eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 jadee.. senden hiç ses soluk çıkmıo yaf.. yaw durun ben biraz sudoku çözem.. acaip enerj ibirikimi var bende XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Jade forumda çok nadir görüncek bu dakikadan sonra Christoph Daum gibi taktikler geliştiriyo... JAde 4-4-2 taktiği ile kaleyi içten fethederiz emin ol sdfdsafdsafdasf Onur sen biraz enerji tüket lam bu ne enerji sende günde 10 bardak taze sıkılmış portakal suyumu içiyon neeee :D Bu arada 1000.mesajı sen yazdın kendi paranı kendin öde asdasdasd [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 14:20 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 abi yok bende annamıorum ki.. yerimde duramıorum bugün xD burn içmiş gibiyim yaf.. bu arada bence pelerinlerin arkasına reklam alalım.. sponsor hesabı xD sponsorlardan babashop tan in,ib,rol,roc alır bize:D nasıl fikir ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Redbull'u tek geçerim :) CSW yi kazanırsak Redbull'larınız benden JAde 2 tane ısmarlıcam fikir ondan çıktı torpilli asdasdasdasdas Not : Jade 2 tane redbull içerse istanbul'dan başlar Artvin'e kadar tazı gibi koşar adasdasdasdas [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 14:23 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 lem yeter.. acıktım ben.. 2 saate gelirim.. anca doyarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 2 saat mi ne yiyon lam sen öle bi mage o kadar yemek yermi o kadar boyla o kadar yemek nasıl sığcak o mideye asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 abi geçen pizza hut da 22 dilim pizza yemişim ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bakınız pls [spo]OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/spo] nerenle yedin onları sorması aip asdasdas xd [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 14:27 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 abi bunlar normal ya.. rekorlarım var benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Guiness mi hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 abi ben doyamıorum ki.. kurt mu var nedir annamadım ama:D neyse ben yemekteyim sonra geyiğe devam ederiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Git yemeğini ye öle gel tır gibi maşallah asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 UP ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 :)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bırakın topic patlatmaca oynayı gercek konuya devam arada topic i canlı tutmak icin geyik yapabilirsiniz izin verdim. xD auahzhhahahzuahzuahzuahuzahuz Butun allylerle ne zaman CSW ye gidilcek kesin Tarih i burdan solicek misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Kesin tarih'i burda açıklamıyoruz..Başka kanallardan açıklıyoruz gizli görev bu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: Herakles pati § 06 Nisan 2006, Perşembe - 13:56 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- jadereal. sen burdaki eleştiriler ile pek zaman harcama bence bu kadar topluluğa ses vermek zor iş senin ki . şahsen ben o gün eyer kötü bi aksilik olursa kaleyi alamassak ki aklımdan geçmiyor değil .(çünki her türlü dala vere var onlarda ). senin ekipleri ve daha çok katılımcı için zaman ayırmanı tafsiye ederim . Csw açılınca girelim ve şu işi artık bitirelim... E zor tabii herkezi her an online bulmakta zor ben yazdim stratejiyide dosyayi online gorduklerime yolladim demin Ersinde sana yollasin ben goremedim seni. Kaybetme riskimiz tabi var :( [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 16:33 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 up ~,~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 inanc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 uupupupupupupupupupupupupup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 o köprülerle kalenin duvar1na ç1kcaksnz ama kaleye girmiosunuz burda mage ler arkadan dal1yo priler duvar üstündeki arc. lar1 tankl1yo ve isi bitiriosunuz al1n size strateji.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 syner sana yazıorum pm den anlıo musun orc ca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 SYNERGYX bak ulen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: JadeReal demiş ki; E zor tabii herkezi her an online bulmakta zor ben yazdim stratejiyide dosyayi online gorduklerime yolladim demin Ersinde sana yollasin ben goremedim seni. Tamam ben yollarım herakles'e Sen geri kalanları hallet yeşim :) [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 22:07 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Onur olm nova atmaya çalışıyosun da ya tutarsa ya tutarsa ya tutarsa sonra ben sana neler yaparım ne combolar ne hitler çakarım :))) ya attığın novalardan biri bana denk gelirse asdfasdfsadfas xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar