Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ares'te de Tower bug yapildiğini ilk defa gördüm. Sonra Melanj lere çok üzüldüm. Ne güzel tanklarını falan hazırlamışlar. Eline ss vermişler ama nafile. Tanka gerek yok ki Melanj! Bul 45 level bi assassin yatır towerlara sonra keyfini çıkar. Ne uğraşıyonus Tankla filan [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:13 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 pislik,bug kullanmak,emege saygısızlık parayla degilki =D burası knight online =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 cok guzel bi konu ... Ayıp yahu böyle np kasacaklarsa hiç kasmasınlar sabah 8 den akşam 8 e kadar exp kastım ve her rpr e gelişimde nova townda öldüm .. Bu kadarda abartılmaz GM lerde oradaki kulelere tank olan lvl 30 asasini banlıorlar tabi bütün suc onun xD ..Go K2 Go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yorumsuz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 her zaman soledim simdi de solicem knight online=bug online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ben Bu Resimde Melanj 'ın tower Bug 'ı kullandıgını göremiyorum Nerden çıkarttın ? iyi güzel resim koymussunda 1 resimde tower bug var ama ortada melanj gil yok 2 ve 3. resimlerde melanj var ama normal tank giriyor içeri Herşey olması oldugu gibi. Yani aynı Kare içinde hem tower buglu adam hem melanj gil olmadan kimse anlayamaz böyle bir açığı kullandıklarını Ss ler hiç bir işe yaramaz yani.Bence Daha inandırıcı ss ler yada Vidolar Al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 adam ztn melanj liler kullanıo dememiş tower bug onlar hakkıyla girio demiş dikkatli oku istersen bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hehehe Theridone orc olsaydin tower bug i humanlarin ne kadar cok kullandigini gorurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 +1 marlon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 aklima gelen isimler lordscorpion___tr ___aykut___ filam surekli adam yatio bunlar girio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @AcharaD DikkatLi Oku İstersen! Sonra Melanj lere çok üzüldüm. Ne güzel tanklarını falan hazırlamışlar. Eline ss vermişler ama nafile. Tanka gerek yok ki Melanj! Bul 45 level bi assassin yatır towerlara sonra keyfini çıkar. Ne uğraşıyonus Tankla filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 wallaha ne diyim bunlara ben hala şaşırmış durumdayim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 said: hehehe Theridone orc olsaydin tower bug i humanlarin ne kadar cok kullandigini gorurdun buna kullanmaya calısıyolar diycen len adamlar her defasında daha içeri giremeden yatıyolar 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bak. yaprım endless :) stealth açık. Abi ben heralde acaip yufka yürekli bi insanım heralde. Adam bizim aposa TW getiriken bile trade vs. yapamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 http://rapidshare.de/files/16751040/asd.wmv.html robekarl_26 SERNAZ DeWil_70 LONGYANERIM real_tr666 KERKENEZ tower bug aresde zaten var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yine kesmişim birini asdfasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar