DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [spo] [/spo] bu soruyu einstein 24 saate yakın bir zamanda çözmüş soru şöyle: orda bulunan topu her kareden geçecek çapraz gitmek yok en sonunda bulunduğu yere geri gelecek ve de her kareden yanlızca bir kere geçilebilir. yaparsanız resminide koyun [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 21:55 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Einstain'in çözmemiş olduğu soru var mı günümüzde ? Herşeyi Einstain 1 saatte çözmüş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Kafayı yiyecem nasıl çözülüyor bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hep 1 boş kalıyo beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hepsinden geçiyorda başladığın yerde olmuyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Evet hep 1 tane boş kalıo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 aynı soruyu bizim matematik hocasıda sormuştu. boş durmayalım diye. hatırladığım kadarıyla karmaşık bi çözümü vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Karelerin oluşturduğu büyük kareyi de kareden sayıp büyük karenin dışına çıkarak yapabilirim mesela:) Öyle bir şey çıkacak sonuç kesin ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kare dışına çıkamazsın demiyor 10 dakkada çözdüm bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ı ıh yok öyle bi cinlik yok içinde düz gidecen ama sanırım başlama noktası orası değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kontrol ettim tekrar olmamış :D [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 22:26 tarihinde, ZiFir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 başıma ağrı girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Başlama noktası fark etmiyor ki yahu. Yok yok dediğim gibi olacak bu büyük kareyi de adamdan sayacaz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 einstein nin 24 saatte çözdüğü soruyu sanıyorum ki ben yapamam..yapsamda baya uzun sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sey einstein bu soruyu cozulemez kabul etmis olabilirmi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ingilizce hocası soruları net okumuyosun diye puan kırardı yok işte demio çıkamazsın die bide kareleri 4 kare 9 kare falan alırsak yine çıkıo O_o matematikçininde dediği gibi zekiim ama çalışmıorm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Einstein hakkaten çözmüşmü ya da hakkaten 24 saatte mi çözmüş yoksa sırf bizi gaza getirmesi için yapılmış bi ekleme mi bu? Her zeka sorusunda einstein 5 dakkada çözdü 1 günde çözdü 5 günde çözdü amuda kalkıp çözdü filan diye eklemeler oluyo da merak ettim=) (Buarada hala olmuyo... Bunun bi hilesi olması lazım çünkü normal yollarla çözülmüo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 normal yol içinde dışarı çıkamazsın demiyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ohoo öyle soruda yazmıyo diye dışarı çıkıyosak bu soru soru olmaz ki Yoksa ben "Çapraz gitmek yasakmış ozaman teleport olalım ekiekieki" şeklinde bi önerme sunabilirdim Soru da bu yolla 1 dakika bile almazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hmmm hocaya çok küfür ettiğimizi hatırlıyorum ya bu imkansızdır diyodu yada abuk subuk soruda söylenmeyen bişi yapıyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 valla ben çözemedim bu alıntı dır bende soruyu okuyunca karalerden çıkmayın diye bişi demiyor [spo] [/spo] çıkma serbest olsa böle olur ama deil xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Çözümü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 eyvah feci saçmalamışım ben [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 22:44 tarihinde, ihpu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 çözümü yok , tek sayı olduğu için geldiği yöne dönemiyor kare içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 cvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar