delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bi simit verirmisn deseydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Suratına osurup kaçsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ne bilim ufak bi güle güle öpücüğü normal...ama ne biliyim abarmak farklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yasadisi bir sey yapiyorsun. Umumi alanlarda opusursen polis seni punduna getirip tutuklayabilir. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ya vedala$irken veya bulu$urken opu$ulur 2-3 SnCİK =). Cidden abarmi$ hali var bunun bide, ki patida$larimiz bademcik ameliyati olarak isim koymu$lar. On sevi$me maksatli opu$mek ayri tabii, bu her yerde yapilmaz. Haa bi patida$imiz daha soylemi$. Kari$an simitci, tinerci fln olunca sallama gec. Bunlarin sagi solu belli olmaz. `pardon` desen bile `Ne pardonu leeaaa` der de$erler adami... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 2-3 sny bile fazla veda öpücüğü için. Öp ayrıl kardeş ayak üstü yiyişmi var. Ha belki uzun bi süre göremeyeceksindir, yada ne biliyim sevgin depreşmiştir o zaman 5-10 snylik kızı kaldırıp öpmeler olabilir. Ama dediğim gibi bunlar extrem (türkçesini bulamadım) durumlardır. Etrafta ki tek hücreli canlıların bunu anlaması beklenemez. Onlara bir süre insan gözüyle bakılır ve ortam terk edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 öoüşmek var öpüşmek var bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 2 3 sn filan diil olay ya. sadece sağ ve sol yanağından öptüm hadi yarın görüşürüz dedim. simitçi "amca" geçti karşıma. yiyişme, ön sevişme, götürme filan diil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 simitci baps simit satarken ahlak koruma misyonu edinmiş kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 herkesin içinde öpüşmeyin tabiki, öpüşebileni var öpüşebilemeyeni var. can bu, çekebilir. simitçi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 tipik bi simitçi anlayışı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 e yuh yani. kız arkadaşını bırakıosn ve "yanağından" öpüosn...ve simitçi sana çıkışıo bu yüzden. o simitçiyi göster bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 simitçiyide öpseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben bunu düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 işte göstersin simitçiyi, topluca öperiz biz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bir simit alsan yumuşayabilirdi aranız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Örneğin bugün, minibüste ayakta gidiyorum, arkadan vıcık vıcık seslerini duyuyorum, lan bildiğin küçücük alanda 343498 kişi var, bir de tam enseme tükürükleri falan sıçrayınca gayet rahatsız oldum. Orada bir nakil vardı, yine kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Minibüste o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @ovrld üstümde devam edin deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 aa millet deli nie rahatsız olmuski adam garip valla keisn kıskanmıstır..ben mutlu oluorm ya bölee opusen sarılan insanlar gorunce..hayat sevince guzelimiş.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 eöh minibüste öpüşmek kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibin... herkesin içinde öpüşmek de olmaz.yanaktan muck muck yapınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 öpen var öpemeyen var canı çekmiş zavallıcığın da söleyememiş:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 @fastreloader teşekkür ederim baya bi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 abi türkiyede yaşıyoruz.. naaparsın maalesef böle hareketler hoş karşılanmıyo... bu arada bu metro olayı benimde başıma geldi.. herifin teki tam laf etçekti ters ters baktım gitti.. ama ben haketmiştim yani sövse haklıydı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 rahat olcaksın, yada rahatsız oluyosan uygun mekanlarda öpüceksin. gerçi en basitinden bi barda bile öpüşürken diğer insanları rahatsız etmen muhtemeldir, yani olay insanda bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar