Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 http://freehost16.websamba.com/pentagonym/pentagon.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 açılmıştı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 süpermiş, belki askeri uçağı kullandığı iddia edilen adam çaktırmadı :P daldı sonra direk. ya da adam o kadar beceriksiz ki üstünden geçecekti dalıverdi :P [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 19:02 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 türkçeleştirmişler daha bi iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 etkileyici. zaten görüntüleri basına sızdırmamaları olayın içyüzünü gösteriyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Yani pentagonu uçakla değil,füzeyle vurmuşlar.ve abd de süper güç nasıl füzeyle ekonomisi çöker mantığıyla bunu biryerine yediremediğinden bunu açıklamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 türkçeleştirilmesi çok iyi olmuş gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben bunun ingilizcesini izlemiştim bir yerden de tabi hiç olmadığından ingilizcem sadece görüntülere bakmıştım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 güzelll... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben bunun ingilizcesini kullanarak presentation yapmıştım :) sağolsun çok işe yaradı. ikiz kulelerin de uçak çarpmalarıyla yıkılmayacağına dair bir sürü kaynak bulmuştum ödev için. binanın içindeki çelik iskeletini eritmek için gereken enerjiyi uçak yakıtı sağlayamadığını, uçak çarpmasının momentumu binanın dayanıklılığını geçmediğini ve eğer ortadan geçen ana kolona zarar verilmediyse (bomba ile patlatmak gibi) o binanın pancake tarzı yıkılayamayacağı hakkında bir sürü prof makalesi bulmuştum... karışık işler bunlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ya adamların hangi işleri doğru ve rayındaki o uçağı oraya sokacak olan pilotun iniş takımları olurum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ya adamlar bariz ortadoğuya el koymak için kendilerini bombalayıp başkalarını suçladılar.. şimdi bol bol petrolleri var. usame bin ladin nasıl hala bulunamadı sanıyosunuz? saddam'ı allahın çukurunda buldular da usame bin ladin'i mi bulamayacaklar? Neymiş.. dağlarda saklanıyomuş.. sanki amerikanın uyduları yok da bulamayacak nerde saklandığını.. 2. michael moore'un hangi filmi hatırlamıyorum ama bir filminde çok ciddi bir şekilde ele geçirdiği birkaç belgeyi açıklıyordu. belgelerde usame bin ladin'in amerikada yaşayan bütün ailesinin 9/11'den önce gizlice ülkeden kaçırıldığı gösteriliyordu. bravo amerika.. neymiş efendim? kitle imha silahımıymış? conspiracy falan genelde hep yalan çıkarda dünyada 2 tane büyük conspiracy var 1. bu 9/11 olayı 2. amerika'nın 1969'da aya adam indirmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yalan makinesi,pentagon deyince aklıma hep şu geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 wicked mind is a weapon of destruction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 11 eylul ile ilgili filmlere uygulanan sansur kalkti, artik o ani tekrar yasar miyiz bilmem ama karsi teorileri gorecegiz yakin zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar