Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 antalyada olsun şu anda ist de olsun bi çok arkadaşla oyuna felan girerken ne bileyim muhabbet ederken hep oluyo aklıma takıldı sormak istedim bu oyundaki item ların okunuşları nasıl hangisi doğru die mesela en iyi örnek mage - meyc direk okunduğu gibi mage dioz lycaon - likan dien var - laykın dien (ben) iron necklace - iron nekles - iron nekıl (ben) item - item - aytım atross - eytrıs (aresdeyken Black_Knight dan duydum ilk kez pk da iken o ne demiştim hatta:D) priest - pırayst - piriest rogue - ruuj golem - TS de yabancılar bu yüzüklerin efendisindeki goolum gibi diolar başka ne var sizin aklınıza gelen bide nasıl telaffuz edildiklerini bilen birisi yazarsa sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Glypthodon - dinozor (ben) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Sonunu okumamışım ... BiLmeden cevap verdim [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 13:19 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hahaha mastegedonmu ne var bide:D serverlardan xiegoon iksegenon:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 iron necklace - ayrın neklıs xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 iron necklace-ayrın nekleys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 akLıma geldi Bizim bir arkadaş iron bow - Ayranı BoL diOrdu :D [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 13:20 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: akLıma geldi Bizim bir arkadaş iron bow - Ayranı BoL diOrdu :D [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 mage - meyc ( hatta ç bile olur ) lycaon - liykan iron necklace - ayrın nekleys item - - aytım priest - pırayst rogue - ruuj golem - özel okunuşu vardır.. atross - isim olduğu için özel okunuşu vardır.. golem ve atross için nasıl olduğunu bilmiyorum ama herhalde efsanede yaşamış bir yaratık olarak adlandırılıyordur.. Ingilizce olmayabilir o yüzden ingilizce okumaya çalışmak şabanlık olur.. e. g : debris in ( debrii ) gibi okunuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 tasci iyi demişinde lycaon da bi yaratık :) atross gibi oda özel bi adlımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 özel olmayan staff ları olduu için :) tabi ben o şekilde telafuz ediyorum belkide yanlıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 oyundaki yaratıklar ve mekan isimlerinin zaten tamamına yakını özel isim o mantıkla örnegin delos antik yunanda bi yerleşim birimi yani ingilizce okunmaz harpy de gothik dönemde kadın başlı kanatlı yaratık olarak heykelleri ve yapılan bişey yani tascinin mantıgıyla oyundaki zaten hemen hemen herşey latincedir ingilizce okumanın mantıgı yoktur o zaman nasıl anlaşırız bilemiom ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 xigenon nasıl okunuyor :) zigenon mu ikzenon mu iksigenon mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_kusadasi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 abyss - ebis (ark dio) - ebiyis (ben diom) raptor - reptır - raptor (ne fark eder :)) dark mare - dark meyr bipennis - tek pipi :)))) mirage - miraj (virajsız yol :))) glave - gıleyv shard - şart (herkese bi şart lazim :))) aklima gelenler bunnar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Reflective x i z olarak telafuz edeceksin de :) başdaki i yi kullanmadan tabi amerikan ingilizcesinde cümle içindeki G ler okunmuyor çoğunlukla o yüzden sen nası telafuz edersen et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 abyss-eybis değil mi :S amy-eymi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_kusadasi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ha bi de şu boss var Kekurikekukaka - kekurikukukakavakvakcartcurt (allahtan verdigi yuzugun adi sadece kekuri :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_kusadasi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: § 02 Nisan 2006, Pazar - 14:38 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- abyss-eybis değil mi :S amy-eymi gibi.. -------------------------------------------------------------------------------- Blade Master/Ares yok a--b--yss arada b harfi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 onur_kusadasi onların arasında en farklı okunuşu olan mirage :D raptor ingilizce kokmuyor beah , farklı adı olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 jurassic park ta raptor diye bi dino vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 mirage - miraj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_kusadasi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Raptor A bird of prey, such as a eagle or hawk ahanda buldum ing. bu :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_kusadasi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Raptor'un turkce meali: bu oyle bi etcil kustur ki, sankim kartal gorunmlu sahindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bizde iron bowa ayran bov dioduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_kusadasi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 abi +8'den once butun bow'larin genel adi: seken bow'dur :))))) ark'da +6 ib var sekip duruyo :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar