jacabo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 valla amacım tekrar aşık olmak diycemde aşık olmak bi amaç mı o da bı karısık dımı ama tekrar aşık olmak istiyorum dıyebılırım kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Aldığım nefesin hakkını vermek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 mutlu olmak ve mutlu etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 benim amacım gece gündüz rpg oynamak. aldığım her nefes rpg yapımcılarının elinde =S ha ikincil amaç olarak da wood elf olmayı düşünüyorum. ah tolkien en başından sen yaktın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 herkesi hortumlayip amerikaya kacmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 doğru düzgün bi hayat yaşıyabilip buralardan göçüp gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Hayalimdeki dünyaları yazmak ve filmlerini çekmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 tek amacım planlı şekilde ölmek. başka amacım yok=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kitap yazicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Öncelikle hayatta kalmak tabii ki =) Vatana,aileme hayırlı olmak,ulaşabilceğim en üst noktaya ulaşabilmek,24 saatte 25 saat çalışmak,rüyalarımı gerçekleştirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Amacım Mutlu Bir Ailem Güzel Bir Davulum Olması İçin Hayatın Çukurlu Yollarında Zıplaya Zıplaya Yürümek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 edebiyat öğretmeni oliyim yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Huzur dolu yaşamımıa huzurla devam etmek. Zamanı geldiğinde buralardan gitmek. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 09:30 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Hayatımın amacı ... hımmmm Sanırım hayatımın amacını bulmak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ShadowFury o da çok güzel bir amaç. :)))) Benim amacima gelincee... Ben tüm amaçlarima ulastim.. .. napiim. basardim yani.. amacim kalmadi .. anaaa napçam ben simdi peki ? bunu hiç düsünmemistim bakk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 I$ledigim gunahlarin affi icin debelenmek, yenilerini i$lememeye cali$mak, sevdigim + karnimi(zi) doyurcak bir i$ sahibi olmak, tanidik herkesten uzakta mutlu mesud ya$amak, tum bu guzellikler icin $ukretmek yahut olmasi icin dua etmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 can sağlığı, kendi paramı kazanmaya başlayıp rahat bir hayat sürmek, mutlu bir yuva kurmak. klasik bi amaç işte, kısacası ölene kadar mutlu olmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 'İnsan doğası gereği şöyle yapar böyle yapar' diye çokça kez yazmışımdır...Dikkat dikkat bu yazı da benzeri niteliktedir. Hayata bir amaç atfetmeye çalışmak insanoğlunun en önemli çabalarında biri olmuştur arkadaşlar. Dinlerin doğuşu da büyük ölçüde buna dayanır. Yani 'hayatın anlamı' geyiklerini evvel zaman içinde yapmaya başlayan merhumlar oturmuşlar değişik inanışlarla hayatlarına amaç atfetmişler. Bence - burada şahsi kanaatlerimi paylaşacağım kuzum - hayatın amacı üremektir. Üremeyi 'çiftleşmek'le bir koşmuyorum açıklayiciim. Üremek ve üretmek benim kafamda bir manadadır. İnsan ölümlü bir varlık olduğundan mütevellit kaçınılmaz sondan sonra da yeryüzünde anılmak ve bulunmak ister. Fiziksel olarak - video kayıtları ve ses kayıtlarını saymazsak - bu istek mümkünleşemeyeceğinden insan ürettikleri ile anılır. Dünyaya bir çocuk getirmek - ve yahut getirilmiş olanını yetiştirmek ve şekillendirmek - insanın belki de bırakabileceği en önemli izdir. Yalnız bu riskli bir izdir. Zira kontrolü mümkün olmayan bir izdir. Bu önemli izin dışında kaynağını yansıtma ihtimali daha 'yüksek' olan eserlerle de yok değildir. Örneğin yazılan bir kitap, oynanan bir film, katılan bir düşünce, varılan bir sonuç, atılan bir adım, kazınan bir fikir veya anılan bir isminiz varsa amacınıza fazlasıyla ulaşmışsınız demektir. Amaç yaşamak için refah vaad eden koşullar sağlamak için çabalayıp durmak değil, sonsuzluğa giden yolda var olmayı başarabilmektir efendim. Bu da benden olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ...hatta bu da senden kapak olsun di mi? :) soyun devamını, yaşama amacı olarak görmek; ehh çok da fena sayılmaz tabi ama sonlarda belirttiğiniz amaçlar daha bi insani amaçlar sanki...sağolun efenim, bu da arka kapak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 o kadar çok idealim var ki...saymaya başlasam zahmet edip okunmaz yani o kadar uzun olur...aslında hazır aklıma gelmişken benim yazılım var yarın 2 tane...gidip çalışayımm...sınava katkı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yo yo yo..kapak da ne demekmiş... ayrıca bahsettiğim şeyden 'soyun devamını' çıkarmış olman da pek üzücü...zira soy-sop gibi kavramlara zerre değer vermem. anlatmak istediğim 'yetiştirilen bir çocuk'tan daha büyük bir eser olamayacağıydı. o çocuğu sizin yapmış olmanız gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 haklısın. soyun devamı diimiş bahsettiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar