Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 [hline]Infernal, The Avatar of BodomDelanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 yaş sınırı var mı varsa ölürüm:(?[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 şimdiden bilet alınıyoa hemen alcam linki biletix te yok.[hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 geçen sene kapıda var demişlerdi millet acaip döt olmuştu onu hatırlıyorum[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 inşallah yoktur yaş sınırı ya!!!!!!!!!!!![hline]bir zamanlar dopaç gibi bir arkadaşım vardı arkadaş sayılırsa tabii bize geldiğinde yemekleri hep o yerdi biz yemezdik annem doydun mu derdi doymazdı dur adı neydi?d.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 fake sanırım bu siteleinde yazmıyo hiçbişey ama venuede olan organizasyonşlların %90 ı 18 sınırı olan şeyler[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 eğer buna da heveslenir de bu yaz olduğu gibi yine kapıdan dönersem şansıma baya bi küfredicem[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b](infernal-reborn a kılım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 fake ![hline]Belphegor's Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ilkindeki rezaletten sonra yapan şirket batmadıysa iyi.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 nası bi yalan bu ya. niye yapıyosun böle şeler kardiş. Milleti heycanlandırıyosun.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 puhahaha gt kadar venuyu bomfunk konseri bile ful cektiriyo, metallica + 1 tane daha grup kesinlikle stadyum dolduruyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Bariz fake[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Beyler bu fakelere inanmayın asıl afiş burada: www.geocities.com/hebelegebele/rock.jpg[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Tut biraz: www.geocities.com/hebelegebele/tutbiraz.waw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 fake, ama fake olmasaydı: fuck the nations olarak kaale alınırdı 18 yaş altı giremezdi[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 evet arkadaşlar, tahimin ettiğiniz gibi fake. bazılarınız bana küfredicek ama banner tasarım işine giriyorum, bi tasarım yapıp konu dışına koycaktım nasıl olmuş diye, ama sonra aklıma bu geldi, böyle bişey yaptım, inanan arkadaşlardan (lol belphegor) özür dilerim. afişte göze çarpan yanlış noktalar: 1. metallicanın logosu artık bu değil. kill'em all albümünün kapağından aldım logoyu. 2. nightwish logosunda font daha değişik. n daha büyük gerçeğinde. 3. rtn logosunun arkasında hafif kırmızılık var (gerçeğinin arkası kırmızıydı) ve 2'ler tam oturmamış 3. metallica yı albüm kapağından büyüttüğüm için bulanık çıktığında jpg nin en kötü versiyonuna getirdim, diğerleri de bulanık çıksın.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 yalnız olsa süpr olurdu, aynı günde aynı sahnede children of bodom ve metallica arka arkaya, süper, manyaq, şahane'ül şakşaka, uça uça giderdim[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 metallicayi bilmemde cob manyak olurdu.nightwishde fena deil ama ben ölmeden önce alexiyi bi kere olsun görmek istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 COB dan lead gitarist ayrıldı haberiniz olsun tüm turnelerini durdurmuş vaziyetteler. ;)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 gitarist arıyolarsa eğer ben burdayım :-P[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Eger photoshop denemsi yapiyorsan acarsin konu disina, oraya yolluyorum zaten, olmayacak bir seyi sonra baska biri girip okudugunda bos umitlenmesin. Yapmayin soyle seyler kalpten zayif olanlar var aramizda :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 eheh metallica ve children of bodom kalp krizi geçirilmiycek gibi diil ki :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 görsel tasarıma atılabilir mi acep[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: Volfied, 28 August 2003 18:55 tarihinde demiş ki: Eger photoshop denemsi yapiyorsan acarsin konu disina, oraya yolluyorum zaten, olmayacak bir seyi sonra baska biri girip okudugunda bos umitlenmesin. +1[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: Infernal_Reborn, 28 August 2003 18:29 tarihinde demiş ki: bazılarınız bana küfredicek ama +2[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ehue numb sen de atlayanlardansın sanırım :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar