AnemiC Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 http://s1.bitefight.net/c.php?uid=22936 ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 oha buraya da mı sardınız beyler bi sittirin gidin yeter başlıycam sizin kanınıza kanı bozuk herifler.her yere aynı saçma topiclerle gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bu kadarda moron olmayın ama ya!! yorum var, senin ne kadar moron oldugunu bu baslık altında gayet guzel tartısabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ağır olun beyler daa linke bakmadım ama lütfen güsel konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bunu n wow la alakasını anlayamadım nedir alaka biliosanız sööleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ya adam wow la ilgili gibi başlık açmış sende ne aacba diye linke atlican sonra işte King of Chaos gibi bi oyun asker masker verion işte linke tıklayınca böle bişi yapmaya çalışmış sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 blood cum bunun ağır olunu kalmadı ki her yerde aynı baslıkları acıyorlar miilleti kekliyip kendilerini akıllı sanıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 neki bu? daha girmedim linke, eğer girerek bazı oyunlara alet olacaksak hiç girmeyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 senesini hatırlamıyorum,uo oynuyoruz. böyle bi linkler dolaşıyor bütün gün ICQ'da. o ona yolluyor bu buna yolluyor. tam hatırlamıyorum,armyli bişeydi sanırım. ama görüyorum ki insanlar hiç değişmemiş. ve SEN, hep primitif kalacaksın alçak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 kings of chaostu galiba o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 gerizekalı moron asıl buna yorum yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 LOOOSER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ya UZAYIP GİDİN BE! Geçende bunun gibi bi lamere laf yetiştirecem diye yırtındım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hayir, link filan yapip mesaj icine de gizlememis. kufur eder gibi direk link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sakin ya dovmeyin cocuğu ama barli link olsadı be urlyi dayamış oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 said: rabe pati § 29 Mart 2006, Çarşamba - 23:52 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- gerizekalı moron asıl buna yorum yok.. yorumsuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ya aslında bu link buraya verilecek bi link deil. o herifin aptallığı. ama verdiği link te öle kötü bişi deil o linkteki oyun da bilenler vardır belki su ogame denilen explorer üzerinden oynanan oyun gibi bir similasyon tarzı oyun. ben başka forumlardada olur olmaz yerler de böyle browser oyunları linkleyenleri gördüm yani ona sölücek tek lafım var. Arkadaş sen git bu link i knight online oynayanların forumuna yolla çünkü bu senin reklamını yaptıın 10mb lık oyun bile knight tan iidir :o) burda müşeteri bulamassın biz wow oyuncularıız hadi naş naş.. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 10:54 tarihinde, ALLegaLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar