Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FLASH! FLASH! FLASH!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaş sınırı var mı varsa ölürüm:(?[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d....
Mesaj tarihi:
şimdiden bilet alınıyoa hemen alcam linki biletix te yok.[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d....
Mesaj tarihi:
inşallah yoktur yaş sınırı ya!!!!!!!!!!!![hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d....
Mesaj tarihi:
Beyler bu fakelere inanmayın asıl afiş burada: www.geocities.com/hebelegebele/rock.jpg[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Speed cenneti XP:
www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg

Tut biraz:
www.geocities.com/hebelegebele/tutbiraz.waw

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar, tahimin ettiğiniz gibi fake.
bazılarınız bana küfredicek ama banner tasarım işine giriyorum, bi tasarım yapıp konu dışına koycaktım nasıl olmuş diye, ama sonra aklıma bu geldi, böyle bişey yaptım, inanan arkadaşlardan (lol belphegor) özür dilerim.
afişte göze çarpan yanlış noktalar:
1. metallicanın logosu artık bu değil. kill'em all albümünün kapağından aldım logoyu.
2. nightwish logosunda font daha değişik. n daha büyük gerçeğinde.
3. rtn logosunun arkasında hafif kırmızılık var (gerçeğinin arkası kırmızıydı) ve 2'ler tam oturmamış
3. metallica yı albüm kapağından büyüttüğüm için bulanık çıktığında jpg nin en kötü versiyonuna getirdim, diğerleri de bulanık çıksın.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
yigidi oldurur yogurdunu yemezdim
Mesaj tarihi:
yalnız olsa süpr olurdu, aynı günde aynı sahnede children of bodom ve metallica arka arkaya, süper, manyaq, şahane'ül şakşaka, uça uça giderdim[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
yigidi oldurur yogurdunu yemezdim
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 28 August 2003 18:55 tarihinde demiş ki:
Eger photoshop denemsi yapiyorsan acarsin konu disina, oraya yolluyorum zaten, olmayacak bir seyi sonra baska biri girip okudugunda bos umitlenmesin.

+1[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
Mesaj tarihi:
said:
Infernal_Reborn, 28 August 2003 18:29 tarihinde demiş ki:
bazılarınız bana küfredicek ama

+2[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
  • Yeni Oluştur...