Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Herkesin içinde öpüşmeyin" ?!?!?!?

fede

Öne çıkan mesajlar

konu dışında da bi arkadaş açmış buna benzer bi konu.

Bugün kız arkadaşımı metroya bıraktım. bırakırken de sarıldım öptüm. Tam döndüm gidicem 2 adım attım, simitçi geçti önüme herkesin içinde öpüşmeyin olm ayıp dedi. ben kaldım birden öle sonra: sana sormıcam dedim. baktım adam olay çıkarcak gibi duruyo. hey allam ya diyip gittim. ya ben kız arkadaşımı bırakırken öpemicekmiyim yani herkesin içi diye anlamadım ki? adamıon dediği normal bişeymi yani
Sosyal ağlarda paylaş

Elalemin dertlerinin germe kat sayısı cok fazla. istediğini yaparsın kimse de karışamaz. Sanane elalemin sevgilisiyle ne yaptığndan be simitçi? Hatta simitçiyi boşver kimsenin laf söyleyememesi lazım. İran da yaşamıyoruz. Ne kadar müslüman bir ülke olsa da , herkezin namusu kendisini alakadar eder. Eskiden Fenerbahçe de böyle bir muhabbet başıma gelmişti, simitçi abimiz kadar olmasın ''cık cık'' çı teyzeler cık cık cık cık demişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bak, ben kız arkadaşımı her yerde ve her şekilde öperim tmm mı.. kimse de şeyceyizimde olmaz.. ama biri kalkıp da (mesela simitci, amele, tinerci, ot, pok) ne lem öle kızı öpon vs die hıyarca ve dövme menzilli yaklaşırsa, hiiiiç sallamican, bascan gitcen.. niye bascan gitcen, sen erkek diilmisin, o senin kız akın diilmi. evet öle ama o mallar, seni kız arkının yanında küçük düşürüp, o kız hava yapabileceklerini sanıolar.. 2 durum söz konusu döversin veya dövülürüsün.. 2 durumu dakız arkın istemez hele dövülmen onu perişan eder. ki genelde bu tür adamların bir ıslakla yanlarına gelecek 3-5 kişisi de vardır.. diğer simitciler, diğer ameleler, diğer tinerciler vsvs.. bu sebeple, asıl erkek sensin ve bunun bil, ama hiçbir şekilde muhabbete ağız dalaşına ve münakaşaya girme girilmesine izin de verme.. kızı öpen sensin bırak o amel lafını etsin.. sieee de geç (içinden) :)..
Sosyal ağlarda paylaş

Bademcik nakli olayına katılsam da , bence de her yer istedeğim an öperim istersem. Kimse de birşey diyemez. Hoşuna gitmiyorsa başka yöne baksın. Yasadışı birşey yapmıyorum, ahlak dışı da birşey yapmıyorum. Her öpüşme cinselliği çağrıştırmaz ki..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...