 tweety gaymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben de dişi bilirdim ya...ama yeri geldimi erkek yeri geldimi dişi gibiydi...sütlü kahvelerden la bu da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 erkektir tiviti sapına kadar hemde,bakmayın sesi biraz incedir sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bu ve buna benzer bi çok çizgifilmde cinsiyet konusu geçmediği için bi çok otoritede eşcinsel olarak adlandırılır(bkz: sponge bob). ama esas olarak XY olur kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 dişi kuştan hoşlanıosa lezoymuş demek ki. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 21:05 tarihinde, NuKe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yok yok, ben de dişi biliyodum ama, erkekmiş.. hoş zaten kuşun erkeğini dişisini gerçekte ile anlamak zor, çizgifilimde mi annicaz.. bu bence seslendirme sorunu.. yıllarca tr de bir bayan seslendirdi sanırım onu.. orjinalini dinleyebilmiş olsak erkk olduunu anlardık.. o halde o kadını bulup dövmek lazım arkaaşlar.. ilerii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 kızlar artık tweety nickini kullanamıcaklar o zaman ehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hermaphrodite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bu soru, şirinlerin sex hayatı nasıl sorusu gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ama boyle yelpaze gibi kirpikler falan? :'( hayallerim yıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 aquila@ hermaphrodite 'i googledan arattım.. çok terpiyesis.. manası neysi ki şimdi burda onu kullanmanın? ben de bilimsel bişi sandım valla.. ya da onun gibi bişi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bilimsel birsey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bilimsel gayette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 teletabiler de cinsiyetsiz diye yasaklanmisti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hadi oz büyücüsünün dogmalarını da tartışalım oleyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 teletabiler, mor olan gay oldugu icin yasaklanmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Lezbiyendir belki:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 tiviti acmenin robotu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bence kafasına göre takılıyor o konuda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: sonra bunu tweety gördü.. sarktı falan ya of..bende sarktı diyince..ASDJASHFKJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 erkek... warner bros. la konuştuydum... ordan biliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 erkek dişi farketmez, sağlıklı olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 erkek , bi bolumunde kuş tuvaletine giriyo erkek bolumune sonrada çıkıp dikkat ettiyseniz erkek bolumune girdim diyo [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 23:07 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar