Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalan Makinesi - Pentagon

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

ben bunun ingilizcesini kullanarak presentation yapmıştım :) sağolsun çok işe yaradı.

ikiz kulelerin de uçak çarpmalarıyla yıkılmayacağına dair bir sürü kaynak bulmuştum ödev için. binanın içindeki çelik iskeletini eritmek için gereken enerjiyi uçak yakıtı sağlayamadığını, uçak çarpmasının momentumu binanın dayanıklılığını geçmediğini ve eğer ortadan geçen ana kolona zarar verilmediyse (bomba ile patlatmak gibi) o binanın pancake tarzı yıkılayamayacağı hakkında bir sürü prof makalesi bulmuştum...
karışık işler bunlar valla
Sosyal ağlarda paylaş

ya adamlar bariz ortadoğuya el koymak için kendilerini bombalayıp başkalarını suçladılar.. şimdi bol bol petrolleri var.

usame bin ladin nasıl hala bulunamadı sanıyosunuz?

saddam'ı allahın çukurunda buldular da usame bin ladin'i mi bulamayacaklar? Neymiş.. dağlarda saklanıyomuş.. sanki amerikanın uyduları yok da bulamayacak nerde saklandığını..

2.

michael moore'un hangi filmi hatırlamıyorum ama bir filminde çok ciddi bir şekilde ele geçirdiği birkaç belgeyi açıklıyordu.

belgelerde usame bin ladin'in amerikada yaşayan bütün ailesinin 9/11'den önce gizlice ülkeden kaçırıldığı gösteriliyordu.

bravo amerika.. neymiş efendim? kitle imha silahımıymış?

conspiracy falan genelde hep yalan çıkarda dünyada 2 tane büyük conspiracy var

1. bu 9/11 olayı
2. amerika'nın 1969'da aya adam indirmesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...