MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hayatta herkesin bi amacı var mı? senin amacın ne, anlamın, farkın? *benim amacım mutlu olmak, iyi kariyer sahibi bir oyuncu olmak, yaratıcı bi "sanatçı" olmak ve tüm bunlardan zevk almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 amaçsız insan yoktur arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 oss'ye 2ay kala hatırlattıgın iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben her zmn ensenizdeyim, zor unutursunuz össyi. çalışın leyn! össnin amacı, okulun amacı fln filan,, sınavların amacı ne dory senn için?? [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 22:05 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hele bi sonuç gelsin, bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 zevk almak mutlu olmak fln eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Amacın kadar büyüksün =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ne abuk bi topic açmışım, insanların en çok sıkıldığı şey. amaç mamaç pöh! ztn sıkıntılyız of!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 amacım iyi bir futbolcu olmak kendime bu amaçta bana yardımcı olcak girişimce futbol kulpleri aramaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bkz:Shikamaru'nun Amacı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yaradanımı takiben, evrene yetemesem bile kendi çevreme düzen getirmek, kanunlara uyan, dürüst bir vatandaş olmak, Hayat hiyerarşisinde gelebildiğim en yüksek noktaya gelmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Kendi kendime yetebilmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 oyuncu olmak istiorum ben ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bu gün oyuncu olmak için naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @Antimodes52 hayat hiyerarşisinde en üst noktaya varmayı ve aynı anda dürüst olmayı başarırsan, göster kendini, tebrik edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 konuyu okurken fenalik geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hangi konu?:D (rüzgarlı hava, bi de paraşüt taktım benim jetona..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 açtığın saçma konu senin bile farkında olmadığın konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 konu iki satır. soru o kadar bile diil. yani okunucak bi şeyi yoK, onun için sordum, ne okudun da cnn sıkıldı yani?. ayrıca; mauww: ne abuk bi topic açmışım, insanların en çok sıkıldığı şey. amaç mamaç pöh! ztn sıkıntılyız of!... gibi sabuk bi cümle de kurmuştum yani= farkındayım konu müthiş! ancaak ŞUAN için BURDA gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bu ne gerginlikdir yaw günaş tutulması insanlar üzerinde bence etki yaratmış ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mutlu olmak; etrafımda ki insanları mutsuz etmemek şartı ile. Böyle bi felsefe akımı vardı unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Shikamaru Derki..: Ortalama İş, Ortalama Ev , Ortalama Hayat... İşte Benim Amacım...Daha İyi Bi Yere Gideceğimi Biliosam Nie Burda Bukadar Debeleniyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Şu an beraber olduğum insanla evlenmek,futbolda iyi bir klüpte oynamak ve sağlıklı mutlu bir hayat geçirmek ve DİNİN gerektirdiği herşeyi yapabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 2pacAmaruShakur çok haklısın, bi gerginlik var...bırak güneşe vuralım, yrn geçer:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 En büyük amacım olumlu anlamda öldükten sonra beni hatırlatacak bir projede yer alabilmek. Lakin daha kendimi tanıma evresindeyim... PS : Dünyayı değiştirebilecek bir güce sahip değilim fakat eminim ki dünyayı değiştirebilecek insanlara umut kaynağı olacağım... // Tupac Shakur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar