JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bole calismak sıkıcı ve hammallik ama onemli olan savasta calismak.. Bide alamazsak harakiri yapmayi dusunuyorum :DDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Su 3 tane benle iletiism kurmayan clana ulasabilen varsa haber veririse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu kadar emek, alamazzak ayip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Jade msn pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Illuminati kral cikartirsa kaleden dusuyor cok kotu olur butun planlar suya gider :) JadedXavieri aday gostermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 JadedXavier'in şansı %5 bence .... yani king olursa server için büyük mucize olur bilmiyorum.... İhtimal vermiyorum ben hiç.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 illuminati kral cıkarırsa bize büyük ihtimalle hatred kalıo:D baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 kusura bakmayın arakdaslar ucuslarım yuzunden bi kac gundur oyuna sık giremiyorum.. Yeşim CHOSEN clanından simgeyi yolladın mı birine? yollamadıysan MSN den bekliyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 upp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 paso up zaten asdasdas xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 buseferki Toplanti Cumartesimiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ne zman toplantı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 jade kusura bakma oyunda hep sana pm atıyorum ama ulaşamadım ve iki gundurde bazı nedenlerden oyuna hic giremedim eger bana pm atarsan sevinirim oyuncaki nick aynı FaTTaL (hierapolis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 arkadaslar CSW ne zman giricez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scuti Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 başkanım sen he de hemen girelim ama kraliçenin( jade) ne istediği önemli :) o derse giricez savaşmaya agaggaaggjhgjhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Tarih ve baska ayrintilari sizlere yolladigim dosyalarda verdim ben ordan okuyun burdan strateji tartismiyoruz ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 PAzartesi saat 20:00 da toplaniyoruz TS de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 up up up :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 herzamanki gibi hüsran olmuştu asdasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ben hatirliyorum orda cok pislik yapan clanlar olmustu isim vermiyim. türk olup da illimunatinin ally ine girenler, bize köstek olanlar oldu, kristalin hp si %5 lere kadar düsmüstü ama nasip değil işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hellory deşme eski yaraları :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 patinin acilmasi hiç ii olmadi xp yapamiom dogru durust arsivi dolanmaktan :) ds de alt tab yapmak demek xp ye yatabilirsin demek :) priestler de alt tab yaptiysa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar