Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seviyormuyum??

Junr_Sx

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar su anda bırlıkte oldugum kız arkadaşımı sevıyormuyum hala anlamıs degılım yaklasık 2 ay oldu ama bazen sevdıgımden suphe duyuyorumm tam ıstedıgım gıbı hem ıc guzellıgı hem dıs guzellıgı cok ıyı bırı tam ıstedıgım gıbı bır kızla cıkıorum ama olmuyorr sanırım ya benım ıstegım onun gıbı zannedıyorum yada o degıll ya kızda benı cok sevıyorr Off Of
Sosyal ağlarda paylaş

senin kız arkadaşını sevip sevmediğini biz bilemeyiz. Düşünüp kendin bulmalısın cevabını. onsuzluğu ve onunla geçen zamanları iyi değerlendirip bi karara varmalısın. eğer sevmiyorsan ilişkiliyi bitir. çünkü kendini onun yerine koy ve düşün: sen seni sevmeyen biriyle birlikte olmak ister miydin?

ve söylemeden edemicem, 'mu' soru ekini ayrı yazmalısın:(seviyor muyum?)
Sosyal ağlarda paylaş

buraya bunu yazmamım amacı kardeşım kişisel bolumu oldugu ıcın bende ıcındekı duygularımı paylaşmak ıstedım ıstemezsende cvp yazmazsın bukadar basıt tmm guzel kardeşım
bu arada haklısınız sız bılmezsınız ama sıze hıc oldumu onu merak edıyorum cok ıstedıgınız bı ınsanla cıkarsınız cok guzeldır cok ıyıdır tam kafa dengınızdır ama bır turlu sevemezsınız
Sosyal ağlarda paylaş

kasasi istenilen gibi, ic donanim full + full. motor sifir gibi masallah. kizi araba gibi anlattigina gore sevmiyosun, yatmak icin seviyomus ayaa yapiyosun. iyidir ama boyle devam et madem kiz da seviyomus, acima 6000 devirden assa dusen top olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ne istediğini bilmiyorsundur ?
veya onu elde ettiğin için sevgimi desem hoşlanma duygusumu desem bitmiştir
haa bu demektir eğer böyleyse onu sevmiyorsun..
egonu tatmin etmek içinde çıkıyor olabilirsin
yanlış yorum yapmışsam özür..
bende olaya göre yorum ettim ne yapam :)
Sosyal ağlarda paylaş

sevmek istiosan kötü bişi yap iki gün ayrıl sora tekrar peşinden koştur. sevmemek istiosan ona sevmediini söle senin için köpek olsun bölece ondan soğursun. böle bi durumda sevip sevmediini tespit etmen zor alışkanlık var gibi sende sevmekten çok. bişiden şüphe duyduunda harekete geç.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...