Junr_Sx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Arkadaşlar su anda bırlıkte oldugum kız arkadaşımı sevıyormuyum hala anlamıs degılım yaklasık 2 ay oldu ama bazen sevdıgımden suphe duyuyorumm tam ıstedıgım gıbı hem ıc guzellıgı hem dıs guzellıgı cok ıyı bırı tam ıstedıgım gıbı bır kızla cıkıorum ama olmuyorr sanırım ya benım ıstegım onun gıbı zannedıyorum yada o degıll ya kızda benı cok sevıyorr Off Of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 nerden bilebilirm ki sence sevip sevmediğini? bira iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 senin kız arkadaşını sevip sevmediğini biz bilemeyiz. Düşünüp kendin bulmalısın cevabını. onsuzluğu ve onunla geçen zamanları iyi değerlendirip bi karara varmalısın. eğer sevmiyorsan ilişkiliyi bitir. çünkü kendini onun yerine koy ve düşün: sen seni sevmeyen biriyle birlikte olmak ister miydin? ve söylemeden edemicem, 'mu' soru ekini ayrı yazmalısın:(seviyor muyum?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 buraya bunu yazmanın amacı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sevmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Seviyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 buraya bunu yazmamım amacı kardeşım kişisel bolumu oldugu ıcın bende ıcındekı duygularımı paylaşmak ıstedım ıstemezsende cvp yazmazsın bukadar basıt tmm guzel kardeşım bu arada haklısınız sız bılmezsınız ama sıze hıc oldumu onu merak edıyorum cok ıstedıgınız bı ınsanla cıkarsınız cok guzeldır cok ıyıdır tam kafa dengınızdır ama bır turlu sevemezsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ha bunu sor ozmn öle yazıp bırakmışsında ondan amacını anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sunu söyliyim öncelikle kizin iç ve dis güzelliginin tam istedigin gibi olmasi vs. vs. bunlar sevmen için bir etken degil bir kiz gelir belki hiçbirsey istedigin gibi degildir ama seversin ama insallah istedigin gibi bir kiz seversin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kasasi istenilen gibi, ic donanim full + full. motor sifir gibi masallah. kizi araba gibi anlattigina gore sevmiyosun, yatmak icin seviyomus ayaa yapiyosun. iyidir ama boyle devam et madem kiz da seviyomus, acima 6000 devirden assa dusen top olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bence sevmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 meali: hem çekiciyim, hem yakışıklıyım. hem müzisyenim, hem kültürlüyüm. isteyen herkes benimle birlikte olamaz;Güzel kızlar bana hasta ama ben ne kadar güzel olurlarsa olsun aşık olamıyorum çünkü ben süperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kişisel bölümüde iyice elden gitti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ne istediğini bilmiyorsundur ? veya onu elde ettiğin için sevgimi desem hoşlanma duygusumu desem bitmiştir haa bu demektir eğer böyleyse onu sevmiyorsun.. egonu tatmin etmek içinde çıkıyor olabilirsin yanlış yorum yapmışsam özür.. bende olaya göre yorum ettim ne yapam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 said: Muhallebi kişisel bölümüde iyice elden gitti artık. dinan gelince sıraya dizcek, mum etcek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 papatya falı gibi olmus ortalık..bi sure ayrı kalmayı teklif et ama baska bi neden goster ozmn anlarsın ne hissetiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 sevmiyorsun sevsen buraya böle birşey yazmazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 sevmek istiosan kötü bişi yap iki gün ayrıl sora tekrar peşinden koştur. sevmemek istiosan ona sevmediini söle senin için köpek olsun bölece ondan soğursun. böle bi durumda sevip sevmediini tespit etmen zor alışkanlık var gibi sende sevmekten çok. bişiden şüphe duyduunda harekete geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 allah allah herşey istediğin gibi ama olmuyo . belki ilgi alanın kızlar değildir yani ne bilim yanlış analama ama sakın . ivy imza gibi duruyo uyarın kkimse dikkate almas anacım ööle cık dobra dobra söle [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 04:12 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 yok olabilir boyle. gonul bu sonucta ota da boka da. degerini bilemen, sonra aglarin ardindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 görmeyince özlüyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ben özlüyordum hep ama onun için özlenecek biri olamadım, insan değer bilmeye programlanmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 gaza gelmişsin de adam ayrılmıştır yahu çoktan veya artık sevip sevmediğini biliyodur bence : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ben anlamam, anlasamda belli etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar