Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 iyi de, konuyu açacak olan kişi bu konunun daha önce açılıp açılmadığına bakacak, sen değil afterdeep. ha zırt pırt "açıldı, aramaya inan" denilmesini savunduğum da yok, bi aydınlatiym istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 açılsın...1 kere daha açılsın...5 kere daha açılsın...100 lerce kere daha açılsın....insanlar bu yazı ne anlatıyor anlayana kadar...değer bilene kadar açılsın..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ben yeteri kadar aydinip Saeros, iyiki bakmamis acilmismi diye cunku belkide o zaman hicbir zaman goremeyecekim bu yaziyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sağolun... ben de ilk kez okumuştum ve o an paylaşmak istediğim için açmıştım bu topici... okuyan on kişiyse ve okumayan altı kişi okuyup "iyi ki okudum" diyorsa, ben de iyi ki açmışım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Atatürkün yapamadığı seyler olarak yazılması cok sacma geldi bana suan bunları yapabiliosan deseymiş daha iyi olurmus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bence saçma bir yazı , anlatmak istediği güzel belki ama bu anlatılanlar acınılcak özellikler değil .Öyle olsaydı Bill Gates bütün dünyaya acıyarak bakması lazım ki böyle saçmalık olmaz.Gelip geçici şeyler değil asıl Atatürk'ün başardığı kalıcı şeylerden dolayı onun hayatı acınılcak değil herkesin imrenceği bir hayattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar