fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 konu dışında da bi arkadaş açmış buna benzer bi konu. Bugün kız arkadaşımı metroya bıraktım. bırakırken de sarıldım öptüm. Tam döndüm gidicem 2 adım attım, simitçi geçti önüme herkesin içinde öpüşmeyin olm ayıp dedi. ben kaldım birden öle sonra: sana sormıcam dedim. baktım adam olay çıkarcak gibi duruyo. hey allam ya diyip gittim. ya ben kız arkadaşımı bırakırken öpemicekmiyim yani herkesin içi diye anlamadım ki? adamıon dediği normal bişeymi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 oha sarıldığı yetmiyo.. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ne öle $lööörp $ap $up yutsaydin kizi bari?!?!?! ehu saka saka.. birak takilsinlar, evlenmeden dokunma zihniyetinde insanciklar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bu arada belirtmemişim pardon. dudağından diil yanağından öptüm o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kıskanmıştır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yapan var yapamayan var harbiden. olmaz öle ulu orta. hem saklanarak yapma piskolojisi orgazmı tetikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Yanak güzel. yanak masum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 artk yanaktan bile mi opemiycez.. herkesin içindeyiz diye.. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:47 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Öh bide yanak. Simitçiye o simitler ve onunla ilgili fantazilerini anlatsaydın daha iyi anlardı durumu belki. Ben durum ve yere göre dudak ve yanak arasında seçim yapıyorum. Kalabalık ortamsa yanak tercihimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ehhe simitçi. peki pls dicektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ah ulan kiz arakdasim olsa cikar taksim meydaninda operim beah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 fede anlıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yine ii demiş :) dua et ki olay çıkarmamış dostum alışırsın sanırım ilk başına gelmiş.. ahah ayıp ha? bu yüzden ilerliyemiyoruz neyse susuyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 opuserek orgazm olmak icin saklanmaktan ote kamuflaja girmek lazim sanirim. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Öpüşmek falan değil de, bildiğin kafede falan otururken, duvarı delecekmişcesine sevişen arkadaşlar var, bunları kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 o adam bi kere dayak yerse,bi ekre tepkiyle karşılaşırsa bi daha koaly koaly ses çıkaramaz bi kere "he abi" deniklirse o adama,aynen devam eder o yüzden burdan gençliğe sesleniyorum,kavga cıkarınki herkes heryeerde öpüşebilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Öpüşmeyide Abartmayın Bea...Öle Bademcik Nakli Yapar Gibi Öpüşmeye Bende Kılım...Adam Akıllı Evlerinize Gitmek İçin Fln Ayrılırken Ok...Da Sokak Ortasındada Sevişilmez Yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Elalemin dertlerinin germe kat sayısı cok fazla. istediğini yaparsın kimse de karışamaz. Sanane elalemin sevgilisiyle ne yaptığndan be simitçi? Hatta simitçiyi boşver kimsenin laf söyleyememesi lazım. İran da yaşamıyoruz. Ne kadar müslüman bir ülke olsa da , herkezin namusu kendisini alakadar eder. Eskiden Fenerbahçe de böyle bir muhabbet başıma gelmişti, simitçi abimiz kadar olmasın ''cık cık'' çı teyzeler cık cık cık cık demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya bak, ben kız arkadaşımı her yerde ve her şekilde öperim tmm mı.. kimse de şeyceyizimde olmaz.. ama biri kalkıp da (mesela simitci, amele, tinerci, ot, pok) ne lem öle kızı öpon vs die hıyarca ve dövme menzilli yaklaşırsa, hiiiiç sallamican, bascan gitcen.. niye bascan gitcen, sen erkek diilmisin, o senin kız akın diilmi. evet öle ama o mallar, seni kız arkının yanında küçük düşürüp, o kız hava yapabileceklerini sanıolar.. 2 durum söz konusu döversin veya dövülürüsün.. 2 durumu dakız arkın istemez hele dövülmen onu perişan eder. ki genelde bu tür adamların bir ıslakla yanlarına gelecek 3-5 kişisi de vardır.. diğer simitciler, diğer ameleler, diğer tinerciler vsvs.. bu sebeple, asıl erkek sensin ve bunun bil, ama hiçbir şekilde muhabbete ağız dalaşına ve münakaşaya girme girilmesine izin de verme.. kızı öpen sensin bırak o amel lafını etsin.. sieee de geç (içinden) :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bademcik nakli olayına katılsam da , bence de her yer istedeğim an öperim istersem. Kimse de birşey diyemez. Hoşuna gitmiyorsa başka yöne baksın. Yasadışı birşey yapmıyorum, ahlak dışı da birşey yapmıyorum. Her öpüşme cinselliği çağrıştırmaz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 opusmek cinsel bi eylem 0_o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 evlenmeden dokunmaz caiz değildir öpmüş bide cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Dragonmax dogru demis arkadaslar, sakin böyle olaylarda delikanlilik falan taslayip azarlamaya falan kalkismayin bu tip adamlari. bir anda kalabaliklasirlar, biçak bile çekerler.. hiçbirsey demeden uzaklasin, gidin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @aquila arkadaşım öpüşmek vaar, öpüşmek var. =) Her öpüşme cinsel eylem değil bence. Sevgi gösterisi farklı , bademcik ameliyatı farklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bokunu cikaranlara bende kil oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar