Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Herkesin içinde öpüşmeyin" ?!?!?!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya vedala$irken veya bulu$urken opu$ulur 2-3 SnCİK =). Cidden abarmi$ hali var bunun bide, ki patida$larimiz bademcik ameliyati olarak isim koymu$lar.
On sevi$me maksatli opu$mek ayri tabii, bu her yerde yapilmaz.
Haa bi patida$imiz daha soylemi$. Kari$an simitci, tinerci fln olunca sallama gec. Bunlarin sagi solu belli olmaz. `pardon` desen bile `Ne pardonu leeaaa` der de$erler adami...
Mesaj tarihi:
2-3 sny bile fazla veda öpücüğü için. Öp ayrıl kardeş ayak üstü yiyişmi var. Ha belki uzun bi süre göremeyeceksindir, yada ne biliyim sevgin depreşmiştir o zaman 5-10 snylik kızı kaldırıp öpmeler olabilir. Ama dediğim gibi bunlar extrem (türkçesini bulamadım) durumlardır. Etrafta ki tek hücreli canlıların bunu anlaması beklenemez. Onlara bir süre insan gözüyle bakılır ve ortam terk edilir.
Mesaj tarihi:
2 3 sn filan diil olay ya. sadece sağ ve sol yanağından öptüm hadi yarın görüşürüz dedim. simitçi "amca" geçti karşıma. yiyişme, ön sevişme, götürme filan diil yani
Mesaj tarihi:
Örneğin bugün, minibüste ayakta gidiyorum, arkadan vıcık vıcık seslerini duyuyorum, lan bildiğin küçücük alanda 343498 kişi var, bir de tam enseme tükürükleri falan sıçrayınca gayet rahatsız oldum. Orada bir nakil vardı, yine kınıyorum.
Mesaj tarihi:
aa millet deli nie rahatsız olmuski adam garip valla keisn kıskanmıstır..ben mutlu oluorm ya bölee opusen sarılan insanlar gorunce..hayat sevince guzelimiş.P
Mesaj tarihi:
abi türkiyede yaşıyoruz.. naaparsın maalesef böle hareketler hoş karşılanmıyo... bu arada bu metro olayı benimde başıma geldi.. herifin teki tam laf etçekti ters ters baktım gitti.. ama ben haketmiştim yani sövse haklıydı:)
  • Yeni Oluştur...