Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunterlara Nerf Geldi :((

Akairis

Öne çıkan mesajlar

ii güzel shadowmelt'e nerf geldi diyebiliriz bu yenilik ile. pek şu udlerin will of forsakenine ne demeli. adamlar dalıo bizim base'e fearı çakıo kalıoz. biz dalıoz onnarın base'e veya onnar bize dalıo gene fc yi öldürcez, fearı basıoz. çat wof atıolar. hemen fc yi healliolar. buna da bişi olsun ya. offf
Sosyal ağlarda paylaş

15 saniye idi 5 e düştü daha ne gibi bir şey olsun ona allah aşkına tümden kaldırsınlar o zaman race özelligini bişey olucaksa o olur kaldırırlar biter hehe.bide öyle bi genelleme yapmışsınki sanki bütün horde da var o race özelliği biraz tarafsız yaklaşın şu olaylara bence yorum yaparken + onların wotf ları var sizin trinketiniz yokmu ?
Sosyal ağlarda paylaş

talentlarımız değişmeden önce bir Hunter oynasaydınızda görseydiniz asıl "challenge"i.. charı silmiştim be LvL50 civarında; ve o zamanın bütün hunterları ağrılar içinde sızlanıyordu, L2P'de değildi yani durum..

neyse, biz zor günlerin sınıfıyız hertürlü yaparız PvPimizi, Aimed de atarız, trapede sokarız adamı..

ne o öyle balon+heal, şok+totem.. hiç sevmem :p
Sosyal ağlarda paylaş

bilzz herzaman en güclü yada en zayıfı yaratmaya calısmadı
daima bir class ın antisi yarattı denge bu şekilde sağlanıyor
ben güçlüyüm diyen bir class ın mutlaka ezeli bir hatta iki rakibi olur
warrior mu cok güclü ?warrior uda pvp den uzak tutan iki class var
mage mi çok güçlü ?mageyide pvp den uzak tutan yani mageyi kesen 2 class var
bunlar misal di hunter larında elbette boyle 1 veya 2 düşmanı olacaktı
ama bu sistem hunter a cok fazla nerf şağlamış
melee lere karsı gercekten cok zayıf kalıyolar
ama trap olayını gecelim eywallah diyelim
ama extradan sadece plateye dps yapan bi abality gibi bişeyler verilebilirdi hunter lere
bu oyunda başnıza gelebilecek en kötü olay
zahmet edip kastığınız class ın nerf yemesidir
artık bi hunter melee karsısında cok zayıf buna dengemi dersiniz
ne dersiniz bilmiyorum ama cok büyük nerf üzüldüm hunter arkadaslara
bunlar benim düsüncelerim
Sosyal ağlarda paylaş

ahah peki melee classlara karşı extra dmg gelsin hunterlara. aimed shotlarınız 3k critlesin yoksa imkansız zaten öldürmeniz onları.. arkadaşlar abartmayın 1.9de neyseniz şimdi de osunuz. sanki aynı nerf melee classlara gelmedi ya. speed normalizationda 2k aimed critleyeceğinize 1.8k critleyeceksiniz bu kadar ağlamaya değmez :) hunterlar zaten warrior ve rogueların antisi ve iki oyuncu da aynı düzeydeyse melee classın alması gerçekten çok zor eğer hunter uzaktan yakalarsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Deminden beri oyunda deniyorum. DMG konusunda bi şikayetim yok gayet güzel yine dmg verilior. Trap için diyiceğim, eğer pot varsa birinde trap=yalan. BUnun yanında SM+Aimed Yerine SM+Multi ile açtım bi combatda gayet güzel oluyor ama dediğim gibi hiç bişey SM+Aimed yerini tutamaz. Evet biz zor günlerin adamıyız, bi şekilde hallederiz. Olmadı eski günlere düner tavşan kurt keseriz ama bi şekilde trapede alırız ^^

Bu arada patch notlarında şöyle bir şey gördüm:

//- You are no longer kept in combat while on auto-attack at long range.//

Bana ağza bi parmak bal gibi geldi ama kullanışlı olabilir bazen. Denemek lazım.

PS. Priest arkadaşları kutlarım, süper olmuşlar. Ortada patlayan Priest görmekde varmış kısmetde :D

EDIT : Aimed in animasyonu buglanmış. Yayı germeden ok atıoruz artık :D Bug+Nerf, sanırım bi hunter Dev. Team e corpse camp yapmış.

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 22:11 tarihinde, Akairis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence -DW SU/MM Hunter- çok ağır birşey yok, hatta trap olayı iyi bile olmuş. Rogueların stunlock geyiği apayrı, onun tartışılması gereken yer bu topic değil zaten.

Yalnız sm + aimed in kaldırılması bariz haksızlık NElere, abartmayın. Adamın racialı bu, tabii ki kullanacak. Ne diye NE hunter açsın ki insanlar gerçekten bu durumda, hiçbir avantajı kalmadı NEin hunter için. Al trollü vur night elfe, ki ben hiç troll hunter görmedim oyunda şu ana kadar =]

Hiç hunter oynatmadan aimedin dmgına laf atan arkadaşlara bir aimed denemesi yapmalarını öneriyorum sadece. Ben BGlarda aimed atmaya kalktığımda şansımın yaver gitmesini ummak zorundayım hedefim dead zonea girmeden veya rangeden çıkmadan ateş edebilmek için. Öyle bir konuşuyorsunuz ki hunterın sağlam dmg verebildiği tek abilitysi hakkında, bilmeyen instant cast sanacak ;P

Trapler iyi olmuş, BM bence iyi olmuş ama kullanmadığım için emin değilim, ancak o sm olayı direk saçmalık olmuş kanımca. Nişan alırken sabit duruyorum ben, hareket edersem bozuluyor aimedim haliyle, e NE sm iken de sabit, o zaman niye bir zahmet gez göz arpacık yapamasın ki gizli saklı dururken?

Hiçte imba bir olay değildi ayrıca, herhangi bir aklıbaşında hedefe normal koşullarda atabileceğiniz aimed sayısı 1, yazıyla bir dir zaten, ister invis olun ister güneş gibi parlayın.
Sosyal ağlarda paylaş

nefr bu postunu kaydettim,ilerde magelere invisibil gelirse bende niye cast yapamıyorum gorunmezken dıyıcem,ve senın bu postunuda delil olarak sunucam,nasıl olsa düşünerek büyü yapıcaz bozulmaması lazım dimi?mesela gorunmezken pyro yapabılmelıyım

yukarda anlatmak istedıgım kendını karsı tarafın yerıne koy bence sonra gorunmezken cast gercekten olmalımı onu yaz

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 01:14 tarihinde, damdaki_kedi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Ne hunterlar bildiğin filozof ya direk "Felsefe ile yargıla beni" muhabbeti...

said:
Aimed Shot

75 mana
3 second cast
8-35 yard range
6 second cooldown
Requires Rangen Weapon

Olay nedir?Stealth modda cast olayı bitti.Birde aimed shot ı öyle acındırarak anlatmışsınız ki görende 100 150 dmg vuruyor sanacak -_-
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle birşey yapalım nefr NE in SM ile undead in WOTF ınının yerlerini degiştirelim NE de WOTF olsun undead de SM undead mageler invis pyro veya fb cast edebilsin.çok merak ediyorum o zaman blizzard forumlarını..
Sizler hiç tatminkar diilsiniz başka ne diyebilirim ki sen bu ezikliği race özelliği nasılsa dige kabullenmişsen sana diyecek lafım yok bence ilerde iyiki blizzard bunu yapmış diğeceksiniz çünkü bu biraz daha böyle devam etseydi NE hunter ların pvp sine ramak saygım kalmicaktı ha sadece benimmi çevremde bu oyunu oynayan ally olsun horde olsun bütün arkadaşların zerre saygısı kalmicaktı veya bu yazıyı okuyup bana hakveren bi çok insanın saygısı kalmicagı giibi.. O yüzden turkish bi cümle ile bitireyim her şeyde bir hayır vardır NE hunterlar :) dier hunterlarla aynı pvp şartlarına sahip bu yeni 1.10 dünyasına hoşgeldiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda invis/sthealt deyken casting diye bi mantık yoktu sizdende kalktı işte ne bekliyordunuzki, ayrıca komik olmus biraz NE ezik kaldı demen %1 dodge oyudnaki en yüksek agiyle abslıyo falan yapma yanı..

said:
Akairis
pati § 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:47 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Steathdeyken multi shot yemekle arc exp yemek arasında bir fark göremiyorum ben. Her şekilde haksız bir nerf olduğunu düşünüyorum.

Buan diyicek bişey bulamıyorum valla herşeyi işine geldiği gibi görüyosun dimi, arcane exp de mage salıyo arcane enerjiyi ortama arcaen enerji en var ne yok zarar veriyo, multi shotda ise sen bakıyosun 3 adam var karsında cekiyosun 3 ok 3'ünede nişan alıyosun ok atıyosun, e bu mantıkla görmediğin orda olduğunu bile bilmediğin bi adama ok taş tüfek sopa ashbringer thunderfury falan atamazsın dimi? bence atamazsın.

traplere gelirsek, merak etme eskisi gibi oturursunuz trapin üstüne roguelar yine traplenir, trapin üstünde durursunuz nede olsa range'i 8 yard benım vurmam icin 5 yarda girmem gerekiyo, ama sende haklısın dimi rage biriktirip senin veridğin dmg'dan whirlwind atmalıyım sende haklısın kardeş.

Attackpower normalization? hehehe ne bekliyodunuzki, war rogue dps'inin %70'i instant attacklar hatta bazen warriorlar icin bunu gecebiliyo pvpde rogueları bilmiyorum pek, e hepsi nerf yedi...

bide war attackpower'ı oyudnaki en yüksek attack power o yüzden ökkız gibi nerf yemiş olduk öle 3-5 dmg azalmadı yanı yetmedi enrage nerf yedi soğan soyuyorum artık ben bg lerde aş pişiriyorum erlere.

güzel şeyler bünlar heycan yaşarsınız biraz kesilme korkusu falan absar iyi gelir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...