twistedemo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 güzelim kahverengi & bakır kızılı karışık saçlarımı açık kumrala boyattım koyu sarı oldu ya da açık kumral bilmiyorum anlamıyorum çok korkunç geliyorr =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 güneşten açılıyor sanırım=( ama kızıl saçtan sonrada sarımsı yada açık kumral saç hiç çekilmez bea! boyatsan olmaz mı? not: yanlış anlamışım (hastayım anlamada güçlük çekiyorum) iyi de sen kendin boyatmışsın=) ozamn senin ne yaptığında ortada ehe=) güneşimizin bi suçu yok burda [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 20:44 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 boyatamam bir maddayle açtı zaten iki kere boyadı o yüzden dökülür diye tırsıyorum şapkayla geziyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 evet ozamn boyatma. saç ölüyormuş bozulup dökülüp garip bişeyler oluyormuş hmm ozamn tadını çıkarmaya çalış yani sarımsı saçlı nasıl olduğunu öğrenmiş oldun birazda öyle gez en azından merakın kalmadı içinde=) tadını çıkara çıkara uzamasını bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 "üzelim kahverengi & bakır kızılı karışık saçlarımı" aman allahım, hastası olduum saç rengi.. çok ciddiyim.. hakkatten sen ne yapmışsın ya.. (yangına körükle gidiorum kusura bakmayın ama öle yaa..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yapmışsın yapacağını...nasıl 1 renk oldu merak ettim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ee foto isterük twistedemo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 neden kafanı boyadın yoqsa sevgilinlemi kavga ettin veya biri sana saçlarının çok kötü oldugunumu söyledi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ı ıh. sıkılmışıtır değişiklik olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 naptın sen ya :/ ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ya oha ya!! Yapma dedik d!Mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 senn saçına noolmuş ?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 jiber kopardın kardeş :)...bu arada geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 daha sonra daha süper birşey yaptım saçımı ışıltılı kahve diye bir renge evde annemle boyadım (battı balık yan gider) amaaaaa sonra kızılımsı kumral süppper bi saçım oldu eskisinden de iyi =) oh be artık rahatım ama bir daha uğraşmayı düşünmüyororum saçımla (en azından bir kaç ay ehhe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 caddeye çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 mohmohmoh çok komiksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Böyle topiğe böyle cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 saçım kabarık.aşkım karşılıksız.nasıl çıkma teklif etsem. dersanede yavşama yöntemleri.kolumu kestim. o da kesti. ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bak o olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 soğan yermin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 eh arka arkaya boyayinca yipranmaz mi saclar ? bazilarinin sac derisi veya kökleri hassas oluyor, kaldiramiyor sonra da dogal olarak dökülüyor falan. ben de öyle oluyor her seferinde grr.. kina da yakabilirdin, hem saglikli hem de kizil iyidir neyse iyi bari istedigin hale sokmussun yine saclari.. güle güle kullan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sonunda saçlar kurtuldu yani tüh be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Kasmak yersiz ac sacLarını deLi rüzgara :P kime ne senin sacından yahuu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 aman allahim neler yapmissin öyle ! olacak gibi degil. nasil böyle birsey yaparsin, gözüme gözükme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar