KosPer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben yazdım zero tam bir o.ç muş meğerse.Bulsam elimle boğcam.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 nederlerse desinler rankingte saglam bi küfür edicem nedir bu ya?000000 mış sen kimsin alın izlemeye devam edin part 1 part 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 gayzero diye birinin yaptigi resim güzel olmuş ^^ http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=53486&st=60entry1609552 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Arkadaşlar forumdan beni tanırsınız. Forumda asla ve asla küfür etmem. Ama bu zero denen ezilmiş portakal kabuğu beyinli herif beni yıllardır hiç olmadığım kadar sinirlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 adam gayzero diye nick bile almış bu arada bratko benim :D ingilizce fazla yok ama olsun heheheh evde insanlar olmasa daha profesyonel çalışacam ama neyse... [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 23:17 tarihinde, LordSevo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Helalsin... Bende photoshop la uraşırdım. Uzun bir süre uğraştım çok profesyonel olmasada birşeyler yapabilirim. Ama gerek yok sanırım, değmez o kişiliksiz için saatlerimi vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 banlasınlar accountumu kimseye rankingte bikere bile küfretmemiştim taki bugüne kadar=D hell yeah=D zeroymuş görücez zerolugunu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ya olay ne anlayamadım videoyuda indirmedim...00000 gay miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 arkadaşım o verilen linke girersen, neler oldunu anlarsn ztn Gay O KESİN DE NEYSE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bende geldim lan oraya durun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 o lnk açılmıyo bende açılsa bende küfür edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 mesajı sildiler ama sende burdan devam et :) http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=53641&st=0entry1609740 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=53641 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 e buda silindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 o topic silindi... Ne bekliyorduk ki... Bakmak isteyenler www.knightonlineranking.com da videos and screenshots bölümüne girip ceek in açtığı topicde sövebilirler. Zeronun ne yaptığına gelince şöyle özetliyim. Allahımıza ağıza alınmayacak küfürler etti ve aşağılayıcı bir karikatür çizdi. Buyrun, tepkileri göriyim... (gaza getirdiğimi düşünmeyin sakın. Ama benim kadar sakin birisini bile sinirlendirebilen bu olay karşısında eminim sizlerde benim kadar delirmişsinizdir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bi küfür edemicemmi ben bu herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 o forumun moderatorunude s....cem simdi. silip silip duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 zaten o 000000 annesini ni si.icem babası ayakta alkışlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 http://img305.imageshack.us/my.php?image=zeroo9ms.jpg cok tatli be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 tmm beyler bu forumda küfür etmeyeleim. Tüm sinirinizi o salak forumda giderin. O forumu rezil etmek için elimden geleni yapıcam. Bu arada ne yazıkki dava edemiyoruz, soran bi arkadaşım var ama kanıtların yeterli olmıycağını düşünüyor. Şahitler le bile yeterli olmazmış sanırım. Hem tazminat davası için istenilen miktarın bir kısmını karşılayabiliyo olman lazım. Yani anlıycağınız bu haysiyetsiz için o kadar paraya değmez. Ama gün gelicek o söylediği şeyler cennet yolunu tıkıyacak onun. Gün gelicek cehennemdeki kalın duvarlar olucak o resimler. Ve gün gelicek o cehennemde yanarken hakkında küfürler saydığı ALLAH! onu izliyor olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 000000 part 4 ü rankinge upload ettim dileyen bakabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 abi linki burdan ver..sildi şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Siliyo itler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 yok ya sadece sanal orgasm sahnesiydi :) maksat onu rezil etmek burda vermem aykırı kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 adi köpeği dava edecektim hakim ablamla fln konuşmuştum sildiler topiği şimdi kanıt olarak sunamayacam için içimde kaldı göğsüm sıkışıo bu şeref yoksunu köpek yüzünden bu kadar kolay olmamalı böyle şeyler varsa bilen ALLAH ını seven bişiler yapsın bu köpeklere yaa yemin ederim sinirden ağlayacam şimdi o köpek burda olsa ima bile edebilrimiydi klavye delikansılı köpek.. nie yazıom bende bilmiom sanki yazsam bişi olacak a.q bööle adaletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar