Draven Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Multi Theft Auto Bu ufak program sayesinde, Vice city yi multiye ceviriyor. Halen buglari var, ancak eskisinden cok daha iyi. Arabadan cikilabiliyor falan filan. Client la server a baglandikdan sonra tek yapmak gereken oyunu baslatip New Game yapmak. Ilgilenenler yazsin[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 acccayip ilgileniyom, vice city versiyonunu verdi level onu deneyen oldu mu?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 açıklayın şunu bana şimdi oyun normal olarak çalışıyor mu? yani ilk multi olayını denediğimde sırf arba ile oynuyordujk ve o da inanılmaz bug lıydı. Bu tam olarak nasıl çalışıyor?[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evet ya arabadan çıkma varsa çok iyi[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 animasyonlari biraz kopuk kopuk ama idare eder insan yurume animasyonu yok :( ancak sehirde yaris yapmak, yada carpismak etmek falan filan cok zevkli. bug dolu ici ama, 0.1 version, nede olsa[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 olsun yaw o bile güzel :) neler yapmamız gerekiyo şimdi anatın pls bab the kenk :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 1 aydır ara ara gta3 oynuyorum da keşke vice city'i de alsaydım, nasılsa daha yarısına gelemedim diye almadım ya..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 gta3 un yarisiyla ilgisi yok abi vice citynin vc ap ayri bir olay. tamamiyle super kesinlikle oneririm, sadece single player icin bile[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 vice city aşmış lam[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Abi super zevkli ya. Ordaki milletle toplandik, apartmandan apartmana stuntlar yaptik falan, acaip zevkli oluyo, bide yaris yapmak, kovalamaca falan. yeni versiyonda cikcak yakinda. super olay herkese oneririm[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar