DiscJockey Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Warrior için hangisi daha uygun olur +7 Glave mi yoksa +7 İron İmpact mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 glave test ediliip onaylanmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 +7 Glave ile attackın +8 toto / +7 impact ikilisinden daha fazla oluyor emin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yalnız arkadaş impact demiyor İron impact diyor.. Yani two handed sword :) Bence İron impact +7 Glave +7 den kat kat ii dir Club defans da herkeste yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 syner katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 +7 iron impack rulez :D +7 glave sux :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 +7 Hellbreaker çözümün adı?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 +7 iron impact alcak paran varsa +raptor al daha cok attack verir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 arkdasim herkes clup defans takmaz bence +7 iron impact daha iyi (simdi herkesde spear defans war, clup defans takana pek rastlamadim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 edüt we . [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 15:09 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
altunalan01 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ıron ımpack ne kadar ????????? fıyat pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 altunalan01 server söleki yardmcı olabilsnler [spo]Bana bakma 3 haftadr oynamıom bilmem fiyat miyat[/spo] [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 15:10 tarihinde, Ji_Ber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 warrior olsam kesinlikle raptor glave vs kullanmam çünkü iyi her playerda bi anti spear def var. totamic+impact gigantic axe vs kullanmak bence dha mantıklı eh bu sorunun cvb ı da iron impact oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Stuner +1905 ŞEkil 2 a :Pp, [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 tek elde zaten spear oluyor bırısı. ornek totemic yada harpoon sonucta spear def takana aynı. dıger elındekı deep scar gelınce. zaten ıkıncı damage weren sılah we totemic kadar wermez. o yuzden raptor her zaman en ıyı sılahtır. sen kalkıp elıne 2 adet sword alırsın dersınkı sword def az o zaman bende derımkı o rangeyle 2 deel 22 tane alsan kac yazar. raptor en ıyısııdır .=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Kabul Ediorum Bu Soyledigini.. Zaten Warriordan Pek Anlamam Ustteki Resimdeki Char BEnim DRW Charim.. +6 Raptor ile Attackı +8 toto / +7 impacttan fazla oluyor ( elindeki one handed giga +0 şekil olsun diye gezerken takiorum onu.. ) Ama Soyle Bi Durum Var.. Raptorun Attack Speed VerySlow... Toto / impact ikilisinin ikisininde attack speed Slow bile diil Normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 adam iron impact dio :) (totomic ve giga demiyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben şimdi anlamadım toto+impact le gezen bi warrior a karşıda spear def takılıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 takiliyor cunku anasilah toto oluyor.. totoda spear olduguna gore =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 totemic zaten spear. ana silah da o. spear def onada oluo adı ustunde zaten .=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 nolursa olsun.. ben totomu seviyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 iron impact sword deil club dir... warrior icinde her zmn spear daha kullanislidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 toto / deep & toto / hangug Forever :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 toto ve hangug xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sorma warrioru sırf hangug kullanmak icin acmistim.. ama bi kullanabilmek nasip olmadi +8 reduce raptor bilem kullandim ama hangug malesef.. ama az kaldi onuda alacamm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar