ooze Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 arkadas ragnaros %4 e inmis veeeee server goctu tum raid dc olduk.geri geldik ve rag %100 duruyo karsimizda. bide gecen gun onyxia %15 ken % 53 e heal oldu o nasil oldu cozemedik. bu aralar haomarush ta harika seyler oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 patchten sonra oynamamak lazim bir sure, hele mc bwl hic yapilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Onyxia da , sagdaki soldaki yukarı cıkılan yerlere cıkana gelirse aggro onyxia immune oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sadece merak ettiğimden;acaba onixia da bossa dalmadan once whelplerin arasına yukardan dusup tum whelpleri once temızlesek whelpler genede gelıyormu?ve deneyen oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 respawn oluyor yumurtalar. bu arada onx bufflanmıs sanırım DB geregınden cok yapılmaya baslandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Onyxia kafasına göre deephbreath atıo sürekli ama sorun diil. Çıkın üstlere kğt kğt range atak verin. DB den sonra roguelar insin ortaya 2 vursun 5-10 sn içinde yukarı çıksın çok rahat kesilio. Öle bi garipliği yok yani aman aman. Bu arada %4 ragnaros olayı feci cidden. Bana olsa sinirden klavye kırardım. edit: %1 sanmıştım başta da %4müş ^^ yinede feci çok feci. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 10:23 tarihinde, Akairis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 %5 dede %3 dede yedık bız wıpe hakkaten fena oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 onyxia ile ilgili bir bug var, %1 hp si kaldiginda serverin cokmesi soz konusu olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 onyxia ve chromaggus suan buglı, onyxia gerekenden fazla DB atıyo, chromaggus un timelapse i gereginden fazla can indiriyo(biz dün kestik şansımıza time lapse yoktu :D ; ikiside blue tarafindan onaylanmıştır... bilginize sunulur ;) [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 12:41 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Evet aşırı derecede deap breath saliyor ony ragnarosun heal olmasi birisi taşın başın biyerin üstünde duruyordur ne bileyim karşı kısımdaki duvarin yüksek kısmı mesela ona dalmaya calıştığında 1 sny felan evade yapiyor healleniyor bizede olmuştu bi iki kere sonra tepeye cıkan arkadaşı lavda buğulama yaptik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 8 deep breath yedik @_@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 time lapse olmadan chromagusu guildçe ilk gelişimizde kesmiştik herkes çok şaşırmıştı bu boss bu kadar kolay demiştikki ardından time lapse i yapıştırdılar şimdi kesemiyoz %17 ye indirdik :...( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bizede drop wermedi onyxia çarşamba günü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Lag disconnected filan hikaye biz ilk ragnaros kesişimizden önceki denemede 4k hpsi kalmıştı 2. son lar çıktı sanırım hiç bir çıldırış onun yerini tutmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hehe enguzeli broodlord yuzde 8 de iken birkişinin aggroı alıp raidi dagıtmasıdır,onun ustune bişi tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @damdaki_kedi ahahhah o bizim basimizada gelmisti ama farkli bi boss taydi oluor oyle hp ye felan bakmior 40 kisiyi goturuor %8 %9 dinlemior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 walla bu boss lara Morale Check koymaları lazım HP si %2-3 kalıyo hala azimle saldırıyo hocam insan olan bi korkar ne biliyim bi titrer falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 insan degiller ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 wish de korkmaz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hic korkmam valla. daha da saldiririm uyuz olup. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 biz 9 mu 10 mu ne kere yedik deep breath ama biraz zayıflamıs deep breath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben yuzde 40 da titremeye baslıyorum,gözümde supresyonu canlandırıp duruyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 galba bug buldum arkadaslar arathideyim lumberden asa atladım slow fall la böle süzülürken bi blinke bastım oldugum yere anında indim hp fln düsmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @damdaki kedi abi sizin raide bizim manyak bi mage war onu yollayalım artık adamı damage listde saymıo 2 sn tranq siz dursun aggro alıo walla adam %1 de damage wermeye başlasın siz kesemeden yatırır raidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ebonroc % 1 wipe :) rogue aggro cekti shadowflame arkadakilerin yarisini aldi :P tanklarda toparlayamadan % 10a cikardi hpyi serefsiz tabii ony cloakla ilgili bir olay varki anlatmaya utaniyorum :) asmo belki anlatir ehe rezil etmek istemiyorum guildimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar