PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 http://www.hemenpaylas.com/ girin ve dosya upload edin. dosya yükleme limiti 250mb. flashget vs. kullanılabiliyor. aynı anda birkaç dosya çekilebiliyor. saatlik kota vs. yok. yüklediğiniz dosya sadece siz silerseniz siliniyor. ayrıca yavaş da değil hızlı. ben beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yakında patlar diye bir his var içimde, patlamadan sömürmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 inşallah patlamaz baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 zırt pırt altyapı çalışması oluyo burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 İstatistikler ve Sunucu Durumları kısmı çok güzel olmuş :) umarım dayanıklı biryer olur olursada kısıtlamalar konusunda rapidi geçeceği kesindir =Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 rapiddeki bütün dosyaları buraya aktarsınlar hemen kullanayım. veya hazır aktarma yaparken benim hdd ide yollayım işe yarar dosyaları aktarsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hmm şimdilik hemenpaylas'ın hızı iyi ama dosya sayısı ve adı ünlendikçe yavaşlama olacağını düşünüyorum. sanırım hemenpaylaş'ta yurt dışında konumlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hızı kotu , rapidde 52kb'ken orda 25kb verim aldım , krala selam rapide devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 şimdi begenince bişeyi rapidpls diyorduk uyumlu oluyordu hemenpaylaşpls..uymuyor rapid ftw yousendit'de var, maile geliyor link, kaç gün duruyor dosya kesin bilgim yok ama yavaş oldugunu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hp pls deriz bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bazı türk siteleri kullanyıo bunu genelde ben çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 arasıra kullanıorm bnde ama rapid alışkanlk yapmş artk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 çok iyi [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 22:04 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Rapid'e zaten kılım daha çok bunu kullanmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 capturetv.com buraya upload etmeye başladı. hastasıyız ailecek. yannız nası para kazanıyorlar çıkaramyıroum bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bide 39 server'ımız var filan diyolar sunucu istatistiklerinde öyle gözüküyo bence orası fake :) http://www.elmasgunes.net/ servis sağlayıcısı. Belkide kendi reklamını yaptıktan bi süre sonra kapatabilir hemenpaylas'ı. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 02:05 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 evet bi kaç kez bakmıştım gayet güzel. arsiv.gen.tr den sonra buda tutulur gibi gelio. Arayüzüde hoşuna kaçtı [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 11:32 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar