Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Gençlerbirliği


Trasty

Öne çıkan mesajlar

Sene başından beri elle atılan gollere, kasıtlı hakem hatalarıyla her haftayı zirvede bitiren takıma binbir maskaralığa her türlü "masabaşı oyununa" ve bütün bunlar olurken bahsi geçen takımın "ağlamayın kardeşim büyük takım taraftarı ağlamaz bakın biz ağlamıyoruz" diyip en ufak şüpheye düştüklerinde kendi deyimleriyle ağlayan taraftarına güldük kırk yılın başında bi sezon başından bu yana ilk defa biraz da buna gülmenin zararı olmaz.

[ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 21:26 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya komediler ard arda

Galatasaray'a çalınan 2. penaltının aynısı diyemiyorum çünkü orda bariz yüzünü koruyan adam burda eller açık ele vuran top ve devam kararı veriliyor..

Ayhan sarı kartı olmasına ramen kendiniş yerden yere atıp itiraz ediyor Fırat Ayndınus devam ettirip kalk diyor hala yere atıp itiraz ediyor.. Fırat Aydınus 2. Sarı kartı vermiyor.. Hasan'a sarı kart gösteriyor ki vuruş yapılmadan 9.15 lişk barajı hasan koşa koşa 3 metreye indirmesine ramen.. itiraz ediyor hakeme dalıyor adeta geçen hafta Aurelionun yaptığı hareketin aynısı Aurelio ya Sarı kart gösteriliyor Hakem yorumcuları kırmızı kart verilmesi muhtemel diyor Ama hasan'a 2. kart çıkmıyor..

Inanılmaz bir maç inanılmaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bide şu el "LER" mantığını biraz geçin ..

Fenerbahçe ligin 3. Haftasında Rize maçında Nobre'nin eliyle önüne alıp attığı gol dışında El'iyle kazandı yorumuna yakışıcak herhangi bir kayırma yaşamamıştır.. (o maçtada o el'le önüne alınan gol olmasa sanki kazanamicaktık diyesim geliyor ama neyse)

Anelka'nın Konya maçında attığı golde El ile topa hiç bi şekilde müdahelesi yoktur vucuduyla itme işlevini gerçekleştirmiştir Foul verilmesi gerekmektedir ama şu EL olayını biraz geçiceksin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan
pati § 01 Nisan 2006, Cumartesi - 21:44 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Komik olan diğer bir yan ise, temiz bir lig istiyoruz diye yırtınan taraftarların hatalar kendilerine yapılınca size çok yapıldı bizede yapılsın biraz demeleri.


Onu diyen yok da hakem hataları vs konusunda daha birkaç hafta öncesine kadar 3 maymunu oynayan (hakaret anlamında değil, sembol olarak hani gözünü kulağını ve ağzını kapatan 3 maymun heykeli) FBlilerin konuşmaya hakkı yok özellikle bu sezon diyen var.

[ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 22:01 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bi de akıl var mantık var, takım oyuncularının parasını ödeyemiyoruz, kıçımıza don alamıyoruz, maç satın alıp şike yapacak halde miyiz yahu? Elimizde 3 kuruş olsa onla 1-2 oyuncunun parasını öderiz de 1-2 kilit adamı elimizde tutmaya çalışırız sezon sonu için en azından :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya peki o halde şimdi hatalar kasıtlı değil diye düşünüyorsan neden 5 hafta öncesine kadar fenerbahçeye yapılanlar kasıtlıydı diyorsun ki? Çelişkili ifadeler bunlar.

Hatadır bu olur herkesin lehine yapılabiliyor işte. Ancak şu sıralarda hakemlerin baskı altında kalarak daha çok yanlış karar verdiklerini düşünmekteyim ben.

Gerek Nobre'nin ceza sahası içerisinde görmezden gelinmesi gerekse şu maçta GS lehine verilen hatalı penaltılar (ki bunları buradaki yorumlara göre hatalı varsayıyorum) hakemlerin etki altında kaldıkları sonucuna götürüyor beni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Etki altında kalma konusunda haklısın. Ama Nobre tamamen kendini yere atmıştı orda bir hata yoktu bence.

Bi de bu etkiyi yaratan biraz da FB kendisi. Eğer nobre o yere atma işinin suyunu tek maçta o kadar çıkarmasa samsun maçı o kadar dikkat çekmez hakemlere o kadar yüklenilmezdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Song suz galatasaray defansı inanılmaz açıklar veriyor 5 galatasaraylının arasında gençlerbirliği futbolcuları mondragonla karşı karşıya kalıp inanılmaz toplar kaçırıyorlar.. Mondragon devleşti umarım seneye parayı sorun etmezde Kalede yine kalır gerçekten mondragon sempatizanı oldum bu maç ..
Bravo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...