Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fsd dalıcam. mrk ettim hatırlıyor mu. gelir şimdi hatırlamıyorum bile deal with it falan der. klasik arcane.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 forumda sevgi olmaz olsa olsa çıkar ilişkisi olur mesela bugün biri benim esprime gülerse yarın bana link atar kenks espri yaptım güler misin der hemen girerim hehehe yazarım bu işler böyle
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 oke repledim özelden link atıyorum oke
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 forumda bir donem kizlarin esprilerine gulunce msn aliniyordu
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kizlara oyun ogreticem diye cok can yakanlar oldu bu forumda
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 last fmden takip etmeler kiz ne dinliyosa onun dinledigi tarzda muzik dinlemeler o grubun yada benzerinin sarkisini msnden gondermeler unutmadık bu gunleri
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ohaaa kim yaptı onları ifşa edin de rencide edelim plssss
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Masakari said: Ohaaa kim yaptı onları ifşa edin de rencide edelim plssss geriye git topiclerde 3 5 sene forumun populer kizlarinin (o donemde. bana gore les kizlar) kimlerle kanka yada geyik muhabbeti yaptigina bak anlarsin. bazilari gizli yapiyordu tabi ama yemezler cempostaci hepsini bulur. ifsa etmeyecegim tabiki ama su anda forumda cool takilan herkesin rezil bir gecmisi var
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 uzaykekii seni severim ama elimde seninle ilgili belgelerde mevcut
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Saeros said: rezil değil, rızkının peşinde rizik aramak icin kilometrelerce uzaga bakilmaz
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 paticikten bir kıza yazılmayan bir ben mi varım ya. 10 yıldır üyeyim anasını satayım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bu ne lan utanmasan içeri alacaksın ergenekondan
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Black-ice said: paticikten bir kıza yazılmayan bir ben mi varım ya. 10 yıldır üyeyim anasını satayım. suc sende degil ya meraklanma kizlarin kuyrugu uzundu o donemler bi sallayista 4kisi nerdeyse
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 vay anasını yaa. yonjadan bir kızla ekleşmiştik paticik dolasıyla bir o geliyor aklıma. yazmak aklıma bile gelmemişti. hoş da bir kızdı kimdi lan. hala üye mi acaba. tanışalım tekrar. ben açığım.
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sen safmissin black ice millet web camde olsa ekmegini yedi zamaninda
Öne çıkan mesajlar