Chasten Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Geçen hafta ilginç bir şey oldu. Milletvekillerine Meclisin altındaki sığınakları gösteren detaylı birer harita gönderildi. Herhangi bir nükleer saldırı halinde! saklanabilmeleri için. Nükleer tehdit bahanesiyle İranın hedef tahtasına konduğu bir dönemde gönderilen bu harita herkese anlamlı geldi. Neyse..Sonuçta milletvekillerimiz herhangi bir nükleer saldırı halinde koşacakları yerleri öğrendi. Tünellerle birbirine bağlı, kalın duvarlarla örülü, her türlü ihtiyacı karşılayacak şekilde dizayn edilmiş bu sığınaklar milletvekillerini ferahlattı. Yeri gelmişken Cumhurbaşkanlığı da bir nükleer saldırı halinde rahat. Çünkü Cumhurbaşkanlığının da çok sağlam bir sığınağı var. İsmet İnönü döneminde yapılan Cumhurbaşkanlığı sığınağı da her türlü konfora sahip. Hem de atom bombasından bile etkilenmeyecek sağlamlıkta. Peki ama halk ne olacak? Bir nükleer saldırı halinde halk nereye sığınacak? Sivil Savunma Genel Müdürlüğüne sorduk. Ve Ankarada halkın saklanabilmesi için iki tane genel sığınak olduğunu öğrendik. Birisi tarihi Ankara Kalesinin altında&Diğeri de Ulus da ki Eski Meclis Binasının altında& Bir nükleer tehlike anında buralara koşacaksınız.. başka şehirdekiler ne yapar bilemem.. Bu arada erken koşan yer bulur benden söylemesi.. Çünkü kontenjanı sınırlı!..
zamo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Nükleer saldırıda evinin altında sığınak olmadığı sürece nereye kaçıp saklanıyorsun? Atılan yerde hamamböcekleri dışında canlı kalmaz bence. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 21:07 tarihinde, zamo tarafından güncellenmiştir ]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 camdan kafamı çıkarıp erimeyi beklerim , gayet ciddiyim
Voys Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yere düşmeden elle tutsak patlar mı acaba?
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Hamamböceklerini ipe dizip chainmail benzeri bi zırh yapıp onu giyerim(wtf?)
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Sıfır noktasındaysam zaten ben hiçbirşey anlamadan buharlaşıp serbest halde dolaşan atomlara dönüşürüm. Onun haricinde radyasyondan korunmak için şu üç kuralı uygularım:zaman-mesafe-zirhlama.
Chasten Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bende saklanmazdım heralde giderdim sevdiceğimin yanında beraber ölürdük :p
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Yatağın altına saklanıp klimayı açarım.
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ellerim cebimde ööle beklerim.İnsan hayatında on keremi görür böyle bir şeyi:):):):)
MeSh Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Atom bombasının düştüğü yeri damdan izlerim.. Türk'üm yani ne var?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hmm vallahi or/an sitesinde oturanlar bilir, dağlık bölgeler burası. orman, göl falan filan var. sanırım göl kenarına gider veya ormanda şöyle iyi kayalık bir yer bulurdum.
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 nükleer bi tehdit olursa tabiki Ordu'ya kaçarım..bi süre sonra İstanbul'a geri dönerim tabi..
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 camları naylon ile sarıp o bölgelere tavuk, horoz gibi kümes hayvanları yerleştirin diye duymuştum.hayvanlar öldükten sonra 10-20 dk mı ne zanın vardı:D
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hiçbişi olmamış gibi yaparım heralde :D dün okul çıkışı bindigim otobüse polis göstericileri bindirdi;herkes camlara taş atılcak die yerlere yatmışken tek başıma ayakta durdum(dışardan bakanlar da otobuste tek ben varmışım ve yine de dikiliyomuşum izlenimine kapılmış)
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Vatan sağolsun abicim.Biz ülkemiz için ölürüz!Biz Türk gençleriyiz.Ordumuz da İranın böyle bir saldırısından pek etkilenmez çünlkü çok uzn zaman önce 2005 yılında ordu nükleer-biyolojik-kimyasal saldırılarda korunmak için özel kıyafetler üretmeye başladı yerli olarak.V eben şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerini de sonuna kadar desteklerim,dişimden tırnağımdan her türlü yardımımı da yaparım.elimden ne gelirse. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:09 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ]
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Cep telefonumla video'ya kaydederim,benden sonra bulacaklara kanıt olsun....
Chasten Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 senden sonra die bir şey olurmu tartışılır =)
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bahçelideyiz biz uzak bize ya. zaten büyük ihtimalle saklnamam ben ölmeye eğilimim var benim :D
Öne çıkan mesajlar