nocom Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 endless agzını sıkı tut .=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 sende vardın gordun ben baska bisey demiyom 2 oldu ... tek sunu soyluycem size baskaları yaparken bu tur seyleri yer yerinden oynuyo ama siz yapınca bisey olmuyo gercekden cok ayıp bu yapılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 endless herkes kendıne müslüman aman salla. yazmaya bile değmez. herkes kimin ne mal olduğunu biliyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 abi başlamayın gene.. 2 dk saldırmayın birbirinize.. tamam yapılan hoş deil ama acid pot da var bu oyunda..:S 1 vs 1 dışında her yerde kullanılabilir sonuç olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 neyse ben haftasonu yokum.. yiyin birbirinizi:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 emre yarın cuma. hafta sonuna daha war :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 senle tartışmak isterdim ama 30 dk sonra trenim var asşkulhfklsaefışeagfw xD hade ben kaçar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yeşim ben IP adresini bekliyorum senin bu arada sanırım baska clan gelmiyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bu topic'i yukarda tutun yaf UP UP UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 eeee... Napionuz? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yaşıoz senden?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 eh.. fena deil.. 65 olduk pre bitti card blocklandı scroll bitti.. kötü bişi.. Ne exp.. Ne boss.. Ne Pk.. Yok "0" ım şuan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hayrlı olsn 65 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Son %5 i nasıl kastım bilemessin.. Pre yok... Oyuna girmek mesele.. Girince Dc.. Dc olmadın zamanlarda Spotlar dolu Party ler full... Eslantta Dts yaptım, Ks filan wardı çok korkunçtu.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 k2 ye inat hiç pre. almayn bri olrk bilrm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ahahha 62 %65 den sonra çekilmez hale geldi... 35m nedir dedim aldım 1 Gold.. Yalama oldu şimdi.. Almassam zevki çıkmıo... :) + Non-Premium users.. vada vada vada ws ws ws demio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben 3 haftadr oyunu bırktm kafam rahat;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ya şu PB yi yükledim oyuna ilk defa gireyim ddedim ondada failed in login server yazısı cıktı... acaba kapandımı yoksa serverlar emengy hesabımı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Hadi aldıgız gunu heyecanla bekliyoz siz TS den falan konusun burda kostebekler var.(Herkes ole diyo ben nabayımm xD ).Topic biraz delik ama olsun ben asıl konuda biseyler soliyim dedim :D Charın Hakkını ver Hakkını,Alırım Shardlarını. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum Son durum : BraveHeart (ROYCOLT) PaTRiot (Jade) Bloodbrothers (SrLancelot) CHOSENS (ozkancab/ obi) Phantoms (Bilinc) ALoT ( Poli) Unrivalleds (Thremors) Hierapolis (fattal) Marjinal (fyasa2002 ) TheOthers (Kaksi) Violance ( lvlustafa) Majesty LostAngels (NewBieMe) VeniVidiVici (PowerBuff) NoNam3 (MrCraig,HeLLory) Vision ( tazy_Tikky) ( karus ve elmorad) FromDuskTillDawn (Informer) Sweet (Longyan) Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI) Birde 2 partilik super guc geliyo :)))) ( adlari simdilik sakli) Ayrica cesitli yabanci clanlardan Turk guruplar savas icin gelicekler Carsamba gunu toplantimizi yaptik. Stratejimizi belirledik ben yazdim ve msnden ilgililere dagittim Logo belirlendi msnden dagitildi. Ulasamadigim arkadaslar beni bulsunlar :) Listede adi olan Vision Hierapolis ve Marjinal clanlarindan henuz benimle iletisim kuran olmadi [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 20:41 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trader Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ha gayret pazar alanı başlığını gececeksiniz bu arada benimde tuzum buludu ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Jade çok hırsla çalışıo walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Jade durmadan yılmadan çalışıyo azimli :)) Best my human warrior JadeReal sadfasdfjkhsajkfas xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar