Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Multi Theft Auto - Denendi, Onayladi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Multi Theft Auto

Bu ufak program sayesinde, Vice city yi multiye ceviriyor.

Halen buglari var, ancak eskisinden cok daha iyi. Arabadan cikilabiliyor falan filan.

Client la server a baglandikdan sonra tek yapmak gereken oyunu baslatip New Game yapmak.

Ilgilenenler yazsin[hline]If we die, we all die together.
Mesaj tarihi:
acccayip ilgileniyom, vice city versiyonunu verdi level onu deneyen oldu mu?[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
açıklayın şunu bana şimdi oyun normal olarak çalışıyor mu? yani ilk multi olayını denediğimde sırf arba ile oynuyordujk ve o da inanılmaz bug lıydı. Bu tam olarak nasıl çalışıyor?[hline]NO PAIN NO GAIN

Mesaj tarihi:
animasyonlari biraz kopuk kopuk ama idare eder

insan yurume animasyonu yok :(

ancak sehirde yaris yapmak, yada carpismak etmek falan filan cok zevkli.

bug dolu ici ama, 0.1 version, nede olsa[hline]If we die, we all die together.
Mesaj tarihi:
olsun yaw o bile güzel :) neler yapmamız gerekiyo şimdi anatın pls bab the kenk :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
1 aydır ara ara gta3 oynuyorum da keşke vice city'i de alsaydım, nasılsa daha yarısına gelemedim diye almadım ya..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Mesaj tarihi:
gta3 un yarisiyla ilgisi yok abi vice citynin

vc ap ayri bir olay. tamamiyle super

kesinlikle oneririm, sadece single player icin bile[hline]If we die, we all die together.
Mesaj tarihi:
Abi super zevkli ya.

Ordaki milletle toplandik, apartmandan apartmana stuntlar yaptik falan, acaip zevkli oluyo, bide yaris yapmak, kovalamaca falan. yeni versiyonda cikcak yakinda.

super olay herkese oneririm[hline]If we die, we all die together.
  • Yeni Oluştur...