Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

artik diyecek soz bulamadim!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadas ragnaros %4 e inmis veeeee server goctu tum raid dc olduk.geri geldik ve rag %100 duruyo karsimizda.

bide gecen gun onyxia %15 ken % 53 e heal oldu o nasil oldu cozemedik.

bu aralar haomarush ta harika seyler oluyo.
Mesaj tarihi:
Onyxia kafasına göre deephbreath atıo sürekli ama sorun diil. Çıkın üstlere kğt kğt range atak verin. DB den sonra roguelar insin ortaya 2 vursun 5-10 sn içinde yukarı çıksın çok rahat kesilio. Öle bi garipliği yok yani aman aman.

Bu arada %4 ragnaros olayı feci cidden. Bana olsa sinirden klavye kırardım.

edit: %1 sanmıştım başta da %4müş ^^ yinede feci çok feci.

[ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 10:23 tarihinde, Akairis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
onyxia ve chromaggus suan buglı, onyxia gerekenden fazla DB atıyo, chromaggus un timelapse i gereginden fazla can indiriyo(biz dün kestik şansımıza time lapse yoktu :D ; ikiside blue tarafindan onaylanmıştır... bilginize sunulur ;)

[ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 12:41 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Evet aşırı derecede deap breath saliyor ony ragnarosun heal olmasi birisi taşın başın biyerin üstünde duruyordur ne bileyim karşı kısımdaki duvarin yüksek kısmı mesela ona dalmaya calıştığında 1 sny felan evade yapiyor healleniyor bizede olmuştu bi iki kere sonra tepeye cıkan arkadaşı lavda buğulama yaptik. :)
Mesaj tarihi:
time lapse olmadan chromagusu guildçe ilk gelişimizde kesmiştik herkes çok şaşırmıştı bu boss bu kadar kolay demiştikki ardından time lapse i yapıştırdılar şimdi kesemiyoz %17 ye indirdik :...(
Mesaj tarihi:
Lag disconnected filan hikaye biz ilk ragnaros kesişimizden önceki denemede 4k hpsi kalmıştı 2. son lar çıktı sanırım hiç bir çıldırış onun yerini tutmaz :)
Mesaj tarihi:
galba bug buldum arkadaslar arathideyim lumberden asa atladım slow fall la böle süzülürken bi blinke bastım oldugum yere anında indim hp fln düsmedi
Mesaj tarihi:
@damdaki kedi abi sizin raide bizim manyak bi mage war onu yollayalım artık adamı damage listde saymıo 2 sn tranq siz dursun aggro alıo walla adam %1 de damage wermeye başlasın siz kesemeden yatırır raidi :)
Mesaj tarihi:
ebonroc % 1 wipe :)

rogue aggro cekti shadowflame arkadakilerin yarisini aldi :P

tanklarda toparlayamadan % 10a cikardi hpyi serefsiz

tabii ony cloakla ilgili bir olay varki anlatmaya utaniyorum :) asmo belki anlatir ehe rezil etmek istemiyorum guildimizi
  • Yeni Oluştur...