aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 dwarf hunterlar ne yapsin? zaten boylari da kisa, aimde sorun yasiyolar, bowlar buyuk geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ne saklanması canım, gözüne sıkar tabiki, illa bi atraksiyon gerekiyosa hoplar zıplar takla atar, ha fazla abartmadan tabi... Yetmediyse girel bi fıcının icine lumber millden aşağı yuvarlanarak atar okunu miss gibi Dwarf hunter cileli cidden bizim guildin hunterları cüce genelde marklıyamıyolar falan zg de cok komik zıplıyıp marklıyolar, ha bende zıplıyım charge ediyorum ama caktırmayın [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 03:12 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodnergal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 oyunda ki sacmalıktan biri hunterların gizlenebilmesi,iplikten yada deriden yapılan bir zırh değilki, demirden bir zırh içinde nasıl oluyorda stealt olabiliyorlar. rogue charım ile kendimden 7 lvl dusuk huntera kesildiğim zamanı hiç unutamam, denizin içinde nerden geldiğini anlamadıgım bir okun sahibini ararken yatmıstım, yanına kadar gitmek nasip olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Plate giyipte stealth olabilen tek race NE /rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 harbi okadar parlayan armorda nasıl görünmez oluyor tartışılır :) bu arada hunter nerf i okadar kötü olmamış bikaç duel denedim warriorlara karşı , cidden scatter shot falanda kullanınca gayet iyi öldürebiliyoruz... ama yinede haftaya açılcak olan fresh realm de rogue reroll ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konu çok uzamış ama yinede birşey demek istiyorum. Beta'da Magelerin invisibility'si vardı ve Anladığım kadarı ile aşağı yukarı SM gibi çalışıyordu. KAldırılmasındaki gerekçe ise Hunterların 1.10dan önce yaptıkları (Sm+Aimed+Multishot) gibi Comboların kullanılması ile çok fazla dmg verebildiklerinden çok güçlü bulundu ve kaldırıldı. SM iken Aimed atılamsının saçmalığı geç kalmış bir düzeltme bunun daha önce yapılması lazımdı. Trap olayı banada biraz saçma geldi ama onun dışında yapılan değişiklikler olması gerekn şeylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Yahu arkadaşlar, abuk subuk üsluplarla ezikliği sindirme laflarıyla falan girşiyorsunuz ama okuma yazma bilmiyorsunuz, ya da okuduğunuz anlayamıyorsunuz. Eşşek kadar yazmışım orada ben dwarf hunterım diye değil mi? Bana NE in racialının ne gibi bir katkısı olabilir ki kuyruğuna basılmış kedi gibi savunmaya geçeyim? Mantıksız olduğunu düşünüyorum bana dokunmamasına rağmen, bunu da gayet makul bir üslupla açıkça ifade ettiğime inanıyorum, ama bir bakıyorum salyalar saçılıyor etrafa. Kızınca da "aa agresif" diyorsunuz sonra. Trapler iyi olmuş RPye akırı olmasına rağmen, çünkü detect traps abilitysinin esprisini azaltmış bu şekilde ama haksız bir durumu biraz olsun engellemiş, iyi etmiş. Multi shotın invis veya stealth hedefe zarar vermesi mantıklı değil zaten, ama haksızlık da değil, olmamasını tercih ederim böyle birşeyin ancak olması bana magein aoe sine nazaran hayvani avantaj sağlıyor değil takdir edersiniz ki. Aimed shotın acınacak bir durumu yok, hunterın adam gibi direk dmg verdiği tek olayı as, gayette güzel bir ability ancak kullanırken dikkat etmek zorundasınız sonuçta, ve her hedefe bir kez atabilirsiniz as dediğim gibi. Ha benim lowbile castera aimed critleyip ek vuruşta aldığım da oldu tabii ama kendi lvlımda bir castera hiçbir zaman o kadar sağlam dmg veremedim. Hunter güçlü bir class, PvPde BGlarda çok avantajlı bir class, bunu tartışmanın alemi yok. Ancak 1v1 de o göklere çıkartığınız aimed shotı alır tüfekle beraber kafanızda kırar karşıdaki adam siz tetiğe basana kadar. Dolayısıyla BGda yediğiniz aimed critin acısını gelip forumlarda hunter oynatanlardan çıkarmaya çalışmanın alemi yok, ben NE değilim, sm abilitym de yok ama BGda yine de yiyorsunuz as ımı kafanıza gözünüze. Ha sm olsaydı ne farkederdi, ne kadar kullanışlı bilmiyorum ability ama bir defa yapabileceği birşey sonuçta adamın, olup olacağı da o kadar. Bunun için ne ağlanmasını mantıklı bulurum ne de oh be iyi oldu denmesini, denge menge hikaye, racialı nerflendi NE hunterların milletin ağlaşması yüzünden olay bu, bence olmaması daha iyiydi ama olduysa da NE hunterlar character silecek değiller sonuçta bu kadar ufak bir değişiklik için. Ben DW hunter olarak güçlüyüm yeterince, sm e ihtiyacım da yok. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 said: Bunun için ne ağlanmasını mantıklı bulurum ne de oh be iyi oldu denmesini, denge menge hikaye, racialı nerflendi NE hunterların milletin ağlaşması yüzünden olay bu Horde olmadıgın icin bana dokunmayan yılan binyaşasın mantalitesi var arkadaş sende ve sen horde olmadıgın icin asla SMaimedshot ın dengesizligini anlamicaksın ve haklısında ally ların hiçbiri anlayamaz bu adaletsizliği.Sen bu saçmalıgın yaşandıgı tarafta ve atgözlüğü gözünde oldugu sürece SMaimedshot ın dengesiz saçma oldugunu anlayamazsın ama biz horde oldugumuz halde shaman ın ne gibi bir ayrıcalıgı oldugunu ne gibi avantajları oldugunu yazıyoruz buraya bence sen ally - horde psikolojini aş ondan sonra buraya yorumlar yap asla uslubumu kaba bulma ama haksızsın :) saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 BL de oyunun ilk çıktığı günden beri hunter oynayan biri olarak yorum yapayım. (Yukarıdakinden farklı şahısım bu arada :) hehehe ) hadi canım olmuş bunlar nolacak yaaaaaaaaaaa. huhuran stingers cici olacak 2.6 attack speed bomba gibi bir item. Hadi trap belki tamam sthealt statusune girdi diye frost eskisi gibi işe yaramaz olabilirde, açık alanda bir hunter gördüğünüzde direk dümdüz üstüne koşup combata giriyosanız direk PVP yapmayın hunterla veya NERF hunter TRAPS diye yakınmayın o zaman. Madem traplerden çekiniyosunuz takip edin hunterın izlediği doğrultuları yakından yöresinden geçmeyin. Tabiiki dezavantajı olacak ama alışılacak bir durum bence fazla büyütmeye gerek yok. Elflerin SM olayının yalan olmasına sevindim açıkcası. Şu ana kadar hiç WSG de bir elften SM+Aim yemedim gerçi. Çünkü genelde aynı karakteri oynattığımdan durma ihtimalleri olan yerlere flare atıp scatter ile sapıttırınca yalan oluyorlar. Ayrıca Nefr ye bir şunda katılmıyorum bana göre hunterın direk damage verdiği adam gibi ability si Multi shottır. 3 hedefe vuruyosun ve gördüklerime göre konuşabilirimki, ben MUlti ile Aimed e göre daha fazla critical vuruyorum. 3 targeta 1200 1100 1200 vurdugunuzu düşünün anında birde, aimed shot ile 1 hedefe bi ihtimal 2k vurdugunuzu düşünün. Multinin dez avantajıda şudur Hunter direk arkadan çat çut saydırak bir class olduğu için, attığınız yeri seçmeniz gerekir. Multiyi öyle rastgele tabla veya başka birş ekilde target alıp atarsanız, önce balın açmış 3 payalada gelebilir, veya arkadaki 3 castera birden de gelebilir. Nefr e şu konuda katılıyorum, aimed sürekli kullanılacak birşey değil. hele hele BG lerde ya kendinize güzel bir nokta bulup ordan atacaksınız, veya trap olacak donup kalan adama atacaksınız. PVE de zaten ne kadar sürekli kullanıldığı tartışılır. Örnek-> mc de banish yemiş moba Aim + başka ability + FD + damage devam şeklinde kullanabilirsiniz. Onun dışında bu kadar büyütmeyin. Size derimki yakınlarınızda yörenizde hunter varsa Aimed atacak eyvah diye korkuyorsanız hunterı izleyin derim. Hunterın elindeki gunı nişan alıp hedefine göre izlediği tek abilty si aimedshottır. Yakıına girin aimedin yalan olması bir yana hunter yalan olmuştur bi ihtimal diyebiliriz. Zaten benim merak ettiğim, O hunterlar arkadan size çat çut saydırıyorken sizin Roguelarınız napıyor PICK POCKET'mı deniyor? Ben nasıl AV de bile onca guruhun arasından bir tarafımı yırtıp Rogue, Priest,MAge veya Warlock Targetları bulup seçip onlkara focusluyorsam sizde birazcık kasın derim. Bana göre hunter hala güçlüdür, bana göre hunter hala oyundaki oynaması en zevkli classtır. Benim petimide oyundan çıkarsalar, ben hunter oynamaya devam ederim. Orc hunterım ve karakterimi seviyorum. Yanımdaki petimi gözüme güzel gzüken ve sevimli gelene göre seçiyorum. Beni bilenler bilir zaten petlerimi (ıspanak ve kereviz). Millette adet olmuş Nerf kelimesini duyunca oyy şudur budur oyyy şu gitmiş tamam abi bitti silelim charlır gg uhahuauhauh sakin olun abicim. Buff gelmeden evvel de hunterım canım benimdi, buff geldikten sonrada hunterım canım benimdi, 1.10 dan sonrada hunterım canım benim bu oyunu bırakana kadarda hunterım canım benim kavramım devam edecek. Ayrıca denge olayına değiniyorum, Starcrafttan sonra gerek War III gerek WAR III TFT ve WOW... Dengeden bahsetmeyin bana komik olmayın. NOT: kimseye cevap niteliğinde yazmadım genel olarak fikir belirttim. Sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 en merak ettiğim sey multi attığımda okların 1 i 2 si bocege yılana geliyordu. bunu duzeltmişler mi acaba? ha stealth rog a gelmesi sacmaydı orası ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yok. Hala çiçeğe böceğe geliyo multi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bence yeterli nerf değildi patchden öncede elmosteri felan kesiyordum yine kesiyorum değişen aimed 2,800 vurmuyorda 2,400 vuruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar