Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amacın ne?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayatta herkesin bi amacı var mı? senin amacın ne, anlamın, farkın?

*benim amacım mutlu olmak, iyi kariyer sahibi bir oyuncu olmak, yaratıcı bi "sanatçı" olmak ve tüm bunlardan zevk almak.
Mesaj tarihi:
ben her zmn ensenizdeyim, zor unutursunuz össyi. çalışın leyn! össnin amacı, okulun amacı fln filan,, sınavların amacı ne dory senn için??

[ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 22:05 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@Antimodes52
hayat hiyerarşisinde en üst noktaya varmayı ve aynı anda dürüst olmayı başarırsan, göster kendini, tebrik edelim.
Mesaj tarihi:
konu iki satır. soru o kadar bile diil. yani okunucak bi şeyi yoK, onun için sordum, ne okudun da cnn sıkıldı yani?.
ayrıca;
mauww: ne abuk bi topic açmışım, insanların en çok sıkıldığı şey. amaç mamaç pöh! ztn sıkıntılyız of!...
gibi sabuk bi cümle de kurmuştum
yani= farkındayım
konu müthiş! ancaak ŞUAN için BURDA gereksiz.
Mesaj tarihi:
Şu an beraber olduğum insanla evlenmek,futbolda iyi bir klüpte oynamak ve sağlıklı mutlu bir hayat geçirmek ve DİNİN gerektirdiği herşeyi yapabilmek
Mesaj tarihi:
En büyük amacım olumlu anlamda öldükten sonra beni hatırlatacak bir projede yer alabilmek.
Lakin daha kendimi tanıma evresindeyim...

PS :
Dünyayı değiştirebilecek bir güce sahip değilim fakat eminim ki dünyayı değiştirebilecek insanlara umut kaynağı olacağım...

// Tupac Shakur
  • Yeni Oluştur...